ΑΕΝ: Προκήρυξη για εισαγωγή (2010)

Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
tourlidas
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από tourlidas »

Ουτε εμενα την ανοιγει.Καποιο προβλημα θα εχει η σελιδα... Θα το φτιαξουν λογικα απο αυριο.

Δε λες παλι καλα που την εβγαλαν... Εστω και αργα.

Νικος

Δημοσίευση από Νικος »

Βγηκε η προκυρηξη η οχι ακομα;
tourlidas
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Ναι βγηκε. Τωρα ειναι μια χαρα.Μπορεις να την κατεβασεις απο εδω --- > http://www.yen.gr/wide/yen.chtm?prnbr=35974

Nightmare
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 11
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nightmare »

Πάλι καλά που βγήκε δεν λες τίποτα... Αν και πέρνουν μόνο 900 συνολικά... Ενώ πέρισυ πήραν 1400 σχεδόν... Πφφφ
johnnylok
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από johnnylok »

Μεχρι ποτε πρεπει να δοθουν τα χαρτια;

tourlidas
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Ε. ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ - ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ

1. Οι υποψήφιοι/ες από την ΠΡΩΤΗ γενική κατηγορία πρέπει να δηλώσουν τις Α. Ε. Ν. Στο

μηχανογραφικό δελτίο του Υπουργείου Παιδείας, δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων και επιπλέον

πρέπει να υποβάλλουν σε οποιαδήποτε Α. Ε. Ν. Τα ακόλουθα δικαιολογητικά, κανονικά και πλήρη από

την κοινοποίηση της παρούσας μέχρι και 08-07-2010 ημέρα Πέμπτη

Δηλαδή μέχρι και τις 8 Ιουνίου.

johnnylok
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Φιλε tourlida μεχρι 8 ιουλιου οχι ιουνιου. Τυπογραφικο λαθοςΕικόνα. Αυτο που λεει για το μηχανογραφικο του υπουργειου παιδειας τι εννοει; Εννοω απο που θα παρουμε τα απαριτιτα δικαιολογητικα και που θα τα καταθεσουμε;

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος johnnylok την Παρ Ιουν 11, 2010 9:28 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
tourlidas
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

johnnylok έγραψε:Φιλε tourlida μεχρι 8 ιουλιου οχι ιουνιου. Τυπογραφικο λαθοςΕικόνα. Αυτο που λεει για το μηχανογραφικο του υπουργειου παιδειας τι εννοει; Εννοω απο που θα παρουμε τα απαριτιτα δικαιολογητικα και που θα τα καταθεσουμε;

Ναι εχεις δικαιο. Ιουλιο ηθελα να γραψω. Εικόνα

Μηχανογραφικο, λεγεται το χαρτι που συμπληρωνεις, με τις σχολες που θες να δηλωσεις (με σειρα προτεραιοτητας), αν εχεις δωσει πανελληνιες φυσικα.

Τωρα για τα απαραιτητα δικαιολογητικα... Την υπευθυνη δηλωση, απο οσο ξερω την παιρνεις απο τα περιπτερα. Για την αιτηση οπως το υποδειγμα Α1 που εχει και στη σελιδα, εμενα περυσι μου ειχαν πει απο τον Ασπροπυργο, πως αν εχω τα απαραιτητα στοιχεια, μπορω να την συμπληρωσω και εκει περα οταν παω να δηλωσω τα χαρτια μου. Τα δικαιολογικα τα καταθετεις στην πιο κοντινη Α. Ε. Ν. μολις τα μαζεψεις ολα.

Τωρα για να μη σου λεω και ανακριβειες θα παρω αυριο τηλεφωνο να ειμαι σιγουρος.

johnnylok
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

greco αυτες οι προκυρηξεις καθε ποτε βγαινουν περιπου; Γιατι ακουσα Σχετικα με τους εποπ του στρατου δεν θα βγει προκυρηξη για τα επομενα 7 χρονια (ξερω οτι δεν εχει μεγαλη σχεση αυτο αλλα μηπως επυρεαζεται).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος johnnylok την Παρ Ιουν 11, 2010 11:12 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
johnnylok
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

tourlidas έγραψε:
johnnylok έγραψε: Φιλε tourlida μεχρι 8 ιουλιου οχι ιουνιου. Τυπογραφικο λαθοςΕικόνα. Αυτο που λεει για το μηχανογραφικο του υπουργειου παιδειας τι εννοει; Εννοω απο που θα παρουμε τα απαριτιτα δικαιολογητικα και που θα τα καταθεσουμε;

Ναι εχεις δικαιο. Ιουλιο ηθελα να γραψω.Εικόνα

Μηχανογραφικο, λεγεται το χαρτι που συμπληρωνεις, με τις σχολες που θες να δηλωσεις (με σειρα προτεραιοτητας), αν εχεις δωσει πανελληνιες φυσικα.

Τωρα για τα απαραιτητα δικαιολογητικα... Την υπευθυνη δηλωση, απο οσο ξερω την παιρνεις απο τα περιπτερα. Για την αιτηση οπως το υποδειγμα Α1 που εχει και στη σελιδα, εμενα περυσι μου ειχαν πει απο τον Ασπροπυργο, πως αν εχω τα απαραιτητα στοιχεια, μπορω να την συμπληρωσω και εκει περα οταν παω να δηλωσω τα χαρτια μου. Τα δικαιολογικα τα καταθετεις στην πιο κοντινη Α. Ε. Ν. Μολις τα μαζεψεις ολα.

Τωρα για να μη σου λεω και ανακριβειες θα παρω αυριο τηλεφωνο να ειμαι σιγουρος.

Ναι φετος εδινα πανελληνιες. Το μονο μηχανογραφικο που ηταν να συμλπηρωσω ηταν αυτο με τις στρατιωτικες σχολες. Τωρα για το εμπ. Ναυτ. Τι πρεπει να κανω σχετικα μαυτο;

tourlidas
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Τωρα σε λιγες μερες θα βγουν τα μορια σου. Μετα απο καποιες μερες, συμπληρωνουν ολοι οσοι εχουν δωσει πανελληνιες, το μηχανογραφικο τους. Αυτο θα κανεις και εσυ. Θα πας στο σχολειο σου και θα σου πουν που κανεις εσυ το μηχανογραφικο σου. Για να σε βοηθησουν στην συμπληρωση του, να πας καλυτερα στο φροντηστηριο σου (αν πηγαινεις... Αν παλι δεν πηγαινεις σε κανενα φροντηστηριο, πηγαινε στο πιο κοντινο σου και ζητα τους να σε βοηθησουν ή αλλιως ζητα απο τον καθηγητη που σου κανει Σ. Ε. Π. Στο σχολειο να σε βοηθησει).Πρεπει να συμπληρωσεις ΠΟΛΥ προσεκτικα το μηχανογραφικο σου. Με βαση τα μηχανογραφικα ολων μας, βγαινουν και οι βασεις.

Η καθε σχολη, εχει ενα συγγεκριμενο αριθμο. Θα βρεις τον αριθμο της Α. Ε. Ν.(πλοιαρχων ή μηχανικων) και θα το δηλωσεις στο μηχανογραφικο σου. Προσεχε την σειρα προτεραιοτητας. Στην σχολη που θα περασεις πρωτη, σε αυτη θα πας... Δεν πηγαινεις σε οποια θες. Για αυτο θελει μεγαλη προσοχη το μηχανογραφικο.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tourlidas την Παρ Ιουν 11, 2010 11:20 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
johnnylok
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

tourlidas έγραψε:Τωρα σε λιγες μερες θα βγουν τα μορια σου. Μετα απο καποιες μερες, συμπληρωνουν ολοι οσοι εχουν δωσει πανελληνιες, το μηχανογραφικο τους. Αυτο θα κανεις και εσυ. Θα πας στο σχολειο σου και θα σου πουν που κανεις εσυ το μηχανογραφικο σου. Για να σε βοηθησουν στην συμπληρωση του, να πας καλυτερα στο φροντηστηριο σου (αν πηγαινεις... Αν παλι δεν πηγαινεις σε κανενα φροντηστηριο, πηγαινε στο πιο κοντινο σου και ζητα τους να σε βοηθησουν ή αλλιως ζητα απο τον καθηγητη που σου κανει Σ. Ε. Π. Στο σχολειο να σε βοηθησει). Πρεπει να συμπληρωσεις ΠΟΛΥ προσεκτικα το μηχανογραφικο σου. Με βαση τα μηχανογραφικα ολων μας, βγαινουν και οι βασεις.

Η καθε σχολη, εχει ενα συγγεκριμενο αριθμο. Θα βρεις τον αριθμο της Α. Ε. Ν.(πλοιαρχων ή μηχανικων) και θα το δηλωσεις στο μηχανογραφικο σου. Προσεχε την σειρα προτεραιοτητας. Στην σχολη που θα περασεις πρωτη, σε αυτη θα πας... Δεν πηγαινεις σε οποια θες. Για αυτο θελει μεγαλη προσοχη το μηχανογραφικο.

σευχαριστω πολυ φιλε tourlida. Το πιασα... Θα παω στο φροντηστηριο μου και ολα θα γινουν απο εκειΕικόνα. Και κατι αλλο να σε ρωτησω. Α. Ε. Ν. Περναω Με τα μορια που θα βγαλω η με το βαθμο του απολυτηριου μου; Γιατι εχω εναν φιλο ο οποιος περασε περυσι αεν στη πρεβεζα Και μου ειπε οτι δεν τον ενδιαφερει τι θα γραψει στις πανελληνιες αλλα το απολυτηριο...
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από greko_27 »

johnnylok έγραψε:greco αυτες οι προκυρηξεις καθε ποτε βγαινουν περιπου; Γιατι ακουσα Σχετικα με τους εποπ του στρατου δεν θα βγει προκυρηξη για τα επομενα 7 χρονια (ξερω οτι δεν εχει μεγαλη σχεση αυτο αλλα μηπως επυρεαζεται).

Αναλογα με τις αναγκες που εχουν βγαινουν και οι αντιστοιχες προκυρηξεις... Αλλα και παλι δεν μπορω να γνωριζω το πότε... Μονο οι εκαστοτε υπουργοι το γνωριζουν.
tourlidas
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

johnnylok έγραψε:
tourlidas έγραψε:Τωρα σε λιγες μερες θα βγουν τα μορια σου. Μετα απο καποιες μερες, συμπληρωνουν ολοι οσοι εχουν δωσει πανελληνιες, το μηχανογραφικο τους. Αυτο θα κανεις και εσυ. Θα πας στο σχολειο σου και θα σου πουν που κανεις εσυ το μηχανογραφικο σου. Για να σε βοηθησουν στην συμπληρωση του, να πας καλυτερα στο φροντηστηριο σου (αν πηγαινεις... Αν παλι δεν πηγαινεις σε κανενα φροντηστηριο, πηγαινε στο πιο κοντινο σου και ζητα τους να σε βοηθησουν ή αλλιως ζητα απο τον καθηγητη που σου κανει Σ. Ε. Π. Στο σχολειο να σε βοηθησει).Πρεπει να συμπληρωσεις ΠΟΛΥ προσεκτικα το μηχανογραφικο σου. Με βαση τα μηχανογραφικα ολων μας, βγαινουν και οι βασεις.

σευχαριστω πολυ φιλε tourlida. Το πιασα... Θα παω στο φροντηστηριο μου και ολα θα γινουν απο εκειΕικόνα. Και κατι αλλο να σε ρωτησω. Α. Ε. Ν. Περναω Με τα μορια που θα βγαλω η με το βαθμο του απολυτηριου μου; Γιατι εχω εναν φιλο ο οποιος περασε περυσι αεν στη πρεβεζα Και μου ειπε οτι δεν τον ενδιαφερει τι θα γραψει στις πανελληνιες αλλα το απολυτηριο...
Στις σχολες Α. Ε. Ν. Μπαινουν κυριως απο πανελληνιες (ενα μεγαλο ποσοστο). Υπαρχουν ομως κατηγοριες απο τις οποιες διαλεγουν ατομα. Μια απο αυτες ειναι και οι αποφοιτοι Λυκειου, με κριτηριο τον βαθμο απολυτηριου. Αν δεν κανω λαθος, θα παρουν και φετος παιδια με το απολυτηριο Λυκειου. Για να μη σου λεω ομως ψεματα θα παρω αυριο την προκυρηξη σε χαρτι γιατι απο τον υπολογιστη δεν διαβαζεται ευκολα (μια ματια της εριξα).

Εσυ ποσα μορια περιπου υπολογιζεις απο πανελληνιες; Και ποσο βαθμο περιπου να βγαλεις απο το απολυτηριο Λυκειου; Ενιαιο πας;

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tourlidas την Σάβ Ιουν 12, 2010 3:25 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
johnnylok
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Ναι ενιαιο παω.15000 και κατι υπολογιζω. Και κανα 14 15 υπολογιζω απολυτηριο
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες