ΑΕΝ: Προκήρυξη για εισαγωγή (2010)

Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
po

Δημοσίευση από po »

Κορίνα έγραψε:Τι βαθμό έχεις Γιάννη;

φαντάζομαι εννοείς βαθμό πτυχίου ΤΕΕ...19,2/11
Κορίνα

Δημοσίευση από Κορίνα »

Για πλοίαρχος θες να πας;
Γιάννης

Δημοσίευση από Γιάννης »

Κορίνα έγραψε:Για πλοίαρχος θες να πας;

'Οχι, για μηχανικός. Γιατί;
Γιάννης

Δημοσίευση από Γιάννης »

Γιάννης έγραψε:Παίδες, η τρίτη γενική κατηγορία στην προκήρυξη είναι γι'αυτούς που δίνουν με κατατακτήριες. Έτσι δεν είναι; Μηχανογραφικό ΥΠΟΙΑΝ εννοεί το έντυπο "Αίτηση (Α) "; Εγώ πήρα πτυχίο τεε Β' κύκλου πληροφορικής-δικτύων Η/Υ το 2004. Τώρα μπορώ να λάβω μέρος στον διαγωνισμό στην τρίτη γενική κατηγορία. Σωστά;

Μήπως ξέρει κανεις να μου απαντήσει; Ευχαριστώ προκαταβολικά.
αγγελος

Δημοσίευση από αγγελος »

Με ειπαν απο το λιμεναρχειο οτι για την τριτη κατηγορια θελει και θαλασσια προυπηρεσια μεχρι 2 χρονια

Γιάννης

Δημοσίευση από Γιάννης »

αγγελος έγραψε:Με ειπαν απο το λιμεναρχειο οτι για την τριτη κατηγορια θελει και θαλασσια προυπηρεσια μεχρι 2 χρονια

Κρίμα, πάντος στην προκήρυξη το δίχνει σαν προερετικό αυτό. Ξέρει κανεις πού μπορώ να πάρω τηλ. Να μου το σιγουρέψουν; Ξέρει κανείς που μπορώ τα βρώ τηλέφωνα απο αυτούς που δέχονται τις αιτήσεις ωστε να τους ρωτήσω αν κάνουν δεκτά τα δικαιολογιτικά μου χωρίς να έχω θαλάσσια προυπηρεσία;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Greek_Army »

Στην ιστιοσελίδα του υπουργείου ναυτιλίας ίσως βρεις τηλέφωνο η σελίδα είναι αυτή http://www.yen.gr/wide/home.html
ΦΑΝΗΣ

Δημοσίευση από ΦΑΝΗΣ »

Μια καθηγητρια απο την αεν μου ειπε οταν πηγα να καταθεσω τα χαρτια μου, με απολυτηριο, οτι δεν μπορω. πρωτα πρεπει να δωσω μεσω απολυτηριου και αν δεν περασω την αλλη χρονια δινεις με απολυτηριο
ΦΑΝΗΣ

Δημοσίευση από ΦΑΝΗΣ »

Στην αεν ασπροπυργου να συμπληρωσω
Radio arvila

Δημοσίευση από Radio arvila »

Δλδ 720 μερες χ 0,02 = 14.4 μορια + απολυτηριο πχ 13 = 27.4 καλα...

και μετα καντε μια κολοτουμπα ολοι μαζοι γιατι Ολο ***** Γραφετε...

gREF

Δημοσίευση από gREF »

Δ. Ειδικά οι διαμένοντες στην Αθήνα-Πειραιά και Προάστια για λήψη παραπεμπτικού σημειώματος
για την Υ. Ε. Α. Ν. Ε. Θ. Αθηνών-Πειραιώς θα απευθύνονται στην ΔΝΕΡ Α΄, οδός 2ας Μεραρχίας 18,
Πειραιάς,(09.00-12.00), έχοντας μαζί τους (Ι) ακτινογραφία Θώρακος από Κρατικό Νοσοκομείο με
επικολλημένη φωτογραφία τους και την αντίστοιχη γνωμάτευση,(ΙΙ) 2 φωτογραφίες,(ΙΙΙ) διπλότυπο
είσπραξης Δημοσίου Ταμείου αξίας (31,17) ΕΥΡΩ και (IV) δελτίο αστυνομικής ταυτότητας.

Στη Θεσσαλονίκη γιατι ζητάνε 41.17 ευρώ; Οτι θέλουν κάνουν;

Οι υποψήφιοι/ες παραπέμπονται για εξέταση στις κατά τόπους Υ. Ε. Α. Ν. Ε. Θ. Με την ίδια
διαδικασία που ισχύει για τους απογραφόμενους ναυτικούς δηλαδή με παραπεμπτικά της
πλησιέστερης στον τόπο κατοικίας τους απογράφουσας αρχής (ΔΝΕΡ Α΄ ή Λιμενικής Αρχής).
Οι δαπάνες υγειονομικής εξέτασης των υποψηφίων, βαρύνουν τους ίδιους και οι σχετικές
υποχρεώσεις τους καθορίζονται σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις.
Οι γνωμοδοτήσεις των Υ. Ε. Α. Ν. Ε. Θ. Είναι οριστικές και ανέκκλητες.

ξέρει κανείς για τί ποσό μιλάμε; Ίσως κάποιος που έχει ήδη κάνει τις εξετάσεις...
Οεο

Δημοσίευση από Οεο »

60 ευροπουλα για γιατρους + μαλκιες

Δόκιμος

Δημοσίευση από Δόκιμος »

Γειά σας παίδες, είμαι δευτεροετής μηχανικός και επειδή μερικοί λένε ότι να ναι εδώ μέσα είπα να σας βοηθήσω, όποιος θέλει. Πρώτα απ'όλα η Τρίτη κατηγορία είναι για όσους έχουν θαλάσσια προυπηρεσία (αλλά μετριέται έως 270 ημέρες και όχι 2 χρόνια όπως είπε κάποιος) + χαρτί λυκείου. Ή Όσοι είναι απο ναυτικά λύκεια.

Τα έξοδα τώρα αλλάζουν στις κατά τόπους Λιμενικές Αρχές. Π. Χ. Αθήνα ειναι 31 Θεσσ/νικη 41 Ηπειρο 11 κλπ.

ΝικοςG

Δημοσίευση από ΝικοςG »

Δλδ οσοι δεν εχουν θαλάσσια προυπηρεσία δεν μπορουν να κανουν τα χαρτια τους για την 3 κατ; εγω νομιζω οτι ειναι σαν το Lower που δινει πχ 1000-2000 μορια...

Δόκιμος

Δημοσίευση από Δόκιμος »

Φίλε μου στη χρονιά μου όσοι Ήταν από την 3η κατηγορία, μαζί και εγώ, είναι ή απο ναυτικό λύκειο ή από οποιοδήποτε άλλο μαζι με θαλάσσια προυπηρεσία. Αν πάρετε τηλ. Στην ΑΕΝ ή στο υπουργείο θας σας πουν άλλα τη μια φορά άλλα την άλλη. Πάντως μια χρονιά έτσι την έχασα τσάμπα και μετά μπάρκαρα σαν ναυτόπαις για μισό χρόνο για να πάρω την υπηρεσία. Σας τα λέω για να μην δώσετε τσάμπα τα λεφτά και φάτε άκυρο...

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες