Προκήρυξη σπουδαστών ΑΣΕΙ - ΑΣΣΥ (2009)

Οι προϋποθέσεις εισαγωγής στις στρατιωτικές σχολές, τα όρια ύψους, η σωματική ικανότητα και τα μόρια που απαιτούνται
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Shebok
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Shebok »

Στην σχολή όσο δύσκολα και να περάσεις αξίζει... Αν δεν πας για την πατρίδα σου στην σχολή, τότε τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα... Εγώ σαν κύπριος έχω σαν όνειρο να τελιώσω την σχολή ευελπίδων με το καλό, να μάθω όσο πιο πολλά γίνετε, να σκληραγωγηθώ όσο πιο πολύ γίνετε και να πάω έτοιμος πίσω στην κύπρο μου να την υπερασπιστώ απο τον βρ... Τουρκο που κρατάει την μισή... Προτιμώ να πάρω πεζικό για να ακολουθήσω ειδικές δυνάμεις... Να ακολουθήσω τον ανορθοδοξο πόλεμο...
Shebok
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από Shebok »

Αφήστε την οικονομική κατάσταση, τα σίγουρα λεφτα που θα σας εξασφαλίση το επάγγελμα... Αφήστε το θέμα της ανεργείας... Κοιτάξτε τους Τούρκους που κρατούν τα μέρη μας... Θα τους αφήσουμε έτσι; Πότε θα ξυπνήσουμε και να ξεχάσουμε για λίγο το χρήμα που το κάναμε θρησκεία; Η ΠΑΤΡΙΔΑ πάνω απο όλα... ΠΑΤΡΙΣ, ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ... Πρώτα η Πατρίδα και μετα τα άλλα όλα...
mich
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από mich »

Παντος εγω δεν ειμαι παιδι καραβανα και θα δηλωσω στρατιωτικες σχολες... Και δεν παω μονο γιατι σαφως υπαρχει αποκατασταση αλλα γιατι μαρεσει η στρατιωτικη ζωη αν και δεν γνωριζω και πολλα γιαυτην. Τελος πιστευω οτι θα ανταπεξελθω σε οτι χρειαστει(ετσι πιστευω)...
mich
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από mich »

Δεν πειραζει ρε (αετός) θα περασουμε εμεις που το γουσταρουμε... Και που ξερεις ισως να ειμαστε συναδελφοι σε λιγο καιρο Εικόνα
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Γεια σε ολους. εγω εδωσα περυσι και περασα με 18000 στην αστυφυλακων, δεν λεω καλα ειναι αλλα το εχω μετανοιωσει και λεω να δωσω με το 10 % του χρονου για ΣΣΕ οπλα. λετε να μπω, θα το ηθελα παρα πολυ αφου να φανταστειται εχω αρχησει να αγχωνομαι για το αν θα μπω απο τωρα. ευχαριστω
Alex4
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Alex4 »

μυλος έγραψε:Γεια σε ολους. εγω εδωσα περυσι και περασα με 18000 στην αστυφυλακων, δεν λεω καλα ειναι αλλα το εχω μετανοιωσει και λεω να δωσω με το 10 % του χρονου για ΣΣΕ οπλα. λετε να μπω, θα το ηθελα παρα πολυ αφου να φανταστειται εχω αρχησει να αγχωνομαι για το αν θα μπω απο τωρα. ευχαριστω

Oποιος εχει περασει απο αλλες Σχολες Σωματων Ασφαλειας πλην ΣΜΥ και ΣΜΥΝ και ερθει ΣΣΕ θα απογοητευτει. Ειναι 100% σιγουρο...
Και θα απογοητευτει οταν δει τη ζωη στη Σχολη, η οποια ειναι ασχετη με αυτα που περιμενει να δει.
epsilon
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από epsilon »

Καλημέρα. Είμαι καινούργιος στο φόρουμ. Εγώ ήθελα να περάσω στη σχολή ικάρων στο τμήμα μηχανικών (ΣΜΑ) αλλά η βάση ήταν πολύ υψηλή παρόλο που ήμουν καλός μαθητής(έβγαλα κοντά 18). Θέλω να κάνω μερικές ερωτήσεις. Ακούγεται τίποτα για αποσύνδεση των στρατιωτικών σχολών από τις πανελλήνιες; Τί ξέρετε για τη ΣΤΥΑ; Αξίζει σαν σχολή; Έχω ακούσει ότι έχει τρελά καψώνια στους πρωτοετείς(όχι οι απλές κάμψεις). Ισχύει κάτι τέτοιο;
Anonymous

Ρε παιδια... τωρα που θα πρεπει να το δηλωσουμε οσοι θελουμε στρατιωτικες σχολες, τι ακριβως πρεπει να κανουμε... ; γιατι αν περιμενω απο τους καθηγητες μου να μου πουν... ασε καλυτερα...
Anonymous

Ρε παιδια θελω λιγη βοηθεια... Θελω να δωσω παλι με το 10% γιατι περασα στο πολυτεχνειο κ δν καταλαβαινω ΤΠτ και γουσταρω πολυ τον στρατο... Το θεμα ειναι οτι δν πηγα απο την αρχη στρατιοτικες γιατι εχω προβλημα με την μεση μ εχω δισκοκηλη... Θελω καποιος π να ξερει απο αυτα να μ πει αν θα τα καταφερω με τις ασκησεις στην ς. Μ. Υ. Βοηθειααααα
Άβαταρ μέλους
-erased-
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από -erased- »

Εγώ να σου πω ότι καταρχάς πρέπει να το σκεφτείς σοβαρά αν έχεις κάποιο σωματικό πρόβλημα γιατί είναι κάτι που θα σε ακολουθεί (και ενδεχομένως δυσκολεύει) σε όλη σου την καριέρα. Και επίσης ότι αν όπως λες δώσεις με το 10% μπεις στη σχολή και το μετανιώσεις δεν υπάρχει γυρισμός αφού θα έχεις ξεγραφτεί από την παλιά σου σχολή Εικόνα
Πόσα μόρια είχες; Γιατί κι εγώ ενδιαφέρομαι για ΣΜΥ με 10% φέτος Εικόνα
Every soldier has two families.Those you raise,and those you raise hell with.
Άβαταρ μέλους
-erased-

Κανονικά θα πρέπει να δηλώσεις 1 - 10 Φεβρουαρίου ότι επιθυμείς να είσαι υποψήφιος σε Στρατιωτικές/Αστυνομικές σχολές. Θα σας ειδοποιήσουν σίγουρα, γιατί μαζί με εσάς θα δηλώσουν και όσοι θέλουν να δώσουν ειδικό μάθημα (σχέδιο/αθλήματα κλπ. ). Μετά από αυτό, θα εκδοθεί η εγκύκλιος από τη στρατολογία την πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου, στην οποία θα αναφέρονται τα δικαιολογητικά που πρέπει να στείλεις στη ΣΣΕ. Απο τη μεριά της, κάθε στρατ. σχολή δημοσιεύει τα ονόματα με ελλειπή δικαιολογητικά και δίνει περιθώριο για να αποσταλούν. Αν τώρα όλα πάνε καλά, θα δώσεις τις τρεις εξετάσεις τον Μάιο για να πιστοποιήσεις ότι είσαι κατάλληλος/η για εισαγωγή στη σχολή. Αυτά... και καλή επιτυχια Εικόνα
ΣΠΑΡΤΙΑΤΗΣ
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από ΣΠΑΡΤΙΑΤΗΣ »

17.304 μορια εβγαλα για την ακριβια! Αλλα δν θελω να κατσω στην σχολη μ με ΤΠτ... Εχω περασει στην πατρα στο τμημα μηχανικων η/υ κ πληροφορικης και ειναι παλουκια! (αν ξερει καποιος να μ Πει αν θα τα καταφερω με το προβλημα αυτο ας απαντησει! )
Άβαταρ μέλους
-erased-

Ok επιλογή σου. Αλλά να σε πληροφορήσω πως με 17300 μόρια που έβγαλες έχεις μεγάλες πιθανότητες και για ευελπίδων (ΣΣΕ - ΟΠΛΑ). Χωρίς φυσικά να θέλω να σε επιρρεάσω. Η περσινή βάση 10% ήταν 16607 και η προπέρσινη 15762. Επίσης Ίσως πιάσεις και Ικάρων, Ναυτικών Δοκίμων, ΣΜΥΝ και ΣΤΥΑ. Η μόνη που ξεφεύγει είναι η ΣΥΔ και η κατηγορία ΣΩΜΑΤΑ στην ΣΣΕ. Έχω κρατήσει Ένα μικρό αρχείο σε Excel με τις βάσεις στρατ. σχολών 90% - 10% απο τη χρονιά 2004-05 και μετα. Αν θέλεις πες μου να σ' το στείλω. Εικόνα
ΣΠΑΡΤΙΑΤΗΣ
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από ΣΠΑΡΤΙΑΤΗΣ »

Σε ευχαριστω φιλε μ αλλα τις εχω δει τις βασεις και θελω ΣΜΥ γιατι ειναι πιο ευκολα! Το προβλημα ομως με εμενα ειναι οτι εχω προβλημα με την μεση μ και θελω να βρω καποιον π να ξερει τι ασκησεις γινονται στην ΣΜΥ και αν θα μπορεσω να τα καταφερω! Αν ξερεις εσυ ΤΠτ πες μ... Παντως ευχαριστω!
Anonymous

Ευχαριστω πολυ πολυ πολυ!!!
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης