Ν.Β. Κανελόπουλος
Ν.Β. Κανελόπουλος
Παιδια καλησπερα σε ολους, κοιταξα οτι εχω περασει ναυτικο αλλα για στρατολογια δεν εχουν βγει ακομα, ξερει καποιος κατι, ευχαριστω :)
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 6
Ν.Β. Κανελόπουλος
Παιδια μην πηζετε απο τωρα... Το ποινικο μητρωο το βγαζουν αυτεπαγγελτα εμεις μονο με την ταυτοτητα μας θα παμε...
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 6
Ν.Β. Κανελόπουλος
Νικολα ξερεις εσυ...
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 51
Ν.Β. Κανελόπουλος
Παιδια οι μερες πλησιαζουν και δν ξερω τι θα αντιμετωπισω εκει μεσα... ! Βλεπετε δν εχω παει και φανταρος.18,5 παιδι ειμαι 

-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 12
- Επάγγελμα: μαγειρας
Ν.Β. Κανελόπουλος
Θα σε λιωσω ψαρακλα χαχα αντικουκου φουλ
-
- Λοχαγός
Ν.Β. Κανελόπουλος
εχω ανοσια. Δν με πιανει τπτ!nickthecooker έγραψε: Θα σε λιωσω ψαρακλα χαχα αντικουκου φουλ

-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 47
Ν.Β. Κανελόπουλος
kostaslou έγραψε:εχω ανοσια. Δν με πιανει τπτ!nickthecooker έγραψε: Θα σε λιωσω ψαρακλα χαχα αντικουκου φουλ
ολα σε ποιανουνε θα σε πηξω κ γω!
χαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχααχαχα
-
- Λοχαγός
Ν.Β. Κανελόπουλος
HΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ έγραψε:ολα σε ποιανουνε θα σε πηξω κ γω! Χαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχααχαχαkostaslou έγραψε:εχω ανοσια. Δν με πιανει τπτ!nickthecooker έγραψε: Θα σε λιωσω ψαρακλα χαχα αντικουκου φουλ

Ν.Β. Κανελόπουλος
Γεια σας παιδια. Καλη αρχη και καλα ταξιδια!
(απο Εναν πρωην Ε. Π. Υ, σειρα Του 1997, μηχανικο σε ατμοκινητο αντιτορπιλικο)
. Δεν θα γραψω... Πολλα. Και δηθεν... !
εγω δεν περασα Καλα, Λογω ειδικοτητας και για αυτο δεν συνεχισα. Σπουδασα Μετα. Και εκανα καριερα Στο εμπορικο... !
μου Σκασανε αναμνησεις. Για Αυτο και γραφω. Στο FORUM! ... Αφου το αποφασισατε... Ευχομαι καλη σταδιοδρομια... !
(απο Εναν πρωην Ε. Π. Υ, σειρα Του 1997, μηχανικο σε ατμοκινητο αντιτορπιλικο)
. Δεν θα γραψω... Πολλα. Και δηθεν... !
εγω δεν περασα Καλα, Λογω ειδικοτητας και για αυτο δεν συνεχισα. Σπουδασα Μετα. Και εκανα καριερα Στο εμπορικο... !
μου Σκασανε αναμνησεις. Για Αυτο και γραφω. Στο FORUM! ... Αφου το αποφασισατε... Ευχομαι καλη σταδιοδρομια... !
-
- Λοχαγός
Ν.Β. Κανελόπουλος
ευτυχως δν ειμαι στον τομεα μηχανικου-μηχανολογου! Ειμαι ηλεκτρονικουιδιωτης έγραψε: Γεια σας παιδια. Καλη αρχη και καλα ταξιδια!(απο Εναν πρωην Ε. Π. Υ, σειρα Του 1997, μηχανικο σε ατμοκινητο αντιτορπιλικο) . Δεν θα γραψω... Πολλα. Και δηθεν... ! Εγω δεν περασα Καλα, Λογω ειδικοτητας και για αυτο δεν συνεχισα. Σπουδασα Μετα. Και εκανα καριερα Στο εμπορικο... ! Μου Σκασανε αναμνησεις. Για Αυτο και γραφω. Στο FORUM! ... Αφου το αποφασισατε... Ευχομαι καλη σταδιοδρομια... !
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 12
- Επάγγελμα: μαγειρας
Ν.Β. Κανελόπουλος
Εγω ενα ξερω αμα πεσει πεινα το μαγειρα θα φωναξετε! χαχαχαχαχα
Ν.Β. Κανελόπουλος
... Παιδια Παλια Ηταν αλλιως Τα πραγματα... !
δεν υπηρχαν τοσες ειδικοτητες... ! Χωριζομασταν σε καταστρωματαιους και ειδικοτητες Μηχανης.
αιωνια κοντρα!
σε Καποια πλοια. Οι ηλεκτρονικοι ανηκαν στο γραφειο
μηχανης!
. Στα Γυμνασια Πυρκαιας. Τραβαγανε μονο Οι μηχανικοι. Και οι ειδικοτητες. Της μηχανης!
οι ναυτες ηταν στα καραβια... ,22-24 Μηνες. Και στους Παλιους ναυτες... Οι Διοποι Ε. Π. Υ. Δεν λεγανε και πολλα. Ουτε γυναικες μονιμοι υπηρχαν, κοιμομασταν σε υποφραγματα καμια 30αρα Ατομα. ηταν αλλιως! Επεφτε σφουγαρακι Στα Γονατα Με πετρελαιο... Στο μηχανοστασιο... ! Παντως οι ειδικοτητες μηχανης Περναγανε πιο δυσκολα. Και τα δουλευανε τα λεφτα τους (μηχανικοι, ηλεκτρολογοι, ε. Β, ψυκτικοι,) Και τους καταστρωματαιους Τους κυνυγουσαμε. Τους τσατσους... ! Η/ν, δ/β, π/β και λοιποι!
δεν υπηρχαν τοσες ειδικοτητες... ! Χωριζομασταν σε καταστρωματαιους και ειδικοτητες Μηχανης.
αιωνια κοντρα!
σε Καποια πλοια. Οι ηλεκτρονικοι ανηκαν στο γραφειο
μηχανης!
. Στα Γυμνασια Πυρκαιας. Τραβαγανε μονο Οι μηχανικοι. Και οι ειδικοτητες. Της μηχανης!
οι ναυτες ηταν στα καραβια... ,22-24 Μηνες. Και στους Παλιους ναυτες... Οι Διοποι Ε. Π. Υ. Δεν λεγανε και πολλα. Ουτε γυναικες μονιμοι υπηρχαν, κοιμομασταν σε υποφραγματα καμια 30αρα Ατομα. ηταν αλλιως! Επεφτε σφουγαρακι Στα Γονατα Με πετρελαιο... Στο μηχανοστασιο... ! Παντως οι ειδικοτητες μηχανης Περναγανε πιο δυσκολα. Και τα δουλευανε τα λεφτα τους (μηχανικοι, ηλεκτρολογοι, ε. Β, ψυκτικοι,) Και τους καταστρωματαιους Τους κυνυγουσαμε. Τους τσατσους... ! Η/ν, δ/β, π/β και λοιποι!
-
- Λοχαγός
Ν.Β. Κανελόπουλος
εγω δν κοιταξα να παω στο καταστρωμα! Απλα δηλωσα ειδικοτητα με βαση το πτυχιο μου (τεχνικος ηλεκτρονικων συσκευων, εγκαταστασεων και υπολογιστικων μοναδων)ιδιωτης έγραψε: ... Παιδια Παλια Ηταν αλλιως Τα πραγματα... ! Δεν υπηρχαν τοσες ειδικοτητες... ! Χωριζομασταν σε καταστρωματαιους και ειδικοτητες Μηχανης. Αιωνια κοντρα! Σε Καποια πλοια. Οι ηλεκτρονικοι ανηκαν στο γραφειομηχανης! Στα Γυμνασια Πυρκαιας. Τραβαγανε μονο Οι μηχανικοι. Και οι ειδικοτητες. Της μηχανης! Οι ναυτες ηταν στα καραβια... ,22-24 Μηνες. Και στους Παλιους ναυτες... Οι Διοποι Ε. Π. Υ. Δεν λεγανε και πολλα. Ουτε γυναικες μονιμοι υπηρχαν, κοιμομασταν σε υποφραγματα καμια 30αρα Ατομα. Ηταν αλλιως! Επεφτε σφουγαρακι Στα Γονατα Με πετρελαιο... Στο μηχανοστασιο... ! Παντως οι ειδικοτητες μηχανης Περναγανε πιο δυσκολα. Και τα δουλευανε τα λεφτα τους (μηχανικοι, ηλεκτρολογοι, ε. Β, ψυκτικοι,) Και τους καταστρωματαιους Τους κυνυγουσαμε. Τους τσατσους... ! Η/ν, δ/β, π/β και λοιποι!
-
- Συνταγματάρχης
Ν.Β. Κανελόπουλος
Εγω ηλεκτρολογος αλλαζω κ φωτα!
-
- Συνταγματάρχης
Ν.Β. Κανελόπουλος
Δεν με νοιαζει τι δουλεια θα κανω απ την οικοδομη καλυτερα θα ναι...
και καποια στιγμη θα παλιωσω
και καποια στιγμη θα παλιωσω
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης