ΚΕΕΔ - Κέντρο Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Στρατός και θητεία
John RAMBO
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από John RAMBO »

Τριτη 1ος λοχος τεταρτη 3λοχος Πεμπτη 5ος λοχος
ydroxoos2
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από ydroxoos2 »

Παιδια παρουσιαζομαι τον φλεβαρη μεγαλο πευκο ! εμαθα απο το βισμα μου πως με εχουν για ειδικες δυναμεις ! αλλα εγω δεν θα παω ειδικες δυναμεις λογο προβλιματως υγειας ! τελως παντων , κανεις για μεγαλο πευκο ειναι ; Εικόνα
vasilis
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από vasilis »

Ετσι ειναι! Εγω ειμαι στο πρωτο λοχο και μας ειπαν οτι θα παμε την τριτη το πρωι! Μεχρι στιγμης ηταν χαλαρα αλλα απο οτι λενε τωρα αρχιζει το καλο! Φιλε john ετσι ειναι τωρα ειναι Ιταδες μεσα και πολλοι που δεν το γουσταρουν! Αλλα θα αλλαξουν ολα απο βδομαδα! ''Ωραια'' οπως λεει και ο Τσελκας! Εικόνα
vasilis
Λοχίας
Λοχίας

Δημοσίευση από vasilis »

Παιδια ορκιστικα χτες στο πευκο! Μπορω να πω οτι ηταν Μια ενδιαφερουσα εβδομαδα χαλαρη βεβαια! Τωρα ειμαι με 4 μερουλες αδεια και τριτη πρωι παω για βολη με m16!
πειραιωτης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από πειραιωτης »

Καλη θητεια παιδες!
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Καλησπέρα παιδιά κ καλή χρονιά σε ολους. Ξερετε μήπως ποιες ημερομηνίες παίρνουν σειρά τώρα τον φλεβάρη στο πεύκο;
10κωστας50
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 65

Δημοσίευση από 10κωστας50 »

KTM έγραψε:Καλησπέρα παιδιά κ καλή χρονιά σε ολους. Ξερετε μήπως ποιες ημερομηνίες παίρνουν σειρά τώρα τον φλεβάρη στο πεύκο;

Απ' ότι έχω ακούσει φίλε μπαίνουν 9-10-11 φεβρουαρίου...
Δεν είμαι 100% σίγουρος αν υπάρχει κάποιος που γνωρίζει κάτι καινούριο ας το πει... Εικόνα
Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
Anonymous

Γεια σας παιδια! Μπαινω τον μαιο μεγαλο πευκο και επειδη ασχολουμαι καποια χρονια με το μποντυ μπιλντινγκ θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει γυμναστηριο μεσα κι αν μπορω να παρω μαζι μου τη πρωτεινη μου(σκονη εννοειται οχι χαπια και τετοιες αηδιες)ευχαριστω εκ τω προτερω!
πειραιωτης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από πειραιωτης »

Η μονη περιπτωση για να σε κοψουν ειναι να εισαι κουτσος ή στραβος! Αν εισαι Ι1 δε σε κοβουν!
10κωστας50
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

ευαγγελος έγραψε:Γεια σας παιδια! Μπαινω τον μαιο μεγαλο πευκο και επειδη ασχολουμαι καποια χρονια με το μποντυ μπιλντινγκ θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει γυμναστηριο μεσα κι αν μπορω να παρω μαζι μου τη πρωτεινη μου(σκονη εννοειται οχι χαπια και τετοιες αηδιες)ευχαριστω εκ τω προτερω!

Στο λέω εγγυημένα οτι έχεις κοπει αν κάνεις κάτι τέτοιο...
Γυμναστήριο δεν υπάρχει αλλα υπάρχει πολυ γυμναστική!
Ας μιλήσουν οι ''ειδηκοί''!
Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
Jrhellas
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Jrhellas »

10κωστας50 έγραψε:
ευαγγελος έγραψε:Γεια σας παιδια! Μπαινω τον μαιο μεγαλο πευκο και επειδη ασχολουμαι καποια χρονια με το μποντυ μπιλντινγκ θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει γυμναστηριο μεσα κι αν μπορω να παρω μαζι μου τη πρωτεινη μου(σκονη εννοειται οχι χαπια και τετοιες αηδιες)ευχαριστω εκ τω προτερω!

Στο λέω εγγυημένα οτι έχεις κοπει αν κάνεις κάτι τέτοιο...
Γυμναστήριο δεν υπάρχει αλλα υπάρχει πολυ γυμναστική!
Ας μιλήσουν οι ''ειδηκοί''!
Γυμναστηριο ΣΑΦΩς και υπαρχει αλλα αν θα μπορεις σαν νεος να εχεις προσβαση πολυ αμφιβαλω... Ας μιλησει καποιος που εχει περασει απο εκει προσφατα μια και εγω ειμαι ΠΟΛΥΥΥΥΥΥ πισω Εικόνα ...

Τωρα ως προς τα συμπληρωματα σου θα σε συμβουλευα να ΜΗΝ το επιχειρησεις.

Καλη θητεια!

Anonymous

Ευχαριστω πολυ παιδια!

vasilis
Λοχίας
Λοχίας

Δημοσίευση από vasilis »

Παιδες εγω πριν απο 2βδομαδες εφυγα απο πευκο και τωρα ειμαι μυτιλινη οτι πειρα σημερα το πρασινο! λοιπον στο πευκο απο γυμναστικη δεν θα κανετε πολλα 2-3 φορες τρεξιματακι με μονοζυγα, δυζιγα και καποιες καμψεις μετα! Απο εκει και περα ΤΠτ αλλο το λεω για να μην περιμενετε πολλα οπως εγω που ξενερωσα! Και αυτο συμβαινει κυριος γιατι υπαρχουν ατομα που δεν μπορουν να τρεξουν ουτε 500μετρα (χωρις υπερβολες)και τελικα γινοντε καταδρομεις! Α και ξεχασα να αναφερω πως αν τους ζωρισουν και λιγακι παιρνουν και ενα ''τηλεφωνακι'' και τελειωνουν ολα και γυμναστικη για ολο το λοχο και ολα! Ξαναλεω οτι τα εζησα πριν απο 2βδομαδες!
10κωστας50
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

vasilis έγραψε:Παιδες εγω πριν απο 2βδομαδες εφυγα απο πευκο και τωρα ειμαι μυτιλινη οτι πειρα σημερα το πρασινο! λοιπον στο πευκο απο γυμναστικη δεν θα κανετε πολλα 2-3 φορες τρεξιματακι με μονοζυγα, δυζιγα και καποιες καμψεις μετα! Απο εκει και περα ΤΠτ αλλο το λεω για να μην περιμενετε πολλα οπως εγω που ξενερωσα! Και αυτο συμβαινει κυριος γιατι υπαρχουν ατομα που δεν μπορουν να τρεξουν ουτε 500μετρα (χωρις υπερβολες)και τελικα γινοντε καταδρομεις! Α και ξεχασα να αναφερω πως αν τους ζωρισουν και λιγακι παιρνουν και ενα ''τηλεφωνακι'' και τελειωνουν ολα και γυμναστικη για ολο το λοχο και ολα! Ξαναλεω οτι τα εζησα πριν απο 2βδομαδες!

ΌΧι ρε φίλε μη μας ξενερώνεις!
Ασε μας να κάνουμε commandoνειρα!
Χαχαχα!
Οχι πλάκα κανω!
Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες ρε μαγκα!
Καλός πολίτης ή καλυτερα καλη συνέχεια της θητείας σου!
Αντε να ερθει και για μας το μαγικό χαρτάκι!
Anonymous

Μεγαλε το γυμναστηριο σε αφηναν να το χρησιμοποιεις;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες