Βάσεις - μόρια για Σχολή Αστυφυλάκων (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Αντωνης_Ρεθυμνο

Δημοσίευση από Αντωνης_Ρεθυμνο »

Ειμαι και γω στη δικη σας θεση και αρκετα αγχομενος θα μπορουσα να πω για το που θα κινηθουν οι βασεις φετος. Θελω να πιστευω οτι δεν θα περασουν τα 15000 μορια, αλλα ειναι δυσκολο να γινει αυτο. Θα πρεπει ομως να πουμε οτι για να γινει αυτο, στα αθληματα φετος θα ειναι πολυ αυστηροι και αρκετα ατομα θα κοβονται πολυ ευκολα, δεν θα ειναι τοσο επιηκεις οσο τα προηγουμενα χρονια, κυριως βεβαια και για τις γυναικες. Ετσι αν θελουν να μην ανεβασουν τοσο πολυ τις βασεις, προκειται να κουπουν αρκετα ατομα!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ »

Μακαρι να μην ανεβουν οι βασεις παιδια αλλα τις βλεπω στο θεο. τα παιδαγωγικα φετος δεν θα εχουν ζητηση και ολοι οι αριστουχοι θα στραφουν στις αστυνομικες και στρατιωτικες σχολες. θα χασω την αξιωματικων που εχω δυο κολλητους μου φιλους και μου λενε τα καλλιτερα. η αστυφυλακων θ ανεβει πανω απ τα 15000 μορια
ΚΩΣΤΑΣ

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ »

Ευχομαι καλη επιτυχια σε ολους τους υποψηφιους. στοχευω τη σχολη αξιωματικων αστυνομιας και εκτιμω οτι θα συγκεντρωσω 187000 περιπου μορια. φοβαμαι ομως οτι δε θα πιασω τη πρωτη μου επιλογη και δεν θελω να παω ς αλλη στρατιωτικη σχολη γιατι θα περασω μια ζωη με φορμες μεσα στα στρατοπεδα και μακρυα απ τον κοσμο. ασε που θα χω καθε δυο χρονια μεταθεσεις.
ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΡΙΚΑΛΑ

Δημοσίευση από ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΡΙΚΑΛΑ »

Κωστα σου ευχομαι καλη επιτυχια. κι εγω εχω πρωτη επιλογη τη σχολη αξιωματικων και περιμενω περιπου τα ιδια μορια αλλα φοβαμαι γιατι ολοι οι αριστουχοι φετος αντι παιδαγωγικα στρεφονται στη αστυνομια. λες να μεινουμε εξω;
supermario
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 47

Δημοσίευση από supermario »

XristosK έγραψε:
Black_Knight έγραψε:
Για Την Σχολή αξιωματικών αστυνομιας έχω τα παρακάτω στατιστικά:

Το 2003 πήρε 100 μαθητές - η βάση ηταν 18490 μόρια.
Το 2004 πήρε 90 Μαθητές - η βάση ηταν 18636 μόρια.
Το 2005 πήρε 80 Μαθητές - η βάση ήταν 18585 μόρια.
Το 2006 πήρε 90 Μαθητές - η βάση ηταν 18531 μόρια.
Το 2007 πήρε 90 Μαθητές - η βάση ηταν 18758 μόρια.
Το 2008 πηρε 130 μαθητές - η βάση ηταν 18052 μόρια.
Το 2009 πηρε 150 μαθητές - η βάση ηταν 18553 μόρια.
Το 2010 παίρνει 100 μαθητές

Σ ευχαριστώ
καποια απο τα στατιστικα νομιζω ειναι λανθασμενα. Το 2008 η βαση ηταν 18325, το 2007 18760. Φετος λετε να παει η βαση 19000;
supermario
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Να σας πω την αληθεια και εγω ειχα στραφει στην αξιωματικων ελ. Ασ Για να βρω Μονιμη δουλεια. Πιστευω να εχω βγαλει γυρω στα 18500 -18600 και φοβαμαι μηπως δεν την πιασω. Περυσι εβγαλα 18000 και δεν την επιασα. Τωρα αστυφυλακας δεν πολυγουσταρω να γινω Με τοσα μορια. Μαλλον με βλεπω να στρεφομαι σε καμια ευελπιδων και γενικα στρατιωτικες που δεν περνουν τοσο λιγα ατομα.Εικόνα

ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΡΙΚΑΛΑ

Δημοσίευση από ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΡΙΚΑΛΑ »

Σωστα.18553 ειχε ο τελευταιος δηλ. αυτος που ειχε 113 σειρα απο γενικη κατηγορια. τωρα οι θεσεις απο γενικη σειρα ειναι 76 ενω στα προηγουμενα χρονια ηταν μικροτερο το ποσοστο των αστυνομικων που εμπαινε στη σχολη με τις πανελληνιες. γι αυτο φοβαμαι μηπως δεν καταφερω να μπω.
ΚΩΣΤΑΣ

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ »

Θαναση ελπιζω οτι θα καταφερουμε να μπουμε. μακαρι ολοι να πανε ευελπιδων.
XristosK
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από XristosK »

Black_Knight έγραψε:
Καποια απο τα στατιστικα νομιζω ειναι λανθασμενα. Το 2008 η βαση ηταν 18325, το 2007 18760. Φετος λετε να παει η βαση 19000;

έχεις δίκιο για το 2008. Ειναι 18325
Για το 2007 Το exel που κατεβασα μου λέει 18758.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος XristosK την Πέμ Ιουν 24, 2010 7:21 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
supermario
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Εγω Πιστευω το πολυ να παει 18.800. Δεν νομιζω παραπανω γιατι ηταν Δυσκολα τα θεματα σε σχεση με περυσι κατα τα λεγομενα των παιδιων.

SERPICO *

Δημοσίευση από SERPICO * »

Βλεπω τη βαση της σχολης αστυφυλακων να ξεπερνα τα 15600 μορια. αυτο επειδη ειδα τα στατιστικα των προηγουμενων χρονων και τους αριθμους των εισαγωμενων. εφετος με αυτη την οικονομικη κατασταση την ανεργια και την αδυναμια ευρεσης εργασιας απ τους ηδη πτυχιουχους. μη ξεχναμε οτι εκλεισε και η ελπιδα αποκαταστασης γι αυτους που επιλεγουν παιδαγωγικα.
ΣΤΡΑΤΟΣ

Δημοσίευση από ΣΤΡΑΤΟΣ »

Μπραβο παιδια. ολοι αστυνομια φετος;

ας παει κανεις και σε καμμια αλλη σχολη να μπουμε εμεις που θελουμε.

υπαρχουν πολυτεχνεια οικονομικα αλλες στρατ. σχολες.

supermario
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

SERPICO * έγραψε:Βλεπω τη βαση της σχολης αστυφυλακων να ξεπερνα τα 15600 μορια. Αυτο επειδη ειδα τα στατιστικα των προηγουμενων χρονων και τους αριθμους των εισαγωμενων. Εφετος με αυτη την οικονομικη κατασταση την ανεργια και την αδυναμια ευρεσης εργασιας απ τους ηδη πτυχιουχους. Μη ξεχναμε οτι εκλεισε και η ελπιδα αποκαταστασης γι αυτους που επιλεγουν παιδαγωγικα.
ετσι και αλλιως παιδαγωγικα πηγαιναν τα κοριτσια. Λιγα κοριτσια θελουν στρατο ή αστυνομια.

ΦΩΤΗΣ

Δημοσίευση από ΦΩΤΗΣ »

Ευχομαι σε ολους τους υποψηφιους καλη επιτυχια και καλη φοιτηση στη σχολη που θα επιλεξουν. στοχευω στη σχολη αξιωματικων αστυνομιας και πιστευω οτι θα μπω αφου συμφωνα με τις εκτιμησεις μου θα συγκεντρωσω πανω απο 19000 μορια. απο μικρος ηθελα να γινω αστυνομικος και διαβαζα παρα πολυ και ετσι καταφερα κατα πασα πιθανοτητα το στοχο μου. η σχολη αστυφυλακων θα απαιτησει πανω απο 15800 μορια και η σχολη αξιωματικων πανω απο 18780 μορια. καλη ανταμωση στη σχολη στα παιδια που θα την επιλεξουν.
MATINA

Δημοσίευση από MATINA »

Χαμογελαστε και να ειστε αισιοδοξοι παιδια.
φετος ολοι τρεχουν για την αστυνομια απ οτι βλεπω.
πανικος και ουρα στο αστυν τμημα που πηγα να καταθεσω τα χαρτια μου.
ειχε και αρκετους μαθηταραδες που πανε για αξιωματικοι.
η αστυφυλακων πιστευω παρα το συνωστισμο θα κρατηθει στα 15300 μορια και θα καταφερω να μπω. η αξιωματικων λενε θα παει στο θεο.
αφου δε μπορω να την πισω δε μ ενδιαφερει.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης