Διακοπή θητείας
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 11
Διακοπή θητείας
Τρίμηνες αναβολές δεν υπάρχουνε.6μηνη θα πάρεις, θα παρουσιαστείς πάλι σε κέντρο εκπαίδευσης θα κάτσεις 3-4 μέρες και θα φύγεις πάλι για μονάδα. Είναι απίθανο να πας πάλι στην ίδια μονάδα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Κυρ Ιουν 13, 2010 4:03 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Διακοπή θητείας
Ευχαριστω για την απαντηση.
Διακοπή θητείας
Καλησπέρα. Ήθελα να ρωτήσω τι γίνεται στην περίπτωση που κάποιος διακόψει την θητεία του στο 6μηνο ας πούμε και στη συνέχεια ληφθεί απόφαση για μείωση της θητείας στους 6 μήνες. Είναι υποχρεωμένος να υπηρετήσεις άλλους 3 μήνες σύμφωνα με την νομοθεσία που ίσχυε όταν σου δώσανε αναβολή;(πείτε από τις εμπειρίες που έχετε από άτομα που είχα κάνει τυχον 9 ή 10 ή 11 μήνες στρατό τι συνέβη σε αυτούς όταν έγινε η θητεία 9μηνη). Αν στο μεταξύ κάποιος κυρηχθεί ανυπότακτος μπορεί να εξαγοράσει την επιπλέον θητεία που του επιβάλεται;
Διακοπή θητείας
Η πρόσθετη θητεία είναι εξαγοράσιμη.
Διακοπή θητείας
Γεια σας κ απο μενα! Θα ηθελα να μαθω καποια πράγματα:
α) εχω παρει αναβολη λογω σπουδων, αν κανω διακοπη αναβολης μεσα στον Σεπτάμβρη ποτε θα με καλεσουν για να μπω;
β) μπορω να διακοψω την θητεια μου για κανα μήνα ετσι ωστε να δωσω παννελήνιες εξετασεις κ μετα να την συνεχίσω;
α) εχω παρει αναβολη λογω σπουδων, αν κανω διακοπη αναβολης μεσα στον Σεπτάμβρη ποτε θα με καλεσουν για να μπω;
β) μπορω να διακοψω την θητεια μου για κανα μήνα ετσι ωστε να δωσω παννελήνιες εξετασεις κ μετα να την συνεχίσω;
Διακοπή θητείας
Α. Λογικά Φεβρουάριοβ. Όχι. Υποθέτω μπορείς να πάρεις 3-μηνη αναβολή αν συντρέχει κάποιος λόγος που να το επιβάλλει.
Η θητεία δεν είναι μπάστε σκύλοι αλέστε. Να μπαινοβγαίνουμε όποτε γουστάρουμε.
Η θητεία δεν είναι μπάστε σκύλοι αλέστε. Να μπαινοβγαίνουμε όποτε γουστάρουμε.
-
- Στρατηγός
Διακοπή θητείας
casual έγραψε:
Nα την διακόψεις μπορείς αλλά θα ξαναμπείς μετά από 9 μήνες
Διακοπή θητείας
Με ποιον τρόπο θα την διακόψει;
-
- Στρατηγός
Διακοπή θητείας
Ok, αλλά οι αναβολές για ψυχολογικούς λόγους δε νομίζω ότι δίνονται αβέρτα και γενικά είναι 'εκτός' κανόνων.Greek_Army έγραψε:Γιάννη μιλάω για αναβολή για ψυχολογικούς λόγους
Δηλαδή τι προτείνεις; Να το παίξει ιστορία ότι θα αδειάσει γεμιστήρα στο διοικητήριο;
-
- Στρατηγός
Διακοπή θητείας
Δίνονται πανεύκολα αρκεί να επικαλεστείς οικογενειακά προβλήματα - οικονομικά...
Διακοπή θητείας
Καλημερα θελω να ρωτησω αν γινει διακοπη της στρατιωτικης θητειας σε ενα φανταρο που απομενουν ακομα 3 μηνες μεχρι να απολυθει. Θα πρεπει να ξαναπερασει απο την εκπαιδευση στο κεντρο η κατευθειαν θα ξαναπαει σε καποια μοναδα?
-
- Στρατηγός
Διακοπή θητείας
Απορια έγραψε:Καλημερα θελω να ρωτησω αν γινει διακοπη της στρατιωτικης θητειας σε ενα φανταρο που απομενουν ακομα 3 μηνες μεχρι να απολυθει. Θα πρεπει να ξαναπερασει απο την εκπαιδευση στο κεντρο η κατευθειαν θα ξαναπαει σε καποια μοναδα;
Αναβολή κατά την διάρκεια της θητείας
Διακοπή θητείας
Γεια σας, θελω να διακοψω την θητεια μου ! Πρεπει να ξεχρεωσω το jaket ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες