Βάσεις - μόρια για Σχολή Αστυφυλάκων (2010)
Μακαρι να παει μεχρι 18750 η αξιωματικων παιδια για να μπω γιατι φοβαμαι οτι θα ξεπερασει τα 18840 απ οσο ακουω και κλαψτε με γιατι εχω φαει χοντρο κολλημα με τη σαεα. μακαρι να πανε οσοι εχουν πανω απο 18800 ς αλλες σχολες. εγω αστυνομια θελω με χιλια.
Το εθνος σημερα ανεβαζει πολυ τις εκτιμησεις των βασεων για τις αστυνομικες σχολες. ολοι θα επιδιωξουν αστυνομια εφετος και στρατ. σχολες για σιγουρη αποκατασταση. δινει τη
σχολη αξιωματικων στα 19000 μορια !
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 47
Αυτα ειναι απλως ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ... Και περυσι αλλα λεγανε και αλλα γινανε... Περυσι λεγανε οτι η σαεα θα πεσει αρκετα και ομως ανεβηκε... Αυτα τα δημοσιευματα τα βγαζουν για να πουλανε... Την βαση θα την μαθουμε τον σεπτεμβρη... Ολα αυτα που ακουγονται σε εφημεριδεσ. Φορουμ κτλ ειναι απλωσ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ... Κανεις δεν ξερει που θα παει η βαση...ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΡΙΚΑΛΑ έγραψε:Το εθνος σημερα ανεβαζει πολυ τις εκτιμησεις των βασεων για τις αστυνομικες σχολες. ολοι θα επιδιωξουν αστυνομια εφετος και στρατ. Σχολες για σιγουρη αποκατασταση. Δινει τη
Μακαρι αδερφε να μην ανεβουν. ποιος δεν το θελει. απλα το αγχος μας ειναι μεγαλο μ αυτα που λενε για μεγαλη ανοδο στις στρατιωτικες και ιδιαιτερα στις αστυνομικες σχολες λογω της κρισης που θα στρεψει και θα συνοστισει τους υποψηφιους στις σχολες αυτες. ας ελπιζουμε παντως. καλη μας τυχη.
-
- Υπολοχαγός
ρε φιλε γιατι περυσι δεν υπηρχε οικονομικη κριση και ανεργια; Καθε χρονο πολλα παιδια στρεφονται στο στρατο ή αστυνομια για αποκατασταση. Μην απελπιζεσαι... Οπως εγινε και περυσι ετσι θα γινει και φετοσ... Δεν θελω να ειμαι απολυτος στις αποψεις μου αλλα πιστευω οτι Αντανακλουν την πραγματικοτητα τα προηγουμενα ποστς μου... Κανεις δεν ξερει που θα παει αυτη η βαση της σχολης αξιωματικων (αυτη με ενδιαφερει μονο βασικα χωρις ομως να αποκλειω εντελως και την αστυφυλακων) ... Παρεμπιπτοντως προχθες περασα τα αγωνισματα της αστυνομιασ... Μπορει να ειμαστε μαζι του χρονου...ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΡΙΚΑΛΑ έγραψε:Μακαρι αδερφε να μην ανεβουν. Ποιος δεν το θελει. Απλα το αγχος μας ειναι μεγαλο μ αυτα που λενε για μεγαλη ανοδο στις στρατιωτικες και ιδιαιτερα στις αστυνομικες σχολες λογω της κρισης που θα στρεψει και θα συνοστισει τους υποψηφιους στις σχολες αυτες. Ας ελπιζουμε παντως. Καλη μας τυχη.

Εχω 17900 μορια και κανω μηχανογραφικο με το 10%...
πιστευεται οτι περναω στην αστυφυλακων;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 10
νικος έγραψε:Εχω 17900 μορια και κανω μηχανογραφικο με το 10%...
Ανετα

Αν μπεις πρωτος στην σχολη εχεις καποιο προνομιο;
Οχι. αν αποφοιτησεις μεσα στους 5 πρωτους μπαινεις στην σχολη αξιωματικων, στο 2 ετος.
-
- Υπολοχαγός
Ονομαζεσαι αρχηγος του ετους νομιζω και δεν κανεις υπηρεσιες και σκοπιεσ...νικος έγραψε:Αν μπεις πρωτος στην σχολη εχεις καποιο προνομιο;
-
- Υπολοχαγός
τοτε εγω με 18.960 ειμαι μεσα;ΓΙΩΡΓΟΣ έγραψε:Μ οσα διαβαζουμε στα διαφορα φορουμ και συμφωνα με τις εκτιμησεις που βλεπουν το φως της δημοσιοτητας λογω του μικρου αριθμου εισακτεων, οικονομικης κρισης και αβεβαιοτητας απασχολησης των πτυχιουχων ολων των σχολων καπου στα 18800-18850 μορια. Σου ευχομαι καλη επιτυχια για να ειμαστε μαζι ασσοι. Εβγαλα 19118 μορια
Αυτο ειναι σιγουρο παιδια; Εχω 17600 κ θα μπω αστυφυλακων... Παιζει να μαι στους πρωτους;
-
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Παιδες και εγω για αστυφυλακων σκεφτομαι να δωσω και εχω 18200 μορια. Εκανα βλακεια και δεν δηλωσα ευελπιδων... Τεσπα και εγω θελω να ξερω αν ισχυει αυτο που ειπατε οτι οι 5 πρωτοι της σχολης περνανε στην σχολη αξιωματικων. Οταν λετε 5 πρωτοι εννοιτε 5 απο καθε σχολη η γενικα 5 απο ολες τις σχολες αστυφυλακων?
Οι πρωτοι 5 απο ολες τις σχολες αστ/κων περνανε σχολη αξ/κων. Οσο για τις υπηρεσιες εντος σχολης ουτε οι διμοιριτες κ οι ομαδαρχες κανουν. Δηλαδη οι 15-20 πρωτοι (σε σειρα εισοδου) Σε καθε σχολη αστ/κων.
...
...
Να ρωτήσω ρε παιδιά, έχω 16408 μόρια και έχω βάλει πρώτη σχολή την Αστυφυλάκων. Σ' αυτό το forum έχω διαβάσει και κάτι 15900 και κάτι 16000 για την αστυφυλάκων, μήπως πρέπει να αρχίσω να ανισυχώ?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες