Ν.Β. Κανελόπουλος

Πληροφορίες για τις προκηρύξεις, τις υπηρεσίες και αρμοδιότητες, τον μισθό, την μονιμοποίηση και την διαδικασία παραίτησης
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
ΑΝΤΩΝΗΣ

Ν.Β. Κανελόπουλος

Δημοσίευση από ΑΝΤΩΝΗΣ »

Σε ευχαριστω πολυ ηλεκτρολογος. Τελικα θα ειμαστε κανελλοπουλο και οχι πορο ε?
HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 47

Ν.Β. Κανελόπουλος

Δημοσίευση από HLEKTROLOGOS »

ΑΝΤΩΝΗΣ έγραψε:Σε ευχαριστω πολυ ηλεκτρολογος. Τελικα θα ειμαστε κανελλοπουλο και οχι πορο ε;

και να μαστε πορο για 20 μερες θα μα στε
HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Ν.Β. Κανελόπουλος

Τι ειδικοτητα εισαι?
ΑΝΤΩΝΗΣ

Ν.Β. Κανελόπουλος

Δημοσίευση από ΑΝΤΩΝΗΣ »

Μηχ/μεκ.
HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Ν.Β. Κανελόπουλος

ΑΝΤΩΝΗΣ έγραψε:Μηχ/μεκ.

οκ
ΑΝΤΩΝΗΣ

Ν.Β. Κανελόπουλος

Δημοσίευση από ΑΝΤΩΝΗΣ »

Ηλεκτρολογος σε ευχαριστω για την βοηθεια. Καλη καταταξη να εχουμε και καλη υπομονη.
kostaslou
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 51

Ν.Β. Κανελόπουλος

Δημοσίευση από kostaslou »

ΑΝΤΩΝΗΣ έγραψε: Σε ευχαριστω πολυ ηλεκτρολογος. Τελικα θα ειμαστε κανελλοπουλο και οχι πορο ε;
κανελοπουλο παιδια
kostaslou
Λοχαγός
Λοχαγός

Ν.Β. Κανελόπουλος

1 εβδομαδα εμεινε παιδια! Περασε ο καιρος. Θυμαμαι οταν εκανα τα χαρτια μου ακομα... Και τωρα μπηκα! Χαιρομαι που εκανα γνωριμιες με παιδια απο την ομαδα μου αλλα και με παιδια απο το ιντερνετ (ο νικολας, ο ηλεκτρολογος και ο δημητρης ο γειτονας) εστω και αν δν σας εχω δει η μιλησει απο κοντα, εγω σας θεωρω φιλους! Ελπιζω και εσεις το ιδιο παιδια! Αν υπαρξει προβλημα και θελετε καποια βοηθεια καποια μερα μν διστασετε να με βρειτε! Ολοι εκει μεσα θα ειμαστε μια οικογενεια! Καλο βραδυ σε ολα τα παιδια
ΑΝΤΩΝΗΣ εε/πε

Ν.Β. Κανελόπουλος

Δημοσίευση από ΑΝΤΩΝΗΣ εε/πε »

Γεια σας παιδια! Εχω περασει κ εγω στην ειδικότητα εε/πε! Ξερει κανεις πόσες μέρες διαρκεί η προπαίδευση και ποσες μερες θα παρουμε αδεια αμεσως μετα;

milou
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 12

Ν.Β. Κανελόπουλος

Δημοσίευση από milou »

21 μαιου ειναι η ορκωμοσια. Και μετα καμμια βδομαδα αδεια. Ολη η προπαιδευση θα γινει στον κανελοπουλο (θα ειμαι εκπαιδευτης σας) καλη καταταξη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος milou την Δευ Απρ 12, 2010 6:50 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΑΝΤΩΝΗΣ εε/πε

Ν.Β. Κανελόπουλος

Δημοσίευση από ΑΝΤΩΝΗΣ εε/πε »

Ευχαριστω για τις πληροφοριες! Ομως απ'τις 19 απριλιου μεχρι τις 21 μαιου θα ειμαστε μεσα στο στρατοπεδο χωρις καμμια αδεια;
milou
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Ν.Β. Κανελόπουλος

Δημοσίευση από milou »

ΑΝΤΩΝΗΣ εε/πε έγραψε:Ευχαριστω για τις πληροφοριες! Ομως απ'τις 19 απριλιου μεχρι τις 21 μαιου θα ειμαστε μεσα στο στρατοπεδο χωρις καμμια αδεια;
Εννοειτε. Ειναι προπαιδευση. Θα εχετε ομως 2 επισκεπτηρια. ΥΠΟΜΟΝΗ. Ενας μηνας ειναι θα περασει.Εικόνα

kostaslou
Λοχαγός
Λοχαγός

Ν.Β. Κανελόπουλος

milou έγραψε:
ΑΝΤΩΝΗΣ εε/πε έγραψε:Ευχαριστω για τις πληροφοριες! Ομως απ'τις 19 απριλιου μεχρι τις 21 μαιου θα ειμαστε μεσα στο στρατοπεδο χωρις καμμια αδεια;
Εννοειτε. Ειναι προπαιδευση. Θα εχετε ομως 2 επισκεπτηρια. ΥΠΟΜΟΝΗ. Ενας μηνας ειναι θα περασει.Εικόνα

στην προπαιδευση τι θα κανουμε ενα μηνα?
milou
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Ν.Β. Κανελόπουλος

Δημοσίευση από milou »

kostaslou έγραψε:
milou έγραψε:
αντωνης εε/πε έγραψε:ευχαριστω για τις πληροφοριες! ομως απ'τις 19 απριλιου μεχρι τις 21 μαιου θα ειμαστε μεσα στο στρατοπεδο χωρις καμμια αδεια;
εννοειτε. ειναι προπαιδευση. θα εχετε ομως 2 επισκεπτηρια. υπομονη. ενας μηνας ειναι θα περασει.Εικόνα

στην προπαιδευση τι θα κανουμε ενα μηνα;
τα παντα. πεζικες ασκησεις, στρατιωτικη εκπαιδευση και πειθαρχια, μαθηματα, πεζικα με οπλα, γνωριμια με τα οπλα και το χειρισμο τους, βολες, χαιρετισμος παρελαση και φυσικα καθαρισμους μονο σε αυτα που λερωνετε εσεις. εχω εκπαιδευσει 2 σειρες εποπ και τα θυμαμαι απεξω.Εικόναεγω θα ειμαι απο πανω σας και θα ουρλιαζω σαν τρελος αλλα χωρις παρεξηγηση και τιποτα προσωπικο αφου δεν γνωριζω κανενα σας. ειναι μια δουλεια που μου επιβαλλουν να κανω και δεν την πολυγουσταρω. μετα την ορκωμοσια θα ειμαστε φιλαρακια. παντα ετσι γινεται. να ειστε σιγουροι οτι στο μελλον θα σας ζητηθει να εκπαιδευσετε και εσεις καποιους νεους και θα βρεθειτε στην θεση μου.Εικόνα

kostaslou
Λοχαγός
Λοχαγός

Ν.Β. Κανελόπουλος

milou έγραψε:
kostaslou έγραψε:
milou έγραψε:
αντωνης εε/πε έγραψε:ευχαριστω για τις πληροφοριες! Ομως απ'τις 19 απριλιου μεχρι τις 21 μαιου θα ειμαστε μεσα στο στρατοπεδο χωρις καμμια αδεια;
εννοειτε. Ειναι προπαιδευση. Θα εχετε ομως 2 επισκεπτηρια. Υπομονη. Ενας μηνας ειναι θα περασει.Εικόνα

στην προπαιδευση τι θα κανουμε ενα μηνα;
τα παντα. Πεζικες ασκησεις, στρατιωτικη εκπαιδευση και πειθαρχια, μαθηματα, πεζικα με οπλα, γνωριμια με τα οπλα και το χειρισμο τους, βολες, χαιρετισμος παρελαση και φυσικα καθαρισμους μονο σε αυτα που λερωνετε εσεις. Εχω εκπαιδευσει 2 σειρες εποπ και τα θυμαμαι απεξω.Εικόναεγω θα ειμαι απο πανω σας και θα ουρλιαζω σαν τρελος αλλα χωρις παρεξηγηση και τιποτα προσωπικο αφου δεν γνωριζω κανενα σας. Ειναι μια δουλεια που μου επιβαλλουν να κανω και δεν την πολυγουσταρω. Μετα την ορκωμοσια θα ειμαστε φιλαρακια. Παντα ετσι γινεται. Να ειστε σιγουροι οτι στο μελλον θα σας ζητηθει να εκπαιδευσετε και εσεις καποιους νεους και θα βρεθειτε στην θεση μου.Εικόνα

EYXARISTOYME POLY
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες