Δείκτης Μάζας Σώματος για στρατιωτικούς (2011)
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 2
Γιατι αυξησαν το ΔΜΣ?
-
- Υπολοχαγός
γιατι αν το αφηναν στο 25 θα κοβονταν πολλοι... Τωρα πρεπει καποιος να ειναι Παχουλος για να τον κοψουν...KostasSSE έγραψε:Γιατι αυξησαν το ΔΜΣ;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Ναι αλλα αμα εχει ΔΜΣ ανω των 25 δεν θα του ειναι δυσκολο να ανταπεξελθει στις στρατιωτικες ασκησεις της σχολης?
Εγω εδεινα σσε ομως. Υπηρχαν ατομα που τους Εδειξαν 4 ποντους Λιγοτερο εμενα παλι καλα μονο 1 Κ η ζυγαρια με εδειξε 5 κιλα πανω. Ειχα παθει σοκ! Αλλα οκ τι να πω ισως να ειχε η δικη σου ζυγαρια προβλαμα, αλλα οχι να με δειχνει κ 5 κιλα λιγοτερο! Δν θελω να σε αγχωνω, μπορει να εισαι τυχερη κ να ειναι πιο χαλαροι σε σενα. Κ να πεις οτι ειμαι κ παχουλη κ οτι δεν μπορω να παρω τα ποδια μου παει στο διαολο... Τοσα χρονια αθλητισμο! Ηλπιζα μηπως κ κοιταξουν λιγο σωματοτυπο αλλα μπαααα... 

Πιστευω οτι οποιος εχει δμς πανω απο 25 δεν σημαινει οτι ειναι παχουλος κ οτι δν μπορει να αντεπεξελθει στις ασκησεις τις σχολης. Ασχολουμαι χρονια με τον αθλητισμο κ μου εβγαλαν 25,5 δμς κ με εκοψαν. Ειναι κ θεμα σωματοτυπου.
-
- Υπολοχαγός
ΕΝΑΣ φιλος μου ειχε αρκετα πανω απο 27 και το εβγαζε το 1000αρι... Μερικοι ειναι παχουλοι αλλα γεροι... Η αδελφη μου ειχε στη σχολη μια κοπελα που ηταν ΤΟΦΑΛΑ και ολη η σχολη την δουλευε. Ομωσ, τα καταφερνε τα αγωνισματα εστω και οριακα...KostasSSE έγραψε:Ναι αλλα αμα εχει ΔΜΣ ανω των 25 δεν θα του ειναι δυσκολο να ανταπεξελθει στις στρατιωτικες ασκησεις της σχολης;
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 5
Και εγω το ιδιο θα ειχα παθει. Εγω τα περασα αυτα στην αστυνομια. Αλλα στο υψος. Κοπηκα για 1,5 ποντο. Αλλα τι να κανεις; Αυτα Ειναι τα ''κακα''σε αυτα τα σωματα. Μεγαλη αδικια παντως. Και ξερεις γιατι; Τα κιλα και το υψος δεν κανουν κανενα ανθρωπο να ειναι λιγοτερο αξιος απλα επειδη αυτοι εχουν εκδοσει καποια συγκεκριμενα χαρακτηριστικα θελουν να τα τηρουν. Απλα μωρε ειναι και θεμα οτι εμεις οι γυναικες εχουμε και τα γυναικολογικα μας που ειναι ενα θεμα που επρεπε να λαμβανεται υποψην σε αυτα τα θεματα. Περι κιλων οχι περι ποντων. Γιατι ενταξει. Το υψος η το εχεις η οχι δεν γινεται να τραβηχτεις ενα μηνα πριν! Αλλα ενα συκεκριμενο γυναικολογικο μπορει να επιφερει αλλαγη βαρους μεχρι και 5 κιλα. Δλδ τι να κανει η κοπελα; Να χασει μια ευκαιρια που της δινεται επειδη ισως να ετυχε να περιμενει η να εχει το ταδε γυναικολογικο.elena92 έγραψε: Εγω εδεινα σσε ομως. Υπηρχαν ατομα που τους Εδειξαν 4 ποντους Λιγοτερο εμενα παλι καλα μονο 1 Κ η ζυγαρια με εδειξε 5 κιλα πανω. Ειχα παθει σοκ! Αλλα οκ τι να πω ισως να ειχε η δικη σου ζυγαρια προβλαμα, αλλα οχι να με δειχνει κ 5 κιλα λιγοτερο! Δν θελω να σε αγχωνω, μπορει να εισαι τυχερη κ να ειναι πιο χαλαροι σε σενα. Κ να πεις οτι ειμαι κ παχουλη κ οτι δεν μπορω να παρω τα ποδια μου παει στο διαολο... Τοσα χρονια αθλητισμο! Ηλπιζα μηπως κ κοιταξουν λιγο σωματοτυπο αλλα μπαααα...
Συμφωνω απολυτα μαζι σου! Αλλα τι να κανεις... Παντως σου ευχομαι καλη επιτυχεια, να πανε Κ να μν παιχτει καμια βλακεια.

-
- Υποδεκανέας
μπα... Δεν νομιζωωω! Λες να με συμπαθησουν εμενα περισοοτερο και να με δικαιολογησουν για αυτα τα 3 κιλακια; Δεν νομιζωω!elena92 έγραψε: Εγω εδεινα σσε ομως. Υπηρχαν ατομα που τους Εδειξαν 4 ποντους Λιγοτερο εμενα παλι καλα μονο 1 Κ η ζυγαρια με εδειξε 5 κιλα πανω. Ειχα παθει σοκ! Αλλα οκ τι να πω ισως να ειχε η δικη σου ζυγαρια προβλαμα, αλλα οχι να με δειχνει κ 5 κιλα λιγοτερο! Δν θελω να σε αγχωνω, μπορει να εισαι τυχερη κ να ειναι πιο χαλαροι σε σενα. Κ να πεις οτι ειμαι κ παχουλη κ οτι δεν μπορω να παρω τα ποδια μου παει στο διαολο... Τοσα χρονια αθλητισμο! Ηλπιζα μηπως κ κοιταξουν λιγο σωματοτυπο αλλα μπαααα...

-
- Υποδεκανέας
Δεν εχει τοση σημασια πια το αν εισαι αθλητης με την βουλα για να μπορεις να εχεις αντιστοιχα καποες αντοχες. Και εγω δεν ειμαι η σουπερ ντουπερ κορμαρα ουτε πρωταθλητρια του στοιβου αλλα με την καταλληλη προπονηση και προσπαθεια τα καταφερνω. Οσο για την ''τοφαλα''που διαβασα και με κεφαλαια κιολας, εχω να πω οτι για να ηταν η κοπελα στην σχολη καποιος την ενεκρινε και την εβαλε οποτε το τι λενε οι αλλοι ας το προσεχουνε. Κανεις δεν εχει το δικαιωμα να κοροιδευει καποιο σωματομετρικο χαρακτηριστικο. Ειδικα αν δεν εχει περασει το λουκι αυτης της καταστασης. Αλλα ξαναλεω. Η συγκεκριμενη ''ΤΟΦΑΛΑ''περασε απο επιτροπη αρμοδια υποτιθεται οποτε αυτοι που την κοροιδευαν ηταν τοφαλοι στην βλακεια... Ελεος πια...supermario έγραψε:ΕΝΑΣ φιλος μου ειχε αρκετα πανω απο 27 και το εβγαζε το 1000αρι... Μερικοι ειναι παχουλοι αλλα γεροι... Η αδελφη μου ειχε στη σχολη μια κοπελα που ηταν ΤΟΦΑΛΑ και ολη η σχολη την δουλευε. Ομωσ, τα καταφερνε τα αγωνισματα εστω και οριακα...KostasSSE έγραψε:Ναι αλλα αμα εχει ΔΜΣ ανω των 25 δεν θα του ειναι δυσκολο να ανταπεξελθει στις στρατιωτικες ασκησεις της σχολης;
Ρε παιδια ειναι 100% σιγουρο οτι ΔΜΣ ειναι ως 27;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 9
-
- Ταγματάρχης
- Ενδιαφέροντα: - free running -
- Επάγγελμα: kommanto junior
biky έγραψε:Και εγω το ιδιο θα ειχα παθει. Εγω τα περασα αυτα στην αστυνομια. Αλλα στο υψος. Κοπηκα για 1,5 ποντο. Αλλα τι να κανεις; Αυτα Ειναι τα ''κακα''σε αυτα τα σωματα. Μεγαλη αδικια παντως. Και ξερεις γιατι; Τα κιλα και το υψος δεν κανουν κανενα ανθρωπο να ειναι λιγοτερο αξιος απλα επειδη αυτοι εχουν εκδοσει καποια συγκεκριμενα χαρακτηριστικα θελουν να τα τηρουν. Απλα μωρε ειναι και θεμα οτι εμεις οι γυναικες εχουμε και τα γυναικολογικα μας που ειναι ενα θεμα που επρεπε να λαμβανεται υποψην σε αυτα τα θεματα. Περι κιλων οχι περι ποντων. Γιατι ενταξει. Το υψος η το εχεις η οχι δεν γινεται να τραβηχτεις ενα μηνα πριν! Αλλα ενα συκεκριμενο γυναικολογικο μπορει να επιφερει αλλαγη βαρους μεχρι και 5 κιλα. Δλδ τι να κανει η κοπελα; Να χασει μια ευκαιρια που της δινεται επειδη ισως να ετυχε να περιμενει η να εχει το ταδε γυναικολογικο.elena92 έγραψε: Εγω εδεινα σσε ομως. Υπηρχαν ατομα που τους Εδειξαν 4 ποντους Λιγοτερο εμενα παλι καλα μονο 1 Κ η ζυγαρια με εδειξε 5 κιλα πανω. Ειχα παθει σοκ! Αλλα οκ τι να πω ισως να ειχε η δικη σου ζυγαρια προβλαμα, αλλα οχι να με δειχνει κ 5 κιλα λιγοτερο! Δν θελω να σε αγχωνω, μπορει να εισαι τυχερη κ να ειναι πιο χαλαροι σε σενα. Κ να πεις οτι ειμαι κ παχουλη κ οτι δεν μπορω να παρω τα ποδια μου παει στο διαολο... Τοσα χρονια αθλητισμο! Ηλπιζα μηπως κ κοιταξουν λιγο σωματοτυπο αλλα μπαααα...

Εγω ακουσα οτι σε μερικα παιδια παντως που ειχαν προβλημα με τα κιλα αλλους τους κοβανε και αλλους του λεγανε επανεξεταση μετα απο κανα μηνα... Στις γυναικες ειναι πολυ αυστηρα τα ορια για ευνοητους λογους.
-
- Ταγματάρχης
- Ενδιαφέροντα: - free running -
- Επάγγελμα: kommanto junior
μπες στη σελιδα της στυα. Σε φωτο απο αγωνα βολλευ γυναικων.IKAROS13 έγραψε:Εγω ακουσα οτι σε μερικα παιδια παντως που ειχαν προβλημα με τα κιλα αλλους τους κοβανε και αλλους του λεγανε επανεξεταση μετα απο κανα μηνα... Στις γυναικες ειναι πολυ αυστηρα τα ορια για ευνοητους λογους.
και πες μου ποια ειναι αδυνατη και κατω απο 24 δμς εκει μεσα...

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες