ΑΕΝ: Προκήρυξη για εισαγωγή (2010)

Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
tourlidas
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από tourlidas »

Ε, ενταξει. Χαλαρα... Με το ενα ποδι στη σχολη εισαι.Ειναι η πρωτη σου επιλογη; Πλοιαρχος ή Μηχανικος;

johnnylok
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από johnnylok »

Γιατι ειμαι μονοΕικόνα με το ενα ποδι Μεσα; Απο μορια εννοεις μεχρι να συμπληρωθουν τα χαρτια κτλ; Ναι ειναι αναμεσα στις πρωτες επιλογες μου. Οσο για Πλοιαρχος ή Μηχανικος δεν ξερω ακομα. Πιστευω να καταληξω οταν θα μπω στη σχολη.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος johnnylok την Σάβ Ιουν 12, 2010 6:36 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
tourlidas
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Για καλο το ειπα οτι εισαι με το ενα ποδι μεσα... Δηλαδη εχεις αρκετα μορια.Τωρα για αυτο σχετικα με πλοιαρχος ή μηχανικος... Δεν θελω να σε αγχωσω αλλα συντομευε λιγο. Δεν μπαινεις στη σχολη και μετα αποφασιζεις... Πρωτα αποφασιζεις και μετα μπαινεις.:)

Δηλαδη θα περασεις ειτε στη μηχανικων, ειτε στην πλοιαρχων.

johnnylok
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Ναι το καταλαβα αυτο με το ποδι οτι το πες για καλοΕικόνα. Οπως σωστα ειπες πρωτα διαλεγεις την σχολη (μηχανικοι η πλοιαρχοι) και μετα μπαινεις. Εγω ειπα βλακεια. Τωρα φιλε tourlida δεν ξερω γιατι και οι 2 εχουν τα μειονεκτηματα Και τα πλεονεκτηματα τους. Δεν ξερω καθολου... Εικόνα

tourlidas
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Σε καταλαβαινω φιλε. Ειναι δυσκολο να διαλεξεις. Τωρα τι να σου πω. Ειναι πως το βλεπει ο καθενας. Απο οσους εχω ρωτισει, οι μηχανικοι λενε "πηγαινε καπετανιος" και οι Πλοιαρχοι λενε "πηγαινε μηχανικος".Εσυ αποφασιζεις.

Σε ποια περιοχη θες να περασεις;

Νικος

Δημοσίευση από Νικος »

Παιδια. Επειδη δν εχο καταλαβει. Εχο τελειωσει επαλ... Που πρεπει να παο να παρω πιστοποιητικα εγγραφα και δν ξερω και εγω τι για να παω αεν;
johnnylok
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

tourlidas έγραψε:Σε καταλαβαινω φιλε. Ειναι δυσκολο να διαλεξεις. Τωρα τι να σου πω. Ειναι πως το βλεπει ο καθενας. Απο οσους εχω ρωτισει, οι μηχανικοι λενε "πηγαινε καπετανιος" και οι Πλοιαρχοι λενε "πηγαινε μηχανικος". Εσυ αποφασιζεις.

για πρεβεζα λεω. Γιατι ειμαι και απο γιαννενα. Ε και οσο να ναι ειναι κοντα

tourlidas
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

johnnylok έγραψε:
tourlidas έγραψε:Σε καταλαβαινω φιλε. Ειναι δυσκολο να διαλεξεις. Τωρα τι να σου πω. Ειναι πως το βλεπει ο καθενας. Απο οσους εχω ρωτισει, οι μηχανικοι λενε "πηγαινε καπετανιος" και οι Πλοιαρχοι λενε "πηγαινε μηχανικος".Εσυ αποφασιζεις.

για πρεβεζα λεω. Γιατι ειμαι και απο γιαννενα. Ε και οσο να ναι ειναι κοντα

Ωραιος. Αντε με το καλο.

Σου ευχομαι να πετυχεις οπου θες.:)

Νικος

Δημοσίευση από Νικος »

Παιδια να ρωτησω. Η προκυρηξη αυτη που βγηκε ειναι για οσους ειναι απο παννεληνιες; Γιατι κατι τετοιο ακουσα. Και οτι απο σεπτεμβρη πανε οσοι ειναι με απολυτηριο λυκειου. Αληθευει?
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από greko_27 »

Νικος έγραψε:Παιδια να ρωτησω. Η προκυρηξη αυτη που βγηκε ειναι για οσους ειναι απο παννεληνιες; Γιατι κατι τετοιο ακουσα. Και οτι απο σεπτεμβρη πανε οσοι ειναι με απολυτηριο λυκειου. Αληθευει;

Εαν μεινουν κενες θεσεις απο τους επιτυχοντες-επιλαχοντες θα ξαναβγει προκυρηξη με το απολυτηριο λυκειου... Το εχουμε ξαναπει...pleaaaaaaaaaaaaaase μην ρωτατε τα ιδιαΕικόνα
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

Δλδ ποτε θα βγει προκυρηξη;
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από greko_27 »

Nikos έγραψε:Δλδ ποτε θα βγει προκυρηξη;

Εαν μεινουν κενες θεσεις απο τους επιτυχοντες και επιλαχοντες γυρω στο σεπτεμβρη... Εαν δε μεινουν ομως κενες θεσεις παπαλαΕικόνα
Νικος

Δημοσίευση από Νικος »

Ωχ... Σκατα πιθανοτιτες εχο... Ποσο μαλλον με ενα απολυτηριο επαλ με 11... Χαχαχχαχ
Γιάννης

Δημοσίευση από Γιάννης »

Παίδες, η τρίτη γενική κατηγορία στην προκήρυξη είναι γι'αυτούς που δίνουν με κατατακτήριες. Έτσι δεν είναι; Μηχανογραφικό ΥΠΟΙΑΝ εννοεί το έντυπο "Αίτηση (Α) "; Εγώ πήρα πτυχίο τεε Β' κύκλου πληροφορικής-δικτύων Η/Υ το 2004. Τώρα μπορώ να λάβω μέρος στον διαγωνισμό στην τρίτη γενική κατηγορία. Σωστά;
Κορίνα

Δημοσίευση από Κορίνα »

Τι βαθμό έχεις Γιάννη;

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης