Όριο ηλικίας για στρατιωτικές σχολές (2011)

Οι προϋποθέσεις εισαγωγής στις στρατιωτικές σχολές, τα όρια ύψους, η σωματική ικανότητα και τα μόρια που απαιτούνται
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
roverr24
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 1
Ενδιαφέροντα: λογοτεχνία
Επάγγελμα: Naval engineering officer

Δημοσίευση από roverr24 »

Αποκλειεται, αν καποιος μπει 27 θα τελειωσει 30... Τι να τον κανεις σημαιοφορο 30 ετων... Θα βαριεται που ζει
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Δε μου λέτε, γνωρίζει κανείς ποιά είναι τα όρια ηλικίας για ΣΣΕ και ΣΜΥ για τα Στελέχη;
Είμαι ΕΠΟΠ καταταγείς με την 8η σειρά την 14 απριλίου, γεννηθείς το 88 άρα 22 χρονών (κλεισμένα!)

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από Greek_Army »

23 είναι για στελέχη
pako21
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από pako21 »

Καλησπέρα. Είμαι νέος στο forum. Έχω μια απορία πάνω σε αυτο... Ειμαι γεννηθεις στις 31-10-1990
σκεφτομαι να κανω τα χαρτια μου για σμυν το 2011. Θα γινω δεκτος; Δεν θα εχω υπερβει το 21ο ετος της ηλικιας μου (θα το διανοιο). Η επιβολη των χαρτων θα πολυ νωριτερα απο τα γεννεθλια μου καθως και τα αθληματα κτλ. Ειμαι μπερδεμενος! Ευχαριστω προκαταβολικα... !
pako21
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από pako21 »

Και αν οχι... Η δικαστικη αποφαση για αλλαγη ηλικιας ειναι ευκολη διαδικασια... Δεν ξερω...
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pako21 την Παρ Ιούλ 09, 2010 4:43 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
placed

Δημοσίευση από placed »

Παιζει το ενδεχομενο τωρα με το ασφαλιστικο να γινουν τα ορια για εισαγωγη στη σσας, εως πχ 31; Ειμαι 28 χρονων και θα ηθελα να μπω σσας... Θα μπορουσα να δωσω πανελληνιες ξανα. Αλλωστε 10 χρονια μετα τα 21, σημαινει και 10 χρονια μετα στη συνταξη. Τι προβλημα υπαρχει δλδ; για στρ. Γιατρος σκεφτομαι...

xxxxxxxxxxxx

Δημοσίευση από xxxxxxxxxxxx »

Biku έγραψε:Γεια σας παιδια! Θελω να ρωτησω και εγω κατι! Ειμαι 20 χρονων και τωρα τελειωσα το δευτερο ετος στη σχολη πολιτικων επιστημων στο αριστοτελειο πανεπιστημιο θεσσαλονικης. Σκεφτομαι μολις τελειωσω, σε 3 χρονια περιπου απο τωρα να ξαναδωσω πανελληνιες για να μπω στην αστυνομια. Δε με πειραζει και πολυ αν θα παω αξιωματικων αστυνομιας η απλα αστυφυλακων. Προσπαθω να πηγαινω σρο γυμναστηριο, κανω ελξεις με μονοζυγο μηπως ψηλωσω και απο 1,68 ανεβω στο 1,70 αλλα η ερωτηση μου ειναι η εξης. Οταν τελειωσω θα ειμαι 23-24, προλαβαινω να μπω στην αστυνομια με την ηλικια που εχω;
μεχρι 26 τα μπορεις να δωσεις. Οποτε θα προλαβεις. Αλλα αρκει να μη χασεις χρονο! Οσο για το υψος κοιταξε το πολυ! Δηλαδη να εισαι σιγουρα 1.70 γιατι αυτοι ειναι *****... Απο παντου προσπαθουν να κοψουν! Στο λεω για να μην παει αδικα ο κοπος σου και βρεθεις προ εκπληξεως! Αυτα! Καλη επιτυχια σε οτι και αν κανεις!
morgana_1990
Πολίτης
Πολίτης

Δημοσίευση από morgana_1990 »

Γεια σας!:) ειμαι καινουργια στο φορουμ και θα ηθελα να υποβαλλω και εγω τις ερωτησεις μου. Ειμαι γεννηθεισα το 1990 και φετος που εδωσα για στρατιωτικες σχολες με το 10% με εκοψαν. Επειδη ομως νομιζω πως παρ'ολ'αυτα θελω να ξαναπροσπαθησω για μια θεση σε καποια στρατιωτικη, θα ηθελα να μου πειτε πως θα μπορουσα να αλλαξω την ηλικια μου με αμετακλητη δικαστικη αποφαση. Θα ηθελα να μου πειτε σιγουρα πραγματα. Δε γνωριζω τιποτα για αυτο το θεμα και ουτε ξερω αν μπορω να το κανω και πως. Αν μπορειτε απαντηστε μου παρακαλω, χαιρετω:)
παπακι
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από παπακι »

Δεν νομιζω να σε εκοψαν λογω ηληκιας. Του χρονου ομως μου φαινεται οτι θα εχεις ξεπερασει το οριο για καποιες σχολες; Τι εχεις στο νου σου?
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

Παιδια εγω ειμαι γεννημενος στις 13/12/1991 και εδωσα περσι παννεληνιες και περασα σε ενα τει. Τωρα ψηνομαι για στρατο-αστυνομια.

Για αστυνομια ειναι μεχρι τα 27.

Για στρατο θα μπορω να δωσω στις μεθεπομενες παννεληνιες; Δηλ του 2012;

peitharxia4ever
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από peitharxia4ever »

Παιδιά, έχω το ίδιο πρόβλημα με την μοργκάνα παραπάνω, είμαι γεννηθείς τον ιούνιο του '90 και θα ήθελα να το παλέψω για μια θέση στο Σ. Σ. Α. Σ ιατρικό του χρόνου, αλλά με εμποδίζει το όριο ηλικίας. Υπάρχει κάποιος που μπορεί να δώσει κάποιες πληροφορίες γύρω από το θέμα, για την αλλαγή ηλικίας στα έγγραφα και κατά πόσον αυτό είναι εφικτό, ότι γνωρίζει ο καθένας είναι καλοδεχούμενοΕικόνα Ευχαριστώ εκ των προτέρων για όποια βοήθειαΕικόνα
Υ. Γ. Είμαι διατεθειμμένος να το κυνηγήσω δικαστικά το θέμα, εάν ισχύουν και τα όσα λέει ο φίλος pako21... Είναι αδικία για 7 μήνες ''γήρατος'' να μη μπορείς να κυνηγήσεις κάτι που με τον καιρό σου έγινε όνειρο ζωής... Λες και στο Σ. Σ. Α. Σ απαιτούν μεγαλύτερη ευκινησία από Σ. Σ. Ε. Που έχουν όριο τα 21 (εκτός κι αν υποννοούν ότι μέσα σ'ένα χρόνο φυραίνει το μυαλό σου και δεν τα βγάζεις πέραΕικόναΕικόνα)
ΦΟΙΤΗΤΗΣ
Πολίτης
Πολίτης

Δημοσίευση από ΦΟΙΤΗΤΗΣ »

Καλημέρα παιδιά. ΜιΑ ΕΡΏΤΗΣΗ, υπάρχει μήπως καμία περίπτωση, λόγο των αλλαγών στο συνταξιοδοτικο σύστημα, να έχουμε αλλαγή στο όριο ηλικίας εισαγωγής; Δεν μιλώ για μεγάλες αλλαγές. Ίσως όμως π. Χ απο τα 21 χρόνια που έχουν για τους αξιωματικούς, να το κάνουν 22 ή 23. Φαίνεται πιο λογικό νομίζω. Όποιος γνωρίζει κάτι παρακαλώ να απαντήσει. Ευχαριστώ...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από Greek_Army »

fereniki-rodo έγραψε:Παιδια για σας! Το οριο ηλικιας για σχολες αξιωματικων και υπαξιωματικων ειναι 21; Νομιζα πως για σχολες αξιωματικων ειναι 25... Λαθος κανω;

έχει απαντηθεί αυτό που ρωτάς δες στις προηγούμενες σελίδες
lefterisg
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από lefterisg »

Παιδιά καλησπέρα. Ειμαι τις 20/4/90. Δεν μπορώ πλέον να μπώ υπαξιωματικών έτσι... ;
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Hyper »

lefterisg έγραψε:Παιδιά καλησπέρα. Ειμαι τις 20/4/90. Δεν μπορώ πλέον να μπώ υπαξιωματικών έτσι... ;
Αν εννοεις για να μπεις στις επομενες πανελληνιες δεν μπορεις απο 31-12-1990 κ μετα
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης