Προκαταρκτικές Εξετάσεις (ΠΚΕ) 2010

Οι προϋποθέσεις εισαγωγής στις στρατιωτικές σχολές, τα όρια ύψους, η σωματική ικανότητα και τα μόρια που απαιτούνται
Στρατός και θητεία
Xalvas7
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 7
Επάγγελμα: ΜΠΟΥΖΟΥΞΗΣ

Δημοσίευση από Xalvas7 »

Υπεγραψα αλλα δεν μπηκε γνησιο υπογραφης για μενα. μονο για τους γονεις μου.
19adonis92
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από 19adonis92 »

Ουτε εμενα μπηκε. Μπορει επειδη στελνουμε και φ/α την ταυτοτητα
POLITIS

Δημοσίευση από POLITIS »

Μας τα λες μπερδεμένα.

1ον Η αίτηση πρέπει να φέρει την υπογραφή τη δική σου και των γονέων σου αν είσαι ανήλικος.
2ον Η δική σου υπογραφή και των γονέων σου πρέπει να επικυρωθούν για το γνήσιο από ένα ΚΕΠ (είναι ανοιχτά και το απόγευμα) πρέπει να είναι παρόντες και οι γονείς σου με τις ταυτότητές τους σε αυτήν την διαδικασία.

3ον Βγάζεις ένα φωτοαντίγραφο της αίτησης. Στη σχολή της προκαταρκτικής εξέτασης πρέπει να έχεις ένα απλό φωτοαντίγραφο.(όχι επικυρωμένο)

4ον Αν θέλεις το αντίγραφο που κρατάς να είναι επικυρωμένο, κάνε την επικύρωση του φωτοαντιγράφου στο ΚΕΠ εκείνη τη στιγμή. Δεν νομίζω να έχει αντίρρηση ο αρμόδιος υπάλληλος να το κάνει.(για το τελευταίο δεν είμαι και απόλυτος. Ρώτα στο ΚΕΠ)

Μην μπερδεύεις την επικύρωση για το γνήσιο των υπογραφών με την επικύρωση του φωτοαντιγράφου της αίτησης.
Xalvas7
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Xalvas7 »

Την υπογραφη την δικια μου πρεπει να την επικυρωσω?
POLITIS

Δημοσίευση από POLITIS »

TΟ ΚΕΠ ή Στρατιωτική ή Αστυνομική ή Δημοτική ή Κοινοτική Αρχή θεωρεί το γνήσιο των υπογραφών όλων σας. Υπάρχει στο τέλος ένα πεδίο το οποίο συμπληρώνεται από τον αρμόδιο υπάλληλο. Η θεώρηση γίνεται για το γνήσιο όλων των υπογραφών και όχι του καθενός ξεχωριστά...
Xalvas7
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Xalvas7 »

Δεν υπεγραψε ο αστυνομικος στο σημειο που λεει θεωρηση. μονο για τις υπογραφες των γονιων μου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Xalvas7 την Τρί Απρ 27, 2010 12:09 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
POLITIS

Δημοσίευση από POLITIS »

Κάνε το κόπο και ζήτα από τον αστυνομικό να κάνει το ίδιο τότε και για την δική σου υπογραφή μιας και επικύρωσε το γνήσιο μόνο των υπογραφών των γονέων σου. Δεν γνωρίζω βέβαια εάν έστειλες ήδη την αίτηση.

Μην ανησυχείς όμως αν όντως υπάρξει πρόβλημα θα φανεί κατά τον έλεγχο και αυτό θα σου ανακοινωθεί.Oποιαδήποτε άλλη έλλειψη υπάρξει θα κληθείς να την διορθώσεις κατά τη συγκεκριμένη ημερομηνία που αναφέρεται στο χρονοδιάγραμμα ενεργειών
Alfa-Kappa
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Alfa-Kappa »

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΩΝΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΣΜΥ/ΣΞ ΑΚΑΔ. ΕΤΟΥΣ2010-2011
http://www.smy.gr/ProkiriksiEisagogisNeonSpoudaston-pke2010-programma.htm

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΥΠΟΨΗΦΙΩΝΣΜΥ
http://www.smy.gr/ProkiriksiEisagogisNeonSpoudaston-pke2010-onomata.htm
Fanis

Δημοσίευση από Fanis »

Παιδια μπηκα στο Site της ΣΤΥΑ (γιατι εκει εστειλα τα χαρτια μου) για να δω ποτε θα δωσουμε αθληματα...

Βρηκα αυτο http://www.haf.gr/el/career/academies/asei_assy_2010.asp ... Στην κατασταση δεκτων για ΠΚΕ (τι ειναι ΠΚΕ; ) εχει το ονομα μου... Και γραφει 22 Ιουνιου. Στις 22 πρεπει να δωσω τα αγωνισματα; Τοσο νωρις; Για τσεκαρετε και εσεις...
Άβαταρ μέλους
ptolemaios
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από ptolemaios »

Fanis έγραψε:Παιδια μπηκα στο Site της ΣΤΥΑ (γιατι εκει εστειλα τα χαρτια μου) για να δω ποτε θα δωσουμε αθληματα...

Βρηκα αυτο http://www.haf.gr/el/career/academies/asei_assy_2010.asp ... Στην κατασταση δεκτων για ΠΚΕ (τι ειναι ΠΚΕ;) εχει το ονομα μου... Και γραφει 22 Ιουνιου. Στις 22 πρεπει να δωσω τα αγωνισματα; Τοσο νωρις; Για τσεκαρετε και εσεις...

22 ιουνιου θα ξεκινησεις ΠΚΕ... Ειναι νωρις... Αλλα ετσι εβγαλε το προγραμμα η σχολη... Αρα θα πας στις 22... Τοσο απλα. ΠΚΕ ειναι οι προκαταρκτικες εξετασεις... Περιλαμβανει αθληματα, ψυχολογικα τεστ και υγειονομικες εξετασεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ptolemaios την Σάβ Ιουν 05, 2010 6:22 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Fanis

Δημοσίευση από Fanis »

Πωωω πραγματικα πολυ νωρις. Υπολογιζα αρχες Ιουλιου...
Άβαταρ μέλους
ptolemaios
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από ptolemaios »

Fanis έγραψε:Πωωω πραγματικα πολυ νωρις. Υπολογιζα αρχες Ιουλιου...

τα αθληματα θα τα δωσεις την 5η εργασιμη μερα απο τις 22... Δηλαδη θα τα δωσεις 28 ιουνιου
peter1992
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από peter1992 »

Αλλο τωρα ξερετε ποτε ξεκινουν οι ΠΚΕ
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ_93
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Ενδιαφέροντα: - free running -
Επάγγελμα: kommanto junior

Δημοσίευση από ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ_93 »

Το γραφει η σελιδα της καθε σχολης ξεχωριστα... Μαζι με το προγραμμα της καθε ομαδας ξεχωρισταΕικόνα
elena92
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από elena92 »

Καλησπερα. Στην προκηρυξη λεει πως οι Υποψηφιοι πρεπει να εχουν μαζι τους φ/α της αιτησης υποβολης δικαιολογητικων αλλα εγω ρε παιδια πριν στειλω τα χαρτια μου ξεχασα να βγαλω φ/α την αιτησηΕικόνα. Τι μπορω να κανω τωρα; Ακουσα πως ο εποπτης θα ρωταει ποιος δν εχει τη φ/α κ οποιος δν την εχει θα του τη βγαζει εκεινη τη στιγμη. Ισχυει κατι τετοιο;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης