Μοριοδότηση επαγγελματιών οπλιτών (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
rea1986
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από rea1986 »

σορυ... λαθος για το διπλωμα... μονο δοκιμος και απολυτηριο..
rea1986
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από rea1986 »

καποιος που εχει υπηρετησει σαν δοκιμος ποσα μορια εχει;
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Συγνώμη ρε παιδειά αλα που λέει στην προκύρηξη οτι η μοριοδότηση περιλαμβάνει και δίπλωμα; μόνο στους ειδικούς φρουρούς γίνετε αυτο!
Anonymous

παιδια υπαρχει συγκεκριμενη βαση μοριων που πρεπει να εχεις; ασ μου απαντησει καποιος, ευχαρηστω.
Anonymous

Φίλε μου οι καλές ειδικότητες ειναι ''κλεισμένες'' απο πτυχιούχους ΑΕΙ-ΤΕΙ. Βλέπεις τα 450 μορια που δινει το πτυχίο + το απολυτηριο λυκειου ανεβάζουν τα μορια σημαντικα. Οι υπόλοιποι τις πιο μαχιμες θεσεις του ΠΖ. Καλά ειναι αλλά θα ξαναθυμηθειτε το στρατιωτικό σας. Πολύ αγγαρεια και χωσίματα για μια 5ετια τουλάχιστον.
xristinakate
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από xristinakate »

Μ. Επχιας (ΠΖ) έγραψε:Πολύ αγγαρεια και χωσίματα για μια 5ετια τουλάχιστον.

]
Αναλογα σε ποια μοναδα εισαι επχια! Στη δικη μου εχει τρεξιμο αλλα αγγαρειες πανε οι Στρατιωτες...
oti na nai
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από oti na nai »

γιατι εσυ σαν ΕΠΕΟΠ τι θα εισαι, κανενας αξιωματικος; Φανταρος θα εισαι κι εσυ

illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 63

Δημοσίευση από illy »

oti na nai έγραψε: γιατι εσυ σαν επεοπ τι θα εισαι, κανενας αξιωματικος; Φανταρος θα εισαι κι εσυ

κάνεις λάθος! Δες τί γράφει η xristinakate στο θεμα"ειδικοτητες επαγγελματιων οπλιτων", που η κοπελα ειναι ηδη επ. Οπ κ γνωριζει εκ των εσω τι συμβαινει μεσα στις μοναδες κ τι αρμοδιοτητες εχουν οι επ. Οπ
Kostas_Topo
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Kostas_Topo »

illy έγραψε: κάνεις λάθος! Δες τί γράφει η xristinakate στο θεμα"ειδικοτητες επαγγελματιων οπλιτων", που η κοπελα ειναι ηδη επ. Οπ κ γνωριζει εκ των εσω τι συμβαινει μεσα στις μοναδες κ τι αρμοδιοτητες εχουν οι επ. Οπ
illy χωρις παρεξηγηση κοπελα μου, καταλαβε που πας να μπεις, η xristinakate μπορει να ειναι ετσι αλλα αυτο δεν συμβαινει παντα, ειναι αναλογα με το σε τι μοναδα θα εισαι. Θα εισαι στρατιωτης, αυτο σημαινει οτι εισαι υποχρεομενη να κανεις οτι σου ζητησει ανωτερος, αν σου πει να πας να καθαρισεις μια περιοχη θα πας να την καθαρισεις, αν σου πει να πας να βαψεις μια αποθηκη θα πας και θα την βαψεις, το οτι θα εχεις μια ειδικοτητα δεν σημαινει οτι δεν θα σου ζητησουν να κανεις κατι που δεν σχετιζεται με αυτην την ειδικοτητα. Αυτα που λεει η xristinakate ειναι η εξαιρεση στον κανονα και οχι ο κανονας. Μακαρι να τυχεις σε μοναδα που δεν θα κανεις τπτ αλλο απο αυτο που λεει η ειδικοτητα σου, αλλα αν σου ζητησουν να κανεις μια "αγγαρεια" τι θα πεις;

illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Το ξέρω βρε κωστα μου, εννοείται απλα δεν ειναι τοσο τραγικα τα πράγματα! Δηλαδη δεν ειμαστε η τελευταια τρυπα του ζουρνα ωστε να κανουμε αγγαρειες, θα μασ αντιμετωπιζουν ως επαγγελματιες οπλιτες, οχι ως φανταρακια! Αυτα θα τα κανουμε-υποθετω δηλαδη- μονο στην 6μηνη βασικα εκπαιδευση... Κ φυσικα ειναι κ στην κριση του καθε διοικητη ή υφισταμενο του για το τι αρμοδιοτητες θα μας δινουν! Ενα χρονο ειναι ο συντροφος μου μεσα κ δεν θυμαμαι να μου ειπε για αγγαρεια-ισως στην αρχη-αλλα απο την στιγμη που πας στην μοναδα τα πραγματα ειναι τελειως διαφορετικαΕικόνα
Dum spiro spero
Kostas_Topo
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Kostas_Topo »

Για να μην βγουμε και offtopic ειναι καθαρα θεμα διοικητη της μοναδας. Μακαρι να πετυχετε καλο διοικητη αλλα υπαρχουν πολλοι διοικητες που δεν γουσταρουν τους εποπ και τους εχουν χειροτερα απο τους φανταρους
Anonymous

Mαλλον δεν σου τα λεει όλα...
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

εποπ δνεας έγραψε:mαλλον δεν σου τα λεει όλα...
γιατι τι εννοεις; Αν θελεις απαντησε στο θεμα "ειδικοτητες επ. Οπ" για να ειμαστε κ τελειως στο θεμα... Ναι καθαρα θεμα διοικητη ειναι! Κ εγω το ιδιο σου ευχομαι κωστα
Anonymous

Εχω 450 μορια πτυχιο,160 μορια profyciency,195 μορια συνεντευξη. Η θητεια 12 μηνες ποσα μορια δινει και το απολυτηριο 15;
Wiseco2000
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Wiseco2000 »

παναης έγραψε:εχω 450 μορια πτυχιο,160 μορια profyciency,195 μορια συνεντευξη. Η θητεια 12 μηνες ποσα μορια δινει και το απολυτηριο 15;

το απολυτηριο δεν μετραει αφου εχεις ηδη δηλωσει το πτυχιο σου.
ασχετο αλλα το πτυχιο απο που ειναι;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης