Μοριοδότηση επαγγελματιών οπλιτών (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
ratatoulis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από ratatoulis »

Μαληστα

Wiseco2000
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Wiseco2000 »

Τα αγωνισματα τα περνας ή δεν τα περνας.
Δεν εχει ποιος θα κανει τον καλυτερο χρονο.
Δεν ειναι ολυμπιακοι αγωνες να δινουμε και χρυσα μεταλλια.
ratatoulis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από ratatoulis »

Εγω ρωτησα απλα αν παιρνουν μορια με βαση τον καλητερο χρονο. που πουλας και πευνα
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Χαχαχαχαχα ς ε πληροφορω οτι και να μη τα περασεις... παλι μπορεις ανετοτατα Αγαπητε φιλε... Μου... Παπαριες καλο θα ηταν να μη πετατε... Ολοι οσοι κοπηκαν ειναι μεσα... Γιαυτο λιγο σουττ... Στα μεγαλα λογια και στους εντυπωσιασμους... Γιατιιιι αρκετα ξεφτιλα το θεματακι... Αιντε
Anonymous

Παιδια γνωριζει κανεις αν σε προκυρηξη του στρατου μετραει καποιο προγραμμα stage. Δηλαδη εγω ειμαι σε stage σε θεση διοικητικη αν υπαρξει θεση αναλογη σε προκυρηξη θα παρω καποια μορια; γιατι ειδα σε αυτην την προκυρηξη θεση νηπιαγωγου-διοικητικου κ δεν τα εκανα. Θα ειχα ελπιδες; η μονο νηπιαγωγοι κ βρεφονηπιοκομοι θα Παρουν
Anonymous

Παιδια δεν γνωριζει κανεις; Σας παρακαλω απαντηστε μου. Γιατι κ μια φιλη μου ηταν ετσι κ ηταν κ νηπιαγωγος κ δεν εβαλε το χαρτι του stage κ τωρα χτυπαει το κεφαλι της γιατι μπορει να περνουσε αν θα επιανε μορια κ απο εκεινα τονισω κ να διευκρινησω οτι τα στειτζ δεν εχουν ενσημα
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 63

Δημοσίευση από illy »

Ναι μετρανε σε αναλογη θεση σε οποιαδηποτε προκηρυξη... οχι δεν υπαρχει λογος να χτυπατε το κεφαλι σας κοριτσια διοτι αν διαβασετε σε πολλα posts εκοψαν μορια απο πολλους που δικαιουνταν ωστε να δικαιολογουσαν την απορριψη τους, οποτε κανεις δεν μπορει να ξερει αν θα σας εδιναν τα μορια του stage! Αν ηταν ολη αυτη η διαδικασια μεσω ασεπ, θα ειχατε ολα τα μορια σας στο τσεπακι σας... για τωρα δεν μπορειτε να ξερετε! Ναι ηταν ευκαιρια να περασετε σε κατι που σπουδασατε, θα ευχηθω να υπαρξει και φετος παλι θεσεις νηπιαγωγωνΕικόνα
Shooter
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Shooter »

Καλα ειναι δυνατον να μην παιρνω μορια που ημουν ΔΕΑ; Η' μηπως κανω λαθος ρε παιδια... (Συγνωμη αν εχει ρωτησει ξανα αλλος πιο πριν αλλα απο οτι κοιταξα δεν... ) :-)
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από D.Y.K »

ναα σε ρωτησω και κατι αλλο μιας και σε βλεπω πολυ μεσα στα πραγματα αν θυμαμαι ειπες οτι εισαι υπαξιωματικος, γνωριζεις για την ειδικοτητα διασωστης εαν μοριοδοτειται χαρτι απο τον ερυθρο σταυρο;
Velerefontis
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Velerefontis »

Δ. Υ. Κ έγραψε: ναα σε ρωτησω και κατι αλλο μιας και σε βλεπω πολυ μεσα στα πραγματα αν θυμαμαι ειπες οτι εισαι υπαξιωματικος, γνωριζεις για την ειδικοτητα διασωστης εαν μοριοδοτειται χαρτι απο τον ερυθρο σταυρο;
θα ηθελες να γινεις λιγο πιο συγκεριμενος; Εννοεις παρακολουθηση καποιων σεμιναριων σχετικα με πρωτες βοηθειες; Οπως εχω ξαναπει καλο ειναι οτι χαρτι εχετε να το καταθετετε. Αρκει παντοτε να μη ξεχνατε την επικυρωση απο την εκδιδουσα αρχη ή καποιο κεπ
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από D.Y.K »

Εαν καποιος εχει ηδη παρακολου8ησει καποια σεμιναρια και εχει παρει το αντιστοιχο χαρτι απο τον ερυθρο σταυρο στις διασωσεις παιρνει επιπλεον μορια για την ειδικοτητα του 'ΔΙΑΣΩΣΤΗ' στην Αεροπορια;
Velerefontis
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Velerefontis »

Ναι, πιστευω οτι θα σε βοηθησει
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
ApOsToLoS
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 6
Ενδιαφέροντα: Πρώην Σμηνιτης ''Πολεμικης Αεροποριας''
Επάγγελμα: Ζαχαροπλαστης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ApOsToLoS »

Δ. Υ. Κ έγραψε:Εαν καποιος εχει ηδη παρακολου8ησει καποια σεμιναρια και εχει παρει το αντιστοιχο χαρτι απο τον ερυθρο σταυρο στις διασωσεις παιρνει επιπλεον μορια για την ειδικοτητα του 'ΔΙΑΣΩΣΤΗ' στην Αεροπορια;
για την 31η ΜΕΕ εννωεις;
ΝΟΝΗ
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από ΝΟΝΗ »

Καλημερα και κάλό μηνα εγώ απο ότι δίαβασα μαζέβω 671 είναι πολύ λίγα η μου φένεται; Να κάνω τα χαρτιά μου;

Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 83

Δημοσίευση από Marina2 »

ΝΟΝΗ μου το λιγο και το πολύ για τετοια προκήρυξη ειναι σχετικό απο πολλες απόψεις. Με μεσον ξερεις οτι ολα γινινται... Ομως δεν εχει σημασια μονο τα μόρια που εσυ βγάζεις αλλα και ο ανταγωνισμός που θα υπάρχει για την ειδικότητα που θα διαλέξεις καθώς επισης και ο αριθμός τον θεσεων που θα θελουν να καλύψουν. Πιστευω οτι εχεις πολύ καλά μορια για πολλες ειδικότητες των Οπλων-Σωμάτων... Εσυ για ποια ενδιαφέρεσαι;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης