Σημείωμα κατάταξης (2009)
Σημείωμα κατάταξης (2009)
Καλη χρονια παιδια. Εσπασα την αναβολη μου στις 13 0κτωβριου. Λογικα παρουσιαζομαι τον φεβρουαριο. Ξερετε μηπως ποτε θα μου ερθει το χαρτι της καταταξης;
-
- Λοχίας
- Posts in topic: 2
- Ενδιαφέροντα: μουσικη, σινεμα, βιβλια, αθλητισμος
- Επάγγελμα: Ασκουμενος φαρμακοποιος
Σημείωμα κατάταξης
Ωχ! να τα μας! ποτε θα μας ερθει το χαρτι περιπου παιδια; εχω κανει αιτηση να παω φλεβαρη! 

-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 3
Σημείωμα κατάταξης
Λογικά απο τις 5 Ιανουαρίου και μετά να το περιμένεις...
Σημείωμα κατάταξης
Δηλαδη μπορουμε να παμε να δουμε στην αστυνομια η στο κοντινοτερο στρατολογικο γραφειο για το χαρτι αν μας εχει ερθει ;
-
- Λοχίας
- Ενδιαφέροντα: μουσικη, σινεμα, βιβλια, αθλητισμος
- Επάγγελμα: Ασκουμενος φαρμακοποιος
Σημείωμα κατάταξης
Δε ξερω, εγω θα παω να ζητησω ενα πιστοποιητικο τυπου α αυριο και θα ρωτισω να δω τι θα μου πουν.
Σημείωμα κατάταξης
Τι ειναι αυτο το πιστοποιητικο τυπου Α ; /
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Σημείωμα κατάταξης
1) Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να πάρεις τηλ στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής σου και να ρωτήσεις πότε περίπου θα τους στείλουνε τα χαρτιά...
2) Το πιστοποιητικό τύπου Α σου γράφει σε ποια ΕΣΣΟ ανήκεις... Και μερικές φορές γράφει και σε ποιο σώμα σε έχουνε επιλέξει να κάνεις την θητεία σου...
2) Το πιστοποιητικό τύπου Α σου γράφει σε ποια ΕΣΣΟ ανήκεις... Και μερικές φορές γράφει και σε ποιο σώμα σε έχουνε επιλέξει να κάνεις την θητεία σου...
Σημείωμα κατάταξης
Το πιστοποιητικο Α το περνω απο το στρατολογικο γραφειο ; η απο αστυνομικο τμημα ;
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Σημείωμα κατάταξης
Απο το στρατολογικό γραφέιο... Πηγαίνεις μία μέρα και κάνεις την αίτηση και πηγάινεις την επόμενη και το παίρνεις.
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 1
Σημείωμα κατάταξης
Διονυση σε εναν φιλο μου που εκοψε την αναβολη πριν 1,5 μηνα του εχει ερθει χαρτι! Μηπως πρεπει να το ψαξετε λιγο παραπανω! Μια βολτα απο την στρατολογια θα ηταν καλη παντως! Μη πατε στην αστυνομια γιατι πολλοι δε ξερουν και ετσι ή θα χασετε τσαμπα ωρα ή θα σας δωσουν λαθος πληροφοριες!
Σημείωμα κατάταξης
Να ρωτησω κατι ασχετο... στο Α. Τ μου εδωσαν το σημειωμα καταταξης σε φωτοτυπια ! μια φωτοτυπια με την μπροστα σελιδα ( εχει κανονικα υπογραφες - σφραγιδες ) και μια φωτοτυπια την πισω σελιδα με τις οδηγιες... θα μπορεσω να μπω κανονικα με αυτα ετσι;
Σημείωμα κατάταξης
wouolf έγραψε:Να ρωτησω κατι ασχετο... στο Α. Τ μου εδωσαν το σημειωμα καταταξης σε φωτοτυπια ! μια φωτοτυπια με την μπροστα σελιδα ( εχει κανονικα υπογραφες - σφραγιδες ) και μια φωτοτυπια την πισω σελιδα με τις οδηγιες... θα μπορεσω να μπω κανονικα με αυτα ετσι;
Πρώτη φορά το ακούω αυτό. Πιστεύω, από τη στιγμή που έχει σφραγίδες, να το δεχτούν.
-
- Στρατιώτης
Σημείωμα κατάταξης
Ακομα να μου στειλουν χαρτι που παρουσιαζομαι και μιλησα μαζι τους στο τηλ και μου ειπαν μαλλον μαιο πας μεσα
να μας ξαναπαρεις αρχες απριλη καλα με κοροιδευουν ποσο καιρο πριν στελνουν χαρτι;
να μας ξαναπαρεις αρχες απριλη καλα με κοροιδευουν ποσο καιρο πριν στελνουν χαρτι;
Σημείωμα κατάταξης
Μπορει να στο στηλουν και μια εβδομαδα πριν μπεις αλλα αυτο ειναι σπανιο ! Το χαρτι να το περιμενεις τελη απριλιου !
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Ενδιαφέροντα: πλοια, τρενα, φυσικη . . .
- Επικοινωνία:
Σημείωμα κατάταξης
Φίλε μη μασάς!
εγώ που μπήκα τρίτη 08 μαιου 2007, το χαρτίο το πήρα από την αστυνομία, σε ΦΑΞ, την παρασκευή 04 μαίου !
εγώ που μπήκα τρίτη 08 μαιου 2007, το χαρτίο το πήρα από την αστυνομία, σε ΦΑΞ, την παρασκευή 04 μαίου !
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης