Αλεξιπτωτιστές: Εκπαίδευση/Ασκήσεις

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
John_Army
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από John_Army »

Το εφεδρικό είναι σίγουρο ότι θα ανοίξει 100%;
σόρυ παίδες που κάνω μ@@@@ ερωτήσεις αλλα (χελπ μι)
@xristos@
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από @xristos@ »

Σε περιπτωση σοβαρου ατυχηματος τι γινεται; Σε στελνουν σε στρατιωτικο νοσοκομειο που παλι καλα ειναι απο τα καλυτερα νοσοκομεια αν ομως παθεις καμια μονιμη βλαβη τι παιζει; Εισαι εξασφαλισμενος με καποιο τροπο; Επισης εχω ακουσει για παιδια που παθανε ανακοπη καρδιας σε ασκηση τοτε τι γινεται; Η ευθηνη ειναι καθαρα και μονο δικη σου;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από Greek_Army »

Αν δεν ανοίξει ούτε το κανονικό ούτε το εφεδρικό κάνε τον σταυρό σουΕικόνα έλα ρε φίλε οκ μην γίνεσαι υπερβολικός
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

@xristos@ έγραψε:Σε περιπτωση σοβαρου ατυχηματος τι γινεται; Σε στελνουν σε στρατιωτικο νοσοκομειο που παλι καλα ειναι απο τα καλυτερα νοσοκομεια αν ομως παθεις καμια μονιμη βλαβη τι παιζει; Εισαι εξασφαλισμενος με καποιο τροπο; Επισης εχω ακουσει για παιδια που παθανε ανακοπη καρδιας σε ασκηση τοτε τι γινεται; Η ευθηνη ειναι καθαρα και μονο δικη σου;

Στις ειδικές δυνάμεις πηγαίνεις εθελοντικά δεν χρειάζεται να σου αναλύσω τίποτα άλλο
ΟΥΚ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 1
Ενδιαφέροντα: ΤΑ ΟΥΚ

Δημοσίευση από ΟΥΚ »

@xristos@ έγραψε:Σε περιπτωση σοβαρου ατυχηματος τι γινεται; Σε στελνουν σε στρατιωτικο νοσοκομειο που παλι καλα ειναι απο τα καλυτερα νοσοκομεια αν ομως παθεις καμια μονιμη βλαβη τι παιζει; Εισαι εξασφαλισμενος με καποιο τροπο; Επισης εχω ακουσει για παιδια που παθανε ανακοπη καρδιας σε ασκηση τοτε τι γινεται; Η ευθηνη ειναι καθαρα και μονο δικη σου;
Ρε φιλε Ε. Ε πας ειναι εθελοντικα η πας η δεν πας τερμα! Πως κανατε ετσι. Η λες πωα και τακανω ολα η δεν παω καθολου αμα το σκεφτεσαι ξεχασετο
@xristos@
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Η ερωτηση ηταν απλα για ενημερωση! Νομιζω πως αυτος ειναι ο σκοπος του forum να ανταλλασεις αποψεις κ εμπειριες! Αν βρισκομουν σε διλημα για Ε. Δ για το λογο μηπως παθω κατι ή οχι δεν θα εκανα τον κοπο καν να συμετασχω στο Forum.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Ε ναι καλά έκανες και ρώτησες
10κωστας50
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 103

Δημοσίευση από 10κωστας50 »

Tωρα συγγνωμη ρε φίλε τι ερωτηση ειναι αυτη που κανεις... ;
Εσενα αν παθει κατι καποιος δικος σου σε νοιαζει αν ειναι εξασφαλισμενος απο καπου;
Δηλαδη ελεος ρε παιδια.
Σημασια εχει να μη συμβαινουν τετοια πραγματα γιατι ειναι τραγικα.
Εχω δει με τα ματια μου σε νυχτερινο αλμα συμβαν μπλεξιματος αλεξιπτωτων και πραγματικα δεν ηθελα να το ζησω αυτο.
Μετα ρωτας αν παθεις ανακοπη αν ειναι δικη σου ευθυνη;
Δηλαδη μετα το θανατο εσυ θα ψαχνεις ευθυνες;
Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
νικολας

Δημοσίευση από νικολας »

Ρε παιδια επειδη δεν εχω καταλαβει στα αλματα στατικου πεφτεις απτο σινουκ και μολις δουν οτι ανοιξε το αλεξιπτωτο σε απασφαλιζουν απτον ιμαντα κ προσγειωνεσαι η εισαι συνδεδεμενος με τον ιμαντα μεχρι να ακουμπησεις εδαφος; Αν γνωριζει κανεις ακριβως τα βηματα και την διαδικασια στα αλματα στατικου ας την αναφερει!

ZvS
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από ZvS »

Αμα δεν ρισκαρεται στην ζωη, δεν κερδιζεται!
Επισεις αμα σκεφτεστε ετσι συγνωμη που θα το πω αλλα δεν κανετε για ειδικες δυναμεις... Δεν εχετε τα @@ πως να το πω... Καλυτερα πηγεντε και παιχτε pac man να πουμε.

@xristos@
Επιλοχίας
Επιλοχίας

10κωστας50 έγραψε:

Tωρα συγγνωμη ρε φίλε τι ερωτηση ειναι αυτη που κανεις... ;
Εσενα αν παθει κατι καποιος δικος σου σε νοιαζει αν ειναι εξασφαλισμενος απο καπου;
Δηλαδη ελεος ρε παιδια.
Σημασια εχει να μη συμβαινουν τετοια πραγματα γιατι ειναι τραγικα.
Εχω δει με τα ματια μου σε νυχτερινο αλμα συμβαν μπλεξιματος αλεξιπτωτων και πραγματικα δεν ηθελα να το ζησω αυτο.
Μετα ρωτας αν παθεις ανακοπη αν ειναι δικη σου ευθυνη;
Δηλαδη μετα το θανατο εσυ θα ψαχνεις ευθυνες;

Για την ανακοπη ηταν αστοχη η ερωτηση εχεις δικιο. Γενικα δεν εχω να δωσω λογο κιωλας για την ερωτηση που εκανα. Αλλα και βεβαια θα με νοιαξει εαν καποιος δικος μου ή εγω παθω κατι απο μαλακια καποιου εκει μεσα εκπαιδευτη η ανωτερου γενικα να αποδοθουν οι ευθυνες! Τελος αυτος που φευγει εφυγε μεγαλε το θεμα το μεγαλο το εχουν αυτοι που αφηνει πισω του!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Μην λέμε πάλι τα ίδια. Από την στιγμή που πηγαίνεις εθελοντικά θα πρέπει πρώτα να το σκεφτείς καλύτερα. Γιατί ειδικά στις ειδικές δυνάμεις τον εαυτό σου τον προσέχεις εσύ
νικολας

Δημοσίευση από νικολας »

Χρηστο με λυπει αυτο που θα σου πω φιλε μου αλλα ειναι να μην φαει η μουρη σου χωμα... Μετα απο κει και περα περαν της οικογενειας σου πιστεψε με ελαχιστοι εως κανενας θα νοιαστουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ! Παντως επειδη και εγω ειναι να μπω αλεξιπτωτα μην τα σκεφτεσαι αυτα. Αν κανεις οτι σου πουνε οι εκπαιδευτες σου σωστα δεν θα κινδυνεψεις εκτος και αν γινει καποια εμπλοκη η αν γινει κατι πολυ στραβο. Αλλα στο κατω κατω ολα εχουν ρισκο καθε μερα δεν ξερεις απο που μπορει να σου ρθει. Κ μην ξεχνας η τυχη ειναι με τους τολμηρους. Σκεψου οτι αυτοι οι 9 μηνες και οσα θα ζησεις εκει θα σε ακολουθουν για μια ζωη. Αν θελεις πραγματι να το κανεις η ηθικη ικανοποιηση θα ειναι μεγαλη. Αν δεν το θελεις κ τοσο μην ασχοληθεις γιατι κ να τα καταφερεις δεν θα το εκτιμας.

@xristos@
Επιλοχίας
Επιλοχίας

1) Λοιπον για να ληξει το θεμα ναι το ξερω πολυ καλα οτι πας εθελοντικα.
2) Νικολα εχεις δικιο λιγοι νοιαζονται πραγματικα αν και το θεμα λαθος πηγε εκει.
Συμφωνω με το σκεπτικο σου γενικα στο ποστ σου.
3) Γενικα τη ζωη σου και τον εαυτο σου εσυ τα προσεχεις στη ζωη οχι μονο εκει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος @xristos@ την Παρ Ιουν 25, 2010 3:52 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
John_Army
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από John_Army »

ZvS έγραψε:Αμα δεν ρισκαρεται στην ζωη, δεν κερδιζεται!
Επισεις αμα σκεφτεστε ετσι συγνωμη που θα το πω αλλα δεν κανετε για ειδικες δυναμεις... Δεν εχετε τα @@ πως να το πω... Καλυτερα πηγεντε και παιχτε pac man να πουμε.

"πηγεντε και παιχτε pac man" χαχαχαχαχα Σωστός ο παίχτης!
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης