Σώματα Στρατού

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Στρατός και θητεία
themaras7
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Σώματα Στρατού

Δημοσίευση από themaras7 »

Παιδιά καλησπέρα και από μένα! Είμαι καινούργιος στο φόρουμ και έχω μερικές απορίες:
1) είδα εδώ http://www.army.gr/default.php?pname=ArmyContents&la=1 Ότι υπάρχουν σαν σώματα το ταχυδρομικό και το οικονομικό! Εγώ από την μία έχω κάνει πρακτική άσκηση στα ΕΛΤΑ και από την άλλη έχω πτυχίο και μεταπτυχιακό στα οικονομικά! Θα μπορούσα να μπώ σε ένα από αυτά τα 2 σώματα;
2) επίσης βλέπω ότι δεν έχουν κέντρα κατάταξης όπως στο υγειονομικό για παράδειγμα! Που σε στέλνουν δλδ;
Ευχαριστώ πολύ!
themaras7
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Σώματα Στρατού

Μήπως γνωρίζει κανείς;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1

Σώματα Στρατού

Δημοσίευση από Greek_Army »

themaras7 έγραψε:Παιδιά καλησπέρα και από μένα! Είμαι καινούργιος στο φόρουμ και έχω μερικές απορίες:
1) είδα εδώ http://www.army.gr/default.php?pname=ArmyContents&la=1 Ότι υπάρχουν σαν σώματα το ταχυδρομικό και το οικονομικό! Εγώ από την μία έχω κάνει πρακτική άσκηση στα ΕΛΤΑ και από την άλλη έχω πτυχίο και μεταπτυχιακό στα οικονομικά! Θα μπορούσα να μπώ σε ένα από αυτά τα 2 σώματα;
2) επίσης βλέπω ότι δεν έχουν κέντρα κατάταξης όπως στο υγειονομικό για παράδειγμα! Που σε στέλνουν δλδ;
Ευχαριστώ πολύ!

Μπορείς να πας σε όλα τα κέντρα θα καταθέσεις το πτυχίο σου και αν είναι θα σου έρθει μετάθεση αν μπορείς να στο σπρώξεις και λίγο ακόμα καλύτερα
themaras7
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Σώματα Στρατού

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την άμεση απάντηση!
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες