Όριο ηλικίας για στρατιωτικές σχολές (2011)

Οι προϋποθέσεις εισαγωγής στις στρατιωτικές σχολές, τα όρια ύψους, η σωματική ικανότητα και τα μόρια που απαιτούνται
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
lefteris

Δημοσίευση από lefteris »

Γεια σας, σχετικα με τα ορια εχω και εγω καποιες αποριες, γεννημενος το '91 εδωσα περιση εξετασεις αλλα δυστυχως δν σηλωσα στρατιωτικες σχολες, φετος το σκεφτομουν αλλα για διαφορους λογους δν γινοταν να καταθεσω τα χαρτια μ, αρα παμε για του χρονου, το '11 δηλδη, αρα στα 20 μ. Μεχρι εδω δεν εχω καποιο προβλημα σωστα; Αν μετα που 8α αποφοιτησω, στα 22 μ, γινεται να δωσω κατατακτιριες για ευλπιδων η θα εχω καποια προβλημα?
felicita

Δημοσίευση από felicita »

Καλημέρα παιδιά...

έχω τελειώσει Πληροφορική σε Πανεπιστήμιο και ενδιαφέρομαι πολύ σοβαρά να δώσω ξανά πανελλήνιες για μαι στρατιωτική σχολή γιατί με ενδιαφέρει πολύ η αποκατάσταση. Είμαι ανάμεσα στη ΣΥΔ, στη ΣΤΥΑ, στη ΣΜΑ και στη σχολή αξιωματικών ΕΛΑΣ. Ποια είναι η γνώμη σας; Ποια αξίζει τον κόπο περισσότερο; Και σε περίπτωση που είμαι παντρεμένη με αξιωματικό της ΕΛΑΣ γλιτώνω τις μεταθέσεις και πάω όπου πάει εκείνος ή όχι; Είμαι 23 χρονών...

Ευχαριστώ προκαταβολικά...

ρ

Δημοσίευση από ρ »

Εχεις ξεπερασει το οριο ηλικιας δυστυχως, μονο αξιωματικος της ΕΛ. ΑΣ μπορεις να γινεις, τωρα προσφατα ειχαν παρει υπολογιστακιδες με βαθμο υπαστυνομου Α' (χωρις να πανε σε σχολη μονο με το πτυχιο ΑΕΙ)
felicita

Δημοσίευση από felicita »

Μάλιστα... :( δεν υπάρχει δηλαδή κανένα παραθυράκι για αυτό το όριο για να μπορέσω να μπω ΣΥΔ; ΝΑι για την ΕΛΑΣ το ξέρω... Έκανα τα χαρτιά στην προκήρυξη αυτή που λεσ. Είμαι στους ικανούς αλλά έχω μεγάλη σειρά οπότε περιμένω... Για πανελλήνιες στην αξιωματικών στην ΕΛΑΣ το όριο το πιάνω δηλαδή;

Ευχαριστώ και πάλι...

Μιχαλης

Δημοσίευση από Μιχαλης »

Η Φετινή προκήρυξη Αναφέρει:

"Οι υποψήφιοι-ες των Ανώτερων Στρατιωτικών Σχολών

Υπαξιωματικών πρέπει να μην έχουν υπερβεί το 21ο έτος της ηλικίας τους κατά την 31 Δεκεμβρίου

του έτους συμμετοχής τους στις εξετάσεις.Διόρθωση ηλικίας με δικαστική απόφαση λαμβάνεται

υπόψη,εφόσον προκύπτει ότι η απόφαση αυτή έχει καταστεί αμετάκλητη.Οι υποψήφιοι θα πρέπει να

έχουν γεννηθεί την 31-12-89 και μεταγενέστερα". Επομένως, εγώ που είμαι γεννηθείς το 1990 δεν έχω δικαίωμα εισαγωγής στις ανώτερες στρατιωτικές σχολές του χρόνου; Έχω μπερδευτεί...

Αν δώσω πανελλαδικές του χρόνου δεν θα έχω υπερβεί το 21 έτος της ηλικίας μου, αφού στις 28/11 Γίνομαι 20 χρονών. Ή μηπως κάνω λάθος;

Παρακαλώ βοηθήστε με, καθώς... Απ'ότι φαίνεται ειμαι Τόσο ανόητος Που δεν μπορώ να ερμηνεύσω μια απλή προκήρυξηΕικόνα

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από Greek_Army »

Του χρόνου θα λέει 31-12-1990 και μεταγενέστερα
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ_93
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 2
Ενδιαφέροντα: - free running -
Επάγγελμα: kommanto junior

Δημοσίευση από ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ_93 »

Να ρωτησω κατι; αν δε περασει κανεις με την πρωτη... Αξιζει να ξαναπροσπαθησει εφοσον ειναι κατω των 21; ... η θα υπαρξει πουθενα προβλημα;

Black_Knight
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 1
Επάγγελμα: Στρατιωτικός

Δημοσίευση από Black_Knight »

Όχι
σαν τι πρόβλημα να υπάρξει ;
"And so I become a knight of the Kingdom of Dreams and Shadows!"
BILL

Δημοσίευση από BILL »

greko_27 έγραψε:
Giannis έγραψε:Μια ερωτηση παιδια... Ειμαι γεννημενος 15 δεκ 1981. Τηα μπορεσς να κανω αιτηση; Η προηγουμενη εμαθα ηταν μεχρι το 79. Ξερετε τιποτα εσεις;
Αν εξερεσουμε την προκυρηξη του 2007 οπου το οριο ηλικιας ηταν 27 στις υπολοιπες προκυρηξεις απο το 1999 εως Και του 2008 ηταν 29 για λιμενοφυλακες και 32 για τους υπαξιωματικους μονο στην περιπτωση των αποφοιτων απο ΑΕΙ, ΤΕΙ και ΑΕΝ (Πλοιαρχοι-Μηχανικοι), για τους υποψηφιους για τους υπαξ με απολυτηριο λυκειου ισχυε η ηλικια των 29. Τωρα βεβαια εξαρταται και απο την καθε κυβερνηση η οποια οριζει και τα ορια ηλικιας.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ 6-7-1990 ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΕ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΘΑ ΕΧΩ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΟΡΙΙ ΗΛΙΚΙΑΣ; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
BILL

Δημοσίευση από BILL »

BILL έγραψε:
greko_27 έγραψε:
Giannis έγραψε:Μια ερωτηση παιδια... Ειμαι γεννημενος 15 δεκ 1981. Τηα μπορεσς να κανω αιτηση; Η προηγουμενη εμαθα ηταν μεχρι το 79. Ξερετε τιποτα εσεις;
Αν εξερεσουμε την προκυρηξη του 2007 οπου το οριο ηλικιας ηταν 27 στις υπολοιπες προκυρηξεις απο το 1999 εως Και του 2008 ηταν 29 για λιμενοφυλακες και 32 για τους υπαξιωματικους μονο στην περιπτωση των αποφοιτων απο ΑΕΙ, ΤΕΙ και ΑΕΝ (Πλοιαρχοι-Μηχανικοι), για τους υποψηφιους για τους υπαξ με απολυτηριο λυκειου ισχυε η ηλικια των 29. Τωρα βεβαια εξαρταται και απο την καθε κυβερνηση η οποια οριζει και τα ορια ηλικιας.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ 6-7-1990 ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΕ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΘΑ ΕΧΩ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΟΡΙΙ ΗΛΙΚΙΑΣ; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΤΟΥ 2011 ΘΑ ΔΩΣΩ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ
παπακι
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από παπακι »

Εξαρταται ποια σχολη εχεις βαλη σαν στοχο...
BILL

Δημοσίευση από BILL »

IKAROS13 έγραψε:Εξαρταται ποια σχολη εχεις βαλη σαν στοχο...
ΣΜΥ ΚΙ ΣΜΥΝ ΚΙ ΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ ΑΔΕΡΦΕ
παπακι
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από παπακι »

Πρεπει στο ιδιο ετος που θα δηλωνεις π. Χ (2011, του χρονου) να μην εχουν υπερβει τα 21 ετη (και συγκεκριμενα μεχρι τις 31 δεκεμβριου 2011 να μην ειναι 22). Αυτο ισχυει για τις σχολες υπαξιωματικων (ΣΜΥ και ΣΜΥΝ)
Επιλοχιας

Δημοσίευση από Επιλοχιας »

IKAROS13 έγραψε:Πρεπει στο ιδιο ετος που θα δηλωνεις π. Χ (2011, του χρονου) να μην εχουν υπερβει τα 21 ετη (και συγκεκριμενα μεχρι τις 31 δεκεμβριου 2011 να μην ειναι 22). Αυτο ισχυει για τις σχολες υπαξιωματικων (ΣΜΥ και ΣΜΥΝ)
ΑΝ ΠΑΣ ΣΩΜΑΤΑ ΣΜΥ ΘΑ ΝΕ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΟΠΛΑ ΣΜΥ ΕΝΑς ΑΡΧΙΚΑΡΑΒΑΝΑΣ ΘΑ ΣΕ ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ
stellaras

Δημοσίευση από stellaras »

Για σας παιδια. Μηπως υπαρχει περιπτωση να αυξηθει το οριο ηλικιας στις στρατιωτικες σχολες?21 ετων ειναι λιγο. Στην αστηνομια νομιζω ειναι μεχρι 27
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες