Ένσταση στις αθλητικές δοκιμασίες (ΕΠΟΠ 2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
επαν

Δημοσίευση από επαν »

Velerefontis έγραψε:Εχει σημασια;

εχεις καταστρεψει το θεμα μου με ασυναρτησιες εγω ρωτησα αν ξερει καποιος για τις ενστασεις ειτε αν εχει υποβαλει ποτε ο ιδιος !
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από Greek_Army »

Τι ένσταση να υποβάλεις ρε άνθρωπε; Αφού δεν έχεις αποδείξεις. Τι θα πας να τους πει. Οτι με κόψατε στα αθλήματα. Και θα σου πούνε αν έχεις στοιχεία. Εσύ τι θα κάνεις τότε. Θα κοιτάς το ταβάνι; Δεν είναι της πλάκας τέτοια θέματα.
Velerefontis
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Velerefontis »

επαν έγραψε:
Velerefontis έγραψε:Εχει σημασια;
εχεις καταστρεψει το θεμα μου με ασυναρτησιες εγω ρωτησα αν ξερει καποιος για τις ενστασεις ειτε αν εχει υποβαλει ποτε ο ιδιος !
Για το ποιος γραφει ασυναρτησιες, φαινεται απο τα γραφομενα. Και για να σου λυσω την απορια, ειμαι μονιμος στην Αεροπορια και εχω 8 χρονια υπηρεσιας. Καταταχθηκα με τον ιδιο θεσμο που προσπαθησες και εσυ να μπεις. Περασα τις ιδιες ακριβως δοκιμασιες και γνωριζω απο πρωτο χερι. Για αυτο σου ξαναλεω κοψε το παραληρημα και τα μαθηματα πατριωτισμου
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
NIKH.21
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από NIKH.21 »

ΓΜΑΚ έγραψε:
NIKH.21 έγραψε:Ν αι αλλα οπως ειπα και πριν εγω κοπηκα γιατι τα πηγα ασχημα στα αθληματα, κακο του κεφαλιου μου. Αλλα μη μου λετε για αξιοκρατεια. Ελλαδα ζουυμε. Και να περνουσα στρατο χωρις βυσμα θα πιστευα ειχα τυχη.

εσύ συνέχισε το ποιηματάκι σου.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ;
mak
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 1
Ενδιαφέροντα: ποδηλασια,κολυμβηση,τραγουδι
Επάγγελμα: Μηχανολογος

Δημοσίευση από mak »

Ρε παιδια μην ασχολειστε με γιωταδεσ

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

NIKH.21 έγραψε:
ΓΜΑΚ έγραψε:
NIKH.21 έγραψε:Ν αι αλλα οπως ειπα και πριν εγω κοπηκα γιατι τα πηγα ασχημα στα αθληματα, κακο του κεφαλιου μου. Αλλα μη μου λετε για αξιοκρατεια. Ελλαδα ζουυμε. Και να περνουσα στρατο χωρις βυσμα θα πιστευα ειχα τυχη.

την είπες και από την στιγμή που δεν ισχύει γιατί επιμένεις; Τα αθλήματα στην αεροπορία ήτανε αξιοκρατικά τώρα τι να κάνουμε δηλαδή; Να πούμε ότι δεν ήτανε για να ικανοποιηθείτε μερικοί;
επαν

Δημοσίευση από επαν »

Ετοιμη να κατατεθει η ενσταση... οπως και η μυνηση αν και θα δειξει αν υποβληθει... !
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Μήνυση ε; Καπνίζεις; Να σου στέλνω τσιγάρα στις στρατιωτικές φυλακές άμα είναιΕικόνα
NIKH.21
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από NIKH.21 »

ΓΜΑΚ έγραψε:
NIKH.21 έγραψε:
ΓΜΑΚ έγραψε:

την είπες και από την στιγμή που δεν ισχύει γιατί επιμένεις; Τα αθλήματα στην αεροπορία ήτανε αξιοκρατικά τώρα τι να κάνουμε δηλαδή; Να πούμε ότι δεν ήτανε για να ικανοποιηθείτε μερικοί;

... !
KAMELARXIS
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από KAMELARXIS »

Πάντοτε η εκ του ασφαλούς κριτική είναι εύκολη. Στην ίδια ακριβως κατάσταση με τον ΕΠΑΝ είμαι και εγώ.
Ενώ ήμουν με τα μόρια μου 42 σειρά για διοικητικός στρατολογικού, μου ανακοίνωσαν οτι ήμουν εκπρόθεσμος στα 1000μ, παρά την επίτευξη της 4ης θέσης στο γκρούπ των αγωνιζομένων. ΑΡΑ ΑΠΟΤΥΧΩΝ!
Φυσικά και έλεγαν να συνεχίσουν στο επόμενο άθλημα αυτοί που περνούσαν τα όρια των αλμάτων και της σφαίρας, στο τρέξιμο όμως τα πράματα θα καθαρίσουν μόνο αν ανακοινωθούν οι χρόνοι των αποτυχώντων. Όχι τίποτα άλλο, για να ξέρουμε κατα πόσο εκπρόθεσμοι ήμασταν...
Σίγουρα όλοι εσείς που κριτικάρετε και σε ορισμένο βαθμό ειρωνεύεστε. Κάποιον που προσπάθησε, καλό θα ήταν, προτού γράψετε οτιδήποτε προς απάντηση σκεφθήτε πώς θα αντιδρούσατε εσείς στη θέση του...

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης