Μοριοδότηση επαγγελματιών οπλιτών (2009)
ΟΛΑ ΒΑΛΕ ΤΑ. ΟΤΙ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΕΧΕΙΣ ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ. ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΕΚ.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 4
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΞΗΡΑΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΕΙ ΙΑΤΡΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ. ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΤΟΥ ΤΕΙ Η ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΛΥΚΕΙΟΥ ΜΟΝΟ; ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ.
Mπορω να δω καπου τα μορια ανα ειδικοτητα του προηγουμενου διαγωνισμου;
αν καποιος δεν εχει τελειωσει τη σχολη μπορει να δηλωσει καποια ειδικοτητα που ανηκει στη σχολη του ή μονο όσοι έχουν τελειώσει;
ειμαι τελειωφοιτος.
ειμαι τελειωφοιτος.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Παιδιά ξέρει κανείς εαν μπορώ να δώσω και το χαρτί του τεί εκτος απο του λυκείου; Για περισσότερα μόρια. Επίσης σπουδάζω και σε μια δεύτερη σχολη. Έχω πιθανότητες καθόλου να περάσω; και μία άλλη ερώτηση. μπορώ να τα κάνω για υγειονομικό γιατί τελείωσα ιατρικά εργαστήρια. μπορώ; 

-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
- Επάγγελμα: Γραμματέας
Γειά σας!!
Ενδιαφέρομαι να κάνω τα χαρτιά μου για τους ΕΠΟΠ Ξηράς στην ειδικοτητα Μάγειρα, έχω πτυχίο ΤΕΕ Β' Κύκλου με βαθμό 15, έχω πτυχίο στα αγγλικά μόνο το standard που είναι σε επίπεδο μέτρια, εργάζομαι 6 χρόνια σε μια εταιρία αλλα δεν έχει καμία σχέση με την ειδικότητα του μάγειρα για να θεωρηθεί προυπ. θέλω την συμβουλή σας: να τα κάνω τα χαρτιά ή δεν έχω καμία ελπίδα;
Ενδιαφέρομαι να κάνω τα χαρτιά μου για τους ΕΠΟΠ Ξηράς στην ειδικοτητα Μάγειρα, έχω πτυχίο ΤΕΕ Β' Κύκλου με βαθμό 15, έχω πτυχίο στα αγγλικά μόνο το standard που είναι σε επίπεδο μέτρια, εργάζομαι 6 χρόνια σε μια εταιρία αλλα δεν έχει καμία σχέση με την ειδικότητα του μάγειρα για να θεωρηθεί προυπ. θέλω την συμβουλή σας: να τα κάνω τα χαρτιά ή δεν έχω καμία ελπίδα;
AΓΑΠΗΤΕ PERI ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΚΑΜΙΑ ΚΑΒΑΝΤΖΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ
ΓΡΑΦΕΙΟ ; ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ 17 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΔΊΝΩ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ. Ο ΒΑΘΜΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 14 ΜΕ 15 ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ. ΕΧΩ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΕΠΟΠ ΣΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ Ή ΣΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ;
ΓΡΑΦΕΙΟ ; ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ 17 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΔΊΝΩ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ. Ο ΒΑΘΜΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 14 ΜΕ 15 ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ. ΕΧΩ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΕΠΟΠ ΣΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ Ή ΣΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ;

-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Ναι απ οτι ξέρω απο τον κουνιάδο μου που είναι στο στρατό μου είπε οτι είναι πολύ καλά. Πιο πολύ κάθεσαι.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 1
- Ενδιαφέροντα: MUSIC
- Επάγγελμα: ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ
- Επικοινωνία:
AΓΑΠΗΤΗ ΛΙΝΑ.. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΕΠΟΠ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΟΠΟΥ ΘΕΕΛΕΙΣ ΝΑΥΤΙΚΟ-ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ 8Α ΔΙΑΛΕΓΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΜΕ ΤΑ 1000 !!! ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!
πτυχια υπολογιστων ecdl ,ic3 μετρανε σαν επιπλεςν μορια;
Καλησπέρα παιδιά! Εγω έκανα τα χαρτιά μου τώρα το Σεπτέμβρη για ΕΠ. ΟΠ. για τις θέσεις νηπιαγωγού! Έχω τελειώσει Πανεπιστήμιο Παιδαγωγικής Σχολής Νηπιαγωγών με βαθμό 8,65... Έχω πτυχίο Η/Υ και μόρια από παραμεθώριο... Λέτε να καταφέρω να μπω;
πως μαζευοντε τα μορια;
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 6
Απο το τι χαρτια εχεις στειλειrea1986 έγραψε:πως μαζευοντε τα μορια;
εφεδρος, απολυτηριο λυκειου, διπλωμα αμαξι, μηχανακι, οχι εγω ο αδερφος μου.. ποσα ειναι δηλ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης