Αμφίβιοι Καταδρομείς: Εκπαίδευση / Ασκήσεις

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Delta Force
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Delta Force »

Τι εννοείς ότι δεν τους δίνουν σημασία;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από Greek_Army »

Εννοώ ότι βρέχονται και αυτοί
DANIS
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από DANIS »

Οσο παταει η γατα!
Άβαταρ μέλους
OMEGA
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 12
Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
Επάγγελμα: Web Designer

Δημοσίευση από OMEGA »

Εγω τωρα που θα υπηρετησω γ εσσο ως αμφιβιος καταδρομεας οταν απολυθω θα σας λυσω οτι απορια εχετε... !

Αχαιός

Δημοσίευση από Αχαιός »

... Και κατι ακομα. Διαβασα πως απο σειρα σε σειρα αλλαζουν πολλα πραγματα. Αυτο τι ακριβως σημαινει;

Δηλαδη αμα μπω Αυγουστο στην ΙΜΑΚ επειδη θα ειναι καλοκαιρι θα κανω ολες τις ασκησεις κτλ και θα γουσταρω... Και αμα μπω χειμωνα, θα με φαει η αγκαρεια και η απραξια και η χαμαλοδουλεια;

ή μηπως αυτο δεν παιζει κανενα ρολο και οι ακσησεις και γενικα ολο το πακετο ειναι ιδιο όποτε και αν μπεις;

Ευχαριστω...
vaggelis17
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 1
Ενδιαφέροντα: Γυμναστικη

Δημοσίευση από vaggelis17 »

Και χειμωνα και καλοκαιρι κανουν τα ιδια
john

Δημοσίευση από john »

Καλημερα παιδια, ειμαι στο κεεδ εδω και 3 μερες. Θα ηθελα να ρωτησω αυτους που εχουν παει και γνωριζουν ποια απο τις ΜΑΚ ειναι πιο μαχιμοι σε ασκησεις στα νησια. Στην Ροδο στην Κω στην Χιο η στην Μυτιληνη; Γενικα στο Κεεδ επικρατει πολυ μα πολυ σπασιμο νευρων απο τους παλιους και για 30 ατομα που ειναι λουφαδοροι την πληρωνει ο λοχος. Εχω σπαστει ασχημα που δεν κανουμε γυμναστικη καθολου και εχουμε μονο σπασιμο νευρων. Θα ηθελα να ρωτησω επισης αν τα ΠΕΝ ειναι τοσο δυσκολα απ οτι λενε ολοι και αν πεφτει τοσο πια καψονι. Ακουμε τρελα πραγματα για το τι θα περασουμε απο παλιους και τα θεωρω ψεματα για να μας ψαρωσουν. Ειναι πιο δυσκολα απο την το Κεεδ; Αν εχει παει καποιος σε οποιαδηποτε Μακ (Και ποτε) ας μου απαντησει σημερα η αυριο πρωι γιατι Αυριο μπαινω.

Άβαταρ μέλους
OMEGA
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από OMEGA »

john έγραψε:Καλημερα παιδια, ειμαι στο κεεδ εδω και 3 μερες. Θα ηθελα να ρωτησω αυτους που εχουν παει και γνωριζουν ποια απο τις ΜΑΚ ειναι πιο μαχιμοι σε ασκησεις στα νησια. Στην Ροδο στην Κω στην Χιο η στην Μυτιληνη; Γενικα στο Κεεδ επικρατει πολυ μα πολυ σπασιμο νευρων απο τους παλιους και για 30 ατομα που ειναι λουφαδοροι την πληρωνει ο λοχος. Εχω σπαστει ασχημα που δεν κανουμε γυμναστικη καθολου και εχουμε μονο σπασιμο νευρων. Θα ηθελα να ρωτησω επισης αν τα ΠΕΝ ειναι τοσο δυσκολα απ οτι λενε ολοι και αν πεφτει τοσο πια καψονι. Ακουμε τρελα πραγματα για το τι θα περασουμε απο παλιους και τα θεωρω ψεματα για να μας ψαρωσουν. Ειναι πιο δυσκολα απο την το Κεεδ; Αν εχει παει καποιος σε οποιαδηποτε Μακ (Και ποτε) ας μου απαντησει σημερα η αυριο πρωι γιατι Αυριο μπαινω.

το καψονι φιλε μου τουλαχιστον το ατομικο εχει απαγορευτει απο τον νομο
τωρα δεν ξερω κατα ποσο ισχυει...
Άβαταρ μέλους
OMEGA
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από OMEGA »

http://www.dailymotion.com/video/xc17oj_04-yyyyyyyyyy-2010_auto#from=embed?start=6

καταδρομεις-πεζοναυτες-αλεξιπτωτιστες (εκπαιδευση) πευκο

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος OMEGA την Σάβ Μάιος 29, 2010 4:47 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

john έγραψε:Καλημερα παιδια, ειμαι στο κεεδ εδω και 3 μερες. Θα ηθελα να ρωτησω αυτους που εχουν παει και γνωριζουν ποια απο τις ΜΑΚ ειναι πιο μαχιμοι σε ασκησεις στα νησια. Στην Ροδο στην Κω στην Χιο η στην Μυτιληνη; Γενικα στο Κεεδ επικρατει πολυ μα πολυ σπασιμο νευρων απο τους παλιους και για 30 ατομα που ειναι λουφαδοροι την πληρωνει ο λοχος. Εχω σπαστει ασχημα που δεν κανουμε γυμναστικη καθολου και εχουμε μονο σπασιμο νευρων. Θα ηθελα να ρωτησω επισης αν τα ΠΕΝ ειναι τοσο δυσκολα απ οτι λενε ολοι και αν πεφτει τοσο πια καψονι. Ακουμε τρελα πραγματα για το τι θα περασουμε απο παλιους και τα θεωρω ψεματα για να μας ψαρωσουν. Ειναι πιο δυσκολα απο την το Κεεδ; Αν εχει παει καποιος σε οποιαδηποτε Μακ (Και ποτε) ας μου απαντησει σημερα η αυριο πρωι γιατι Αυριο μπαινω.

Κω και Σάμο. Από εμπειρία φίλων είναι από τις καλύτερες μοίρες
johny.xmarks
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από johny.xmarks »

Greek_Army έγραψε:Δυσκολάκι γιατί τέτοια ειδικότητα δεν δίνουνε σε φαντάρους

Χμμμ οκ. Κάτι άλλο τώρα (σόρρυ αν σε πρήζω!). Ξέρω ότι βασικό όπλο στους αμφίβιους είναι το M4 (έτσι; ). Αφού υποτίθεται από το 2005 έχουμε παραγγείλει τα ΗΚ G36 προς αντικατάσταση του G3, οι καταδρομείς γιατί δεν έχουν το G36K/G36C ή το 416; Ρωτάω γιατί (λογικά) οι ΕΔ παίρνουν πρώτα τα καλύτερα όπλα, σωστά;

Επίσης, αληθεύει ότι το Μ4 κολλάει σαν τρελό, δεδομένης της λάσπης και του νερού ειδικά στους αμφίβιους;(δεν μπορώ να φανταστώ κάτι χειρότερο για έναν στρατιώτη!) Λειτουργεί υποβρυχίως;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

johny.xmarks έγραψε:
Greek_Army έγραψε:Δυσκολάκι γιατί τέτοια ειδικότητα δεν δίνουνε σε φαντάρους

Χμμμ οκ. Κάτι άλλο τώρα (σόρρυ αν σε πρήζω!). Ξέρω ότι βασικό όπλο στους αμφίβιους είναι το M4 (έτσι;). Αφού υποτίθεται από το 2005 έχουμε παραγγείλει τα ΗΚ G36 προς αντικατάσταση του G3, οι καταδρομείς γιατί δεν έχουν το G36K/G36C ή το 416; Ρωτάω γιατί (λογικά) οι ΕΔ παίρνουν πρώτα τα καλύτερα όπλα, σωστά;

Επίσης, αληθεύει ότι το Μ4 κολλάει σαν τρελό, δεδομένης της λάσπης και του νερού ειδικά στους αμφίβιους;(δεν μπορώ να φανταστώ κάτι χειρότερο για έναν στρατιώτη!) Λειτουργεί υποβρυχίως;

δεν παίρνουνε τα καλύτερα απλά παίρνουνε τα πιο ελαφρύτερα επειδή πρέπει να μετακινούνται χωρίς να κάνουνε θόρυβο και όλα τα όπλα κολλάνε αν δεν τα καθαρίζεις
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Κυρ Ιουν 20, 2010 11:51 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Nicolas_mk2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 4
Επάγγελμα: Υπάλληλος Μ.Ι.Τ.
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nicolas_mk2 »

Το βασικό όπλο αδερφέ είναι το Μ-16Α2, το M-4 είναι η αραβίδα του χρησημοποιούν οι βαθμοφόροι και τα στελέχη.G-36 δεν παραγγήλαμε ποτέ, απλά-αν θυμαμαι καλά-είχαν βγει πρωτα στην αξιολόγηση που είχε γίνει για την αντικατάσταση του υπάρχοντως οπλισμού για τον ΕΣ-προμήθεια που δεν έχει γίνει ακόμη... Αν εννοείς την βολη ως υποβρύχια λειτουργία, οχι, ελάχιστα όπλα μπορουν να κανουν κατι τετοιο κι αυτο μετα απο καποες μετατροπές... Οι ΕΔ διαθέτουν τα πιστόλια Glock-17 τα οποια μπορουν να πραγματοποιήσουν υποβρυχια βολή σε υποθαλλάσιο στόχο ή παράκτιο φρουρό, βέβαια η ακτινα δρασης του φυσιγγίου με αυτες τις συνθήκες είναι μερικά μετρα... Όπως σωστα σου είπε και ο αρχηγός, ολα τα όπλα κολάνε αν δεν καθαρίζονται σωστά και τακτικά, όλα εκτός απο τα Καλάσνικοφ-θα συμπλήρωνα...
johny.xmarks
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από johny.xmarks »

Nicolas_mk2 έγραψε:Το βασικό όπλο αδερφέ είναι το Μ-16Α2, το M-4 είναι η αραβίδα του χρησημοποιούν οι βαθμοφόροι και τα στελέχη.G-36 δεν παραγγήλαμε ποτέ, απλά-αν θυμαμαι καλά-είχαν βγει πρωτα στην αξιολόγηση που είχε γίνει για την αντικατάσταση του υπάρχοντως οπλισμού για τον ΕΣ-προμήθεια που δεν έχει γίνει ακόμη... Αν εννοείς την βολη ως υποβρύχια λειτουργία, οχι, ελάχιστα όπλα μπορουν να κανουν κατι τετοιο κι αυτο μετα απο καποες μετατροπές... Οι ΕΔ διαθέτουν τα πιστόλια Glock-17 τα οποια μπορουν να πραγματοποιήσουν υποβρυχια βολή σε υποθαλλάσιο στόχο ή παράκτιο φρουρό, βέβαια η ακτινα δρασης του φυσιγγίου με αυτες τις συνθήκες είναι μερικά μετρα... Όπως σωστα σου είπε και ο αρχηγός, ολα τα όπλα κολάνε αν δεν καθαρίζονται σωστά και τακτικά, όλα εκτός απο τα Καλάσνικοφ-θα συμπλήρωνα...

Ναί αλλά δεν συμφωνείς ότι το Μ16 είναι κάπως μακρύ για CQB; Και αποκλείεται να είναι πιο ελαφρύ από το Μ4! Ποιά η λογική; Και γιατί δεν έγιναν οι παραγγελίες; Δεν είναι πλέον κάπως παλιό?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Λεφτά ποιος θα δώσει;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης