Συμπεριφορά ανωτέρων προς ΕΠΟΠ

Πληροφορίες για τις προκηρύξεις, τις υπηρεσίες και αρμοδιότητες, τον μισθό, την μονιμοποίηση και την διαδικασία παραίτησης
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από illy »

Εν μερει συμμεριζομαι την αποψη της Ελενας... θελει να εχεις μια ουδετερη σταση απεναντι στον στρατο διοτι οσο πιο πολυ πορωμενος τοσο πιο πολυ θα σε φαει το συστημα... Πας στη δουλεια σου, την κανεις οσο πιο σωστα μπορεις κ τελειωσε το θεμα... ειναι ενα επαγγελμα σαν ολα τα υπολοιπα με ιεραρχικη βαθμιδα απλα υπαρχει σε μεγαλυτερο βαθμο η πειθαρχια, η σκληραγωγηση κ ο καθωσπρεπισμος
Dum spiro spero
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από Rafale »

το παρελθον δεν ειναι μονο απλα να το τιμουμε γιατι εχει ξεφτιλιστει και με Τον τροπο πια που το τιμουμε αλλα και για να θυμομαστε και να μην ξεχασουμε ποτε. Σαν λαος. Οι λαοι εξελισσονται προς το χειροτερο και η ιστορια που θα γραψουμε εμεις θα ειναι πολυ διαφορετικη απο κεινη που εγραψαν οι παλαιοτεροι. Αλλα φοβουμαι μηπως η ιστορια εχει κενες σελιδες. Αλλα ξεφυγαμε λιγο απο το θεμα.

Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Rafale »

illy έγραψε:Εν μερει συμμεριζομαι την αποψη της Ελενας... Θελει να εχεις μια ουδετερη σταση απεναντι στον στρατο διοτι οσο πιο πολυ πορωμενος τοσο πιο πολυ θα σε φαει το συστημα... Πας στη δουλεια σου, την κανεις οσο πιο σωστα μπορεις κ τελειωσε το θεμα... Ειναι ενα επαγγελμα σαν ολα τα υπολοιπα με ιεραρχικη βαθμιδα απλα υπαρχει σε μεγαλυτερο βαθμο η πειθαρχια, η σκληραγωγηση κ ο καθωσπρεπισμος
δεν μπορει η ελενα να εχει ουδετερη σταση για το στρατο και να ειναι ενστολη. Ζυμωνεται με το στρατιωτικο συστημα και δεν ειναι αναποσπαστο κομματι αυτου. Ειναι και αυτη ενας κροικος της αλυσιδας. Ο στρατος ειναι απο μονος του πειθαρχια και στρατικοποιηση. Ο καθωσπρεπισμος δεν υπαρχει. Το μονο που σωζει την ελενα ειναι οτι ειναι του οικονομικου. Τιποτα αλλο.Εικόνα

Ελενα

Δημοσίευση από Ελενα »

Οταν τιμάς κάτι σημαίνει οτι δεν το ξεχνάς! Οταν μιλάμε γαι εξέλιξη δεν σημαίνει οτι ακολουθούμε τα χειρότερα. Στην σήμερον εποχή Καλύτερα να έχουμε λευκές σελίδες! Συμφωνώ Ξεφύγαμε!
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Εγω προσωπικα θα κρατουσα ουδετερη σταση... ειναι ενα επαγγελμα κ τιποτα παραπανω! Δεν χρειαζεται πατριωτισμος κ εθνικη συνειδηση για να γινεις στρατιωτικος... αυτα εκδηλωνονται σε ολους εν ωρα κρισης υπερασπιζοντας τα πατρια εδαφη... αλλωστε εγω σαν ανθρωπος ειμαι κατα του φανατισμου κ της πορωσης, σε ολα πρεπει να υπαρχει το μετρο
Dum spiro spero
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Rafale »

Θα μπορουσα να σου απαντησω αλλα ξεφυγαμε απο το θεμα νομιζω και καθε απαντηση μου θα οδηγησει στη διαγραφη των καθ ολα Ουσιαστικων Αποψεων και Τοποθετησεων. Και δεν θελω. Αρα συμπεριφορα προς εποπ Εικόνα

Ελενα

Δημοσίευση από Ελενα »

Οσον αφορα οτι με σωζει το οικονομικο θα συμφωνησω μαζι σου! Ο συντροφος μου ειναι Αξιωματικος του ΠΖ, οταν τελειωσε την σχολη και πηρε την πρωτη του μεταθεση του ηταν οπως λεμε πορωμενος με τον στρατο ετρεχε ειχε αφοσιωθει σε αυτο και πολλες φορες εβαζε την προσωπικη του ζωη σε δευτερη μοιρα. Καθως ομως εβλεπε τι γινετε και οτι δεν αξιζει για ενα επαγγελμα να αφησεις την ζωη σου εχουμε πλεον και η δυο την ιδια πλευση δηλ, πηγαινουμε στην δουλεια ειμαστε συννεπης κανουμε αυτο που μπορουμε καλυτερα, γυριζουμε σπιτι και οι πορτες κλεινουν. Φυσικα θα υπαρξουν και τα τρεξιματα και οι εντασεις αλλα οσο μπορουμε κραταμε το ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ μακρυα απο την προσωπικη ζωη και θα το ξαναπω ο Στρατος ειναι επαγγελμα δεν ειναι ΖΩΗ! (Παλι ξεφυγα για αυτο το κλεινω εδω)
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Ελενα κ εγω συμφωνω με αυτο... ο στρατος δεν ειναι η ζωη μας αλλα η δουλεια μας... συμμεριζομαι απολυτα την αποψη σου
Dum spiro spero
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Rafale »

Απλα μερικοι πιστευω οτι δεν θα ειχαν και δεν θα εχουν κανενα μελλον στο στρατο Αφου Θεωρουν το στρατο σαν δουλεια. Αλλωστε δεν μπορουν ολοι να εισαχθουν στο στρατο. Πρεπει να ζησει και ο ιδιωτικος τομεας που ειναι καθ ολα συμπαθης
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Η δουλεια απλα μας αποφερει χρηματικες απολαβες, δεν υπαρχει λογος να ειναι ολο μας το ειναι η δουλεια... Ειναι καθαρα θεμα χαρακτηρα για το πως μπορει να επιβιωσει καποιος μεσα στο στρατευμα... Γι'αυτο κ πολλοι δεν ανεχονται να εκμηδενιζεται η προσωπικοτητα τους κ θελουν να παραιτηθουν ξεροντας οτι δεν μπορουν να συνεχισουν ετσι...
Dum spiro spero
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Rafale »

illy έγραψε:Η δουλεια απλα μας αποφερει χρηματικες απολαβες, δεν υπαρχει λογος να ειναι ολο μας το ειναι η δουλεια... Ειναι καθαρα θεμα χαρακτηρα για το πως μπορει να επιβιωσει καποιος μεσα στο στρατευμα... Γι'αυτο κ πολλοι δεν ανεχονται να εκμηδενιζεται η προσωπικοτητα τους κ θελουν να παραιτηθουν ξεροντας οτι δεν μπορουν να συνεχισουν ετσι...
δεν εξαρταται απο το χαρακτηρα του καθενα για να μπορει να επιβιωσει στο στρατο. Οταν εχεις να δωσεις αναφορα στο λγο σου στο δκτη σου στον υδκτη σου δεν εχεις χρονο να σκεφτεις το χαρακτηρα σου. Το χαρακτηρα σου τον αφηνεις για την προσωπικη σου ζωη και οχι μεσα στο στρατο. Ο στρατος δεν δινει σημασια στο χαρακτηρα σου αλλα αν μπορεις να κανεις κουμαντο το γραφειο σου το Λοχο σου τους στρατιωτες σου. Η πορευεσαι με την τρελα του στρατου η φευγεις. Η συμβιβαζεσαι με το καθε παραξενο δκτη και τις διαταγες του τα χουγια του που λενε η αν δεν μπορεις χαιρετας στρατιωτικα και φευγεις. Στο στρατο υπαρχουν δγες (νομοι) εντολες και πειθαρχια.

illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Δεν νομιζω οτι αφηνεις τον χαρακτηρα σου την ακρη, ειναι φυσει αδυνατον να γινει κατι τετοιο... Αν εγω εχω εγωισμο μεσα μου κ δεν σηκωνω μυγα στο σπαθι μου δεν μπορω να επιβιωσω μεσα στους κυκλους του στρσατου... Χρειαζεται να εισαι πειθαρχημενος κ να συμβιβαζεσαι κ πολλοι δεν θελουν να συμβιβαζονται ουτε κ να υποκεινται σε διαταγες κ το να δινουν αναφορα για οτιδηποτε... Κ καλα κανουν που παραιτουνται, δεν υπαρχει λογος να πιεζουν τον εαυτο τους αν δεν μπορουν να αντεξουν αυτο το καθεστως
Dum spiro spero
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Rafale »

illy έγραψε:Δεν νομιζω οτι αφηνεις τον χαρακτηρα σου την ακρη, ειναι φυσει αδυνατον να γινει κατι τετοιο... Αν εγω εχω εγωισμο μεσα μου κ δεν σηκωνω μυγα στο σπαθι μου δεν μπορω να επιβιωσω μεσα στους κυκλους του στρσατου... Χρειαζεται να εισαι πειθαρχημενος κ να συμβιβαζεσαι κ πολλοι δεν θελουν να συμβιβαζονται ουτε κ να υποκεινται σε διαταγες κ το να δινουν αναφορα για οτιδηποτε... Κ καλα κανουν που παραιτουνται, δεν υπαρχει λογος να πιεζουν τον εαυτο τους αν δεν μπορουν να αντεξουν αυτο το καθεστως
δεν ειπα οτι αφηνεις τον χαρακτηρα σου στην ακρη αλλα οτι δεν εχεις το χρονο να σκεφτεις γι αυτον. Ε αν εισαι εγωιστης και τα σχετικα δεν κανεις για το στρατο. Και συμφωνω προκειμενου να πιεζεσαι πανε σπιτι σου. Γι αυτο λεμε οτι δεν κανουν ολοι για το στρατο.

illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Σαφεστατα κ δεν κανουν ολοι Για τον Στρατο...
Dum spiro spero
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από D.Y.K »

Προσωπικά χαίρομαι πολύ που τα Στελέχη μας αντιμετωπίζουν ΗΔΗ ώς συνάδελφους με ότι και άν αυτό συνεπάγεται και άς είμαστε ακόμη εκπαιδευόμενοι!
Δεν ξέρω τι αντιμετώπισαν οι προηγούμενες σειρές των συναδέλφων απο άλλους συνάδελφους αλλά σε εμάς υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός!Εικόνα
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης