Βάσεις - μόρια για Σχολή Αστυφυλάκων (2010)
Σε σημερινο δημοσιευμα κρητικης εφημεριδας αναλυτης εκτιμα οτι παρα τη πτωση των βασεων σε αλλες σχολες που μπορει να φθασουν στα 700 μορια φερνει τη σχολη αστυφυλακων στην απαιτηση 16000 μοριων
Δυσολα πολυ δυσκολα φετος τα πραγματα για οσους ενδιαφερομαστε για αστυνομια. η αστυφυλακων θα φθασει στα 16000 μορια και η αξιωματικων που ειναι στις τορ σχολες στα 18800.
Φετος βρηκαν ολοι να θελουν τη σχολη αξιωματικων; αμαν ! ας πανε ευελπιδων ! μια χαρα ειναι κι εκει ! γιατι να μεινουμε εξω εμεις που θελουμε αστυνομια?
Σημεραγνωριστηκα με δυο πρωτοετεις απ τη σχολη αξιωματικων.
μου μιλησαν με ενθουσιασμο για την αστυνομια και την τορ σχολη τους.
μιλαμε για αστερια παιδια και πολυ μαγκες.
μου ειπαν οτι περιμενουν ανοδο της βασης για τη σχολη τους και οτι μαθαινουν οτι υπαρχει μεγαλη αυξηση των υποψηφιων σε σχεση με αλλες χρονιες.
μακαρι να μπορεσω να μπω.
μου μιλησαν με ενθουσιασμο για την αστυνομια και την τορ σχολη τους.
μιλαμε για αστερια παιδια και πολυ μαγκες.
μου ειπαν οτι περιμενουν ανοδο της βασης για τη σχολη τους και οτι μαθαινουν οτι υπαρχει μεγαλη αυξηση των υποψηφιων σε σχεση με αλλες χρονιες.
μακαρι να μπορεσω να μπω.
Κωστα εγω γνωριζω αρκετα παιδια απ τη σχολη αξιωματικων και ειναι οντως οπως τα λες και συ. γι αυτο εχω φαει κολημα με τη σχολη αυτη και ειναι η μονη που θα δηλωσω στο μηχανογραφικο.
αντε καλη ανταμωση στη σχολη δοκιμαρες.
αντε καλη ανταμωση στη σχολη δοκιμαρες.
Να πω οτι ειμαστε τοσο ατυχοι ρε παιδια; φετος βρεθηκε να προκυψει αυτη η ασχημη οικονομικη κατασταση;
φετος διαπιστωνουν οσοι εχουν πτυχια οτι δεν μπορουν να βρουν δουλεια και στρεφουν ολους τους υποψηφιους στις αστυνομικες σχολες;
στο θεο θα πανε τη βαση της σχολης αξιωματικων;
οποως τα λετε θα ξεπερασει τα 18.800 κι αντε να μπουμε.
φετος διαπιστωνουν οσοι εχουν πτυχια οτι δεν μπορουν να βρουν δουλεια και στρεφουν ολους τους υποψηφιους στις αστυνομικες σχολες;
στο θεο θα πανε τη βαση της σχολης αξιωματικων;
οποως τα λετε θα ξεπερασει τα 18.800 κι αντε να μπουμε.
Μπορει να ειναι αληθεια οτι δε βρισκουν δουλεια οι πτυχιουχοι και μαλιστα πολλοι που εχουν κανει μεταπτυχιακα αλλα δεν πανε ευκολα οι νεοι σε σχολες με πειθαρχια και στεναχωρη ζωη σε κλεισουρα. δεν ειναι ευκολη βλεπεις και μια ζωη μεσα σε στολη και με συνεχεις μεταθεσεις. θα τραβηξουν σιγουρα κοσμο οι στρατιωτικες και οι αστυνομικες σχολες αλλα ας μην απελπιζομαστε.
Ειναι αληθεια οτι η σχολη αξιωματικων αστυνομιασ ειναι τοσο τορ; γιατι ειδικα εφετος παιζει παρα πολυ;
εγω παντως πιστευω οτι θα φθασει οπως μαθαινω τα 18800 με 19900 μορια.
πραγματι απ τα παιδια που μπηκαν περσυ ακουγονται τα καλλιτερα για τη σχολη τουσ
εγω παντως πιστευω οτι θα φθασει οπως μαθαινω τα 18800 με 19900 μορια.
πραγματι απ τα παιδια που μπηκαν περσυ ακουγονται τα καλλιτερα για τη σχολη τουσ
Πωπω ρε παιδια συγγνωμη κι ολας αλλα δεν μπορω να ακουω αλλες αερολογιες σχετικα με τις βασεις για αστυφυλακων και αξιωματικων! γιναμε ολοι προφητες; πως μπορει καποιος να κανει μια εκτιμηση απο την στιγμη που ακομα δεν εχουν ανακοινωθει τα αποτελεσματα να ξερουν που κυμανθηκαν τα παιδια φετος καθως τα θεματα ηταν δυσκολα! μερικοι το βγαλανε το πορισμα αλλος 15300 αλλος πανω απο 15800! τι να πω ελεος αυτες οι εκτιμησεις εκτος του οτι ειναι εντελως ακυρες χαλουν και την ψυχολογια των παιδιων! ας βαλουμε ενα τελος σας παρακαλω!
SREK έγραψε:Αν διαβαζες τον συλογισμο μου, που δεν νομιζω οτι ειναι λανθασμενος μιλαγα παντα υποθετικα! Απο τους 3 παραγοντες που εξαρταται η βαση οι 2 σιγουρα την ανεβαζουν! Τωρα η τριτη, δηλαδη αν τα θεματα ηταν πολυ δυσκολα, τοτε μπορει μονο αυτη να την ριξει. Τα δυσκολα θεματα ομως θα ειναι για ολους! Δεν θελω να τρομοκρατησω απλα μιλαμε παντα λογικα!
αν και πιστευω σε ολα τα ετη οι πρωτοι 900 ειχαν κοντα
στα 15000...
Και μην ξεχνας οτι παιρνει 900 ΣΥΝΟΛΟ... Οχι γενικη κατηγορια! Για αφαιρεσαι πολυτεκνους, τριτεκνους κ λοιπες ειδικες κατηγοριες!
Και γω ως μαθητής που έδωσα φέτος πανελλήνιες λέω ότι τα θέματα ήταν πάρα πολύ δύσκολα για την τεχνολογική τουλάχιστον ειδικά φυσική κ προγραμματισμό.(να φανταστείτε προγραμματισμό ακόμα και οι καθηγητές μας στο φροντηστήριό μας κ σε πολλά άλλα φροντηστίρια έκαναν λάθος ένα θέμα) και εγώ που το είχα λιώσεις το διάβασμα υπολογίσμο να έχω βγάλει γύρω στα 17 μιση χιλιάδες μόρια... Έτσι λοιπόν, κατά την γνώμη μου, δημιουργείται μεγάλος ανταγωνισμός στις σχολές κ μπορεί να σε επηρεάσουν κ τα 10 μόρια (τρόπος του λέγειν). Για αξιωματικών πιστεύω θα πέσουν οι βάσεις αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο. Για αστυφυλάκων πιστεύω θα ανέβουν γτ πολλοί είναι αυτοί που θέλουν να μπουν αξιωματικών και σκέφτονται να μπουν αστυφυλάκων κ ύστερα με μεμιωμένα μόρια αξιωματικών.
Παιδια εχω παραδειγμα για να δειτε τι γινετε... λοιπον περυσυ η βαση ηταν 13124 ειχα φιλο ο οποιος περασε με 13148 και πισω απο αυτον ηταν αλλα 500 ατομα οποτε καταλαβαινετε τι γινετε... δεν ειναι ετσι οπως τα λες σρεκ!
Εγω σας παραθετω επιχειρηματα αδιαμφησβητητα οπως τους παραγοντες που επιρρεαζουν την βαση. Τωρα εσεις αν θελετε να πιστευεται οτι σε μια σχολη που χρονο με τον χρονο αυξανεται η ζητηση κ παραλληλα μειωνεται αισθητα ο αριθμος εισακτεων ειναι δυνατον να πεσει η βαση ειναι δικο σας προβλημα ! Αν τα θεματα ηταν οντως πολυ δυσκολα-ευκολα την ιδια δυσκολια-ευκολια θα αντιμετωπισουν ολοι. Οπως την πρωτη χρονια του νεου συστηματος που καποιοι με 18.5 περασαν σε ΤΕΙ αφου δηλωσαν μονο πανεπιστημια με υψηλες βασεις πιστευοντας οτι περνανε με σιγουρια.
υπομονη κ σε λιγο θα μαθουμε τα αποτελεσματα που ευχομαι σε ολους να ειναι θετικα οσο κ αν ειναι η βαση !
υπομονη κ σε λιγο θα μαθουμε τα αποτελεσματα που ευχομαι σε ολους να ειναι θετικα οσο κ αν ειναι η βαση !
Ποσα μορια πιστευετε οτι θα φτασει η αστυφυλακων;
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 47
Υπολογιζω γυρω στα 15.200 με 15.300 λογω του αριθμου των εισακτεων (900) ... Οσο για την αξιωματικων πιστευω οτι Γυρω στα 200 μορια θα ανεβει. Δεν θα περασει τα 19.000 μορια γιατι ελαχιστα παιδια που συγκεντρωνουν 19.000 πανε αστυνομια. Συνηθως πανε ιατρικη πολυτεχνιο κτλ.
Λοιπον περυσι η βαση ηταν18.553. Απο οτι ξερω απο εναν φιλο μου που απο τους 150 εισακτεους ηταν περιπου στη μεση ως προς τα μορια εισαγωγης (εβγαλε 18.800) μου ειπε πως καμια δεκαρια ειχαν πανω απο 19.000 και οι περισσοτεροι ειχαν απο 18.553 εως το πολυ 18.900. Σκεφτειτε οτι οι διαφορες μεταξυ τους ηταν της ταξεως των 5-10 μοριων εισαγωγησ. Αυτα που λεω δεν τα λεω στην τυχη. Το εχω ψαξει αρκετα το ζητημα. Αφηστε που επειδη απο φετος καθιερωθηκε ο δεικτης μαζας στην αστυνομια κοβουν παιδια. Οποτε στην αξιωματικων πιστευω θα παει γυρω στα 18.750 περιπου λογω των προαναφερθεντων. Και το 2002 ή το 2003 νομιζω 100 αξιωματικους πηρανε μονο αλλα η βαση δεν πηγε στο θεο. Α τωρα που το θυμηθηκα βαλτε και την δυσκολια των θεματων σε σχεση με περυσι. Τα παιδια παραπονιουνταν για την φυσικη, πληροφορικη αλλα και στατιστικη (που ειναι κ μαθημα βαρυτητασ) και νομιζω λιγακι και στο αοθ. Ευχαριστω
Λοιπον περυσι η βαση ηταν18.553. Απο οτι ξερω απο εναν φιλο μου που απο τους 150 εισακτεους ηταν περιπου στη μεση ως προς τα μορια εισαγωγης (εβγαλε 18.800) μου ειπε πως καμια δεκαρια ειχαν πανω απο 19.000 και οι περισσοτεροι ειχαν απο 18.553 εως το πολυ 18.900. Σκεφτειτε οτι οι διαφορες μεταξυ τους ηταν της ταξεως των 5-10 μοριων εισαγωγησ. Αυτα που λεω δεν τα λεω στην τυχη. Το εχω ψαξει αρκετα το ζητημα. Αφηστε που επειδη απο φετος καθιερωθηκε ο δεικτης μαζας στην αστυνομια κοβουν παιδια. Οποτε στην αξιωματικων πιστευω θα παει γυρω στα 18.750 περιπου λογω των προαναφερθεντων. Και το 2002 ή το 2003 νομιζω 100 αξιωματικους πηρανε μονο αλλα η βαση δεν πηγε στο θεο. Α τωρα που το θυμηθηκα βαλτε και την δυσκολια των θεματων σε σχεση με περυσι. Τα παιδια παραπονιουνταν για την φυσικη, πληροφορικη αλλα και στατιστικη (που ειναι κ μαθημα βαρυτητασ) και νομιζω λιγακι και στο αοθ. Ευχαριστω
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες