Καταλληλότητα ΕΠΟΠ Στρατολογίας (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Βασιλης

Δημοσίευση από Βασιλης »

Ξεχασα να αναφερω και ριψη χειροβομβιδας :PPPPPPPP Ο λόγος που ειμαι τοσο αναλητικος στα καθηκοντα δεν ειναι γιατι ειμαι στατογκ**λος αλλα για να καταλαβετε οτι δεν λεω μπαρουφες...

Stelios

Δημοσίευση από Stelios »

Βασίλη πολύ καλα τα λες, αλλά τι να κάνουμε.
Τελικά, οι "δικτυάδες" που θα σταλθούν γνωρίζεις;
Βασιλης

Δημοσίευση από Βασιλης »

Αν εννοεις για την τοποθετηση, εχω ακουσει οτι το πιο πιθανο ειναι να μας χρειαζονται στα μεγαλα κεντρα δηλαδη Αθηνα, αντε και Θεσσαλονικη, εφοσον βεβαια εκτελουμε καθηκοντα ειδικοτητας και οχι οτι να'ναι...
insomniacgr
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 195

Δημοσίευση από insomniacgr »

BΑσίλη, τα λες γενικώς καλά, αν εξαιρέσουμε όμως το θέμα της κωλυσιεργίας σε θέματα ενημέρωσης και διαδικασιών εκπαίδευσης, ξέρουμε όλοι πολύ καλά ότι οι συνθήκες εργασίας (πέρα από το τι εκπαίδευση θα κάνουμε) στο Στρατολογικό Σώμα είναι εξαιρετικές και δεν έχουν καμία σχέση απολύτως με τις υπόλοιπες Ενοπλες Δυνάμεις.

Κι εγώ Εφεδρος Αξ/κος είμαι με 17 μήνες, ειδικότητα διαβιβαστή πεζικού και αρκετό τρέξιμο σε ασκήσεις στον Εβρο.

Ελπίζω απλώς να ταλαιπωρηθούμε όσο το δυνατόν λιγότερο στην εκπαίδευση αυτή και να πάμε ήσυχα στις τοποθετήσεις μας.
Βασιλης

Δημοσίευση από Βασιλης »

Ναι εχεις απολυτο δικιο για τις συνθηκες εργασιας και αυτος ειναι φανταζομαι και ο λογος που επιλεξαμε Στρατολογια. (Εγω ειμαι 301 σειρα και υπηρετησα στο 642 Για 8 μηνες, εκανα πολυ παρεα με εναν δοκιμο διαβιβαστη πεζικου αν και συμφωνα με τις πιθανοτητες αποκλειεται να εισαι εσυ... ) Και γω ελπιζω να μην ταλαιπωρηθούμε αν και πιστευω πως οι καραβαναδες που θα μας υποδεχθουν θα μας εχουν "τεντα" επειδη παμε για στρατολογοι ενω αυτοι ειναι ΤΘ... Μακαρι να βγω ψευτης. Ακομα ελπιζω ασχετα απο τις συνθηκες στο κεντρο να τα βρουμε καλα μεταξυ μας και να κανουμε καλη παρεουλα... Εγω προσωπικα στη ΣΕΑΠ ετσι την παλεψα 5 μηνες, με καλη παρεα εντος θαλαμου (ευτυχως) φιλιες που κρατανε μεχρι το παρον... Εκει πιστευω ειναι το μυστικο για μια "αναιμακτη" εκπαιδευση...

insomniacgr
Λοχαγός
Λοχαγός

Βασιλης έγραψε:Ναι εχεις απολυτο δικιο για τις συνθηκες εργασιας και αυτος ειναι φανταζομαι και ο λογος που επιλεξαμε Στρατολογια.(Εγω ειμαι 301 σειρα και υπηρετησα στο 642 Για 8 μηνες, εκανα πολυ παρεα με εναν δοκιμο διαβιβαστη πεζικου αν και συμφωνα με τις πιθανοτητες αποκλειεται να εισαι εσυ... ) Και γω ελπιζω να μην ταλαιπωρηθούμε αν και πιστευω πως οι καραβαναδες που θα μας υποδεχθουν θα μας εχουν "τεντα" επειδη παμε για στρατολογοι ενω αυτοι ειναι ΤΘ... Μακαρι να βγω ψευτης. Ακομα ελπιζω ασχετα απο τις συνθηκες στο κεντρο να τα βρουμε καλα μεταξυ μας και να κανουμε καλη παρεουλα... Εγω προσωπικα στη ΣΕΑΠ ετσι την παλεψα 5 μηνες, με καλη παρεα εντος θαλαμου (ευτυχως) φιλιες που κρατανε μεχρι το παρον... Εκει πιστευω ειναι το μυστικο για μια "αναιμακτη" εκπαιδευση...

Κι εγώ 301 είμαι αλλά δεν πέρασα από το 642 Εικόνα Σίγουρα όμως τον ξέρω τον τύπο που λες, θα ήταν μαζί μου στη Σχολή Διαβιβάσεων!

Για τα υπόλοιπα, συμφωνώ απολύτως. Θα χρειαστεί καλή παρέα για να περάσει ο καιρός, κι όλα θα είναι ok.Eπίσης νομίζω πως για την εκπαίδευση αποσπώνται στελέχη από άλλα σώματα/όπλα κι έτσι δε θα είναι όλοι ΤΘ - χωρίς ωστόσο αυτό να είναι σίγουρο!
Βασιλης

Δημοσίευση από Βασιλης »

Ναι ολες οι τραπεζες ειναι οκ... απλα σε 3-4 μπαινει ο μισθος στις 20 του μηνος ενω στις υπολοιπες στις 22...

δεν ξερω γιατι αυτο.

x

Δημοσίευση από x »

Βασιλης έγραψε:Γεια σας και απο μενα, καλό κουραγιο σε ολους.Καταρχάς ειναι τραγικό να ρωτανε καποιοι για τα χαρτια... Διαβαστε την προκυριξη... Ειπαμε Εποπ αλλα οχι και ετσι... Εικόνα

Κατα δεύτερον κυριως για τις κοπελες το λεω. Εκεί που τελειωνει η λογική, ξεκινάει ο στρατός (αυτο ειναι 100% σωστο και φανταζομαι εξακριβομένο από ολους οσους εκπληρωσαν τη θητεια τους). Αυτο πρεπει να το εχετε παντα στο μυαλο σας.

Και κάποια δικά μου παραπονα (για του λογου το αληθες) :

α. Πως ειναι δυνατον να μου ζητανε να παρακολουθησω βασική εκπαίδευση όταν ειμαι εφεδρος Ανθλγος Πεζικού με ειδικοτητα πολυβολιτη και για 17 μηνες τα καθηκοντα μου ηταν: Αξκος Οπλισμου (ειχα χρεωμενη την αποθηκη οπλισμου του λοχου), διμοιρητης (ειχα χρεωμενες 30 ψυχες), Αξκος Ωνιων (ημουν υπευθυνος για το σισιτιο της λεσχης αξκων), εκπαιδευτης σε πολλα σχολεία, Αξκος Βολης (αναλαμβανα το στησιμο του πεδιου βολης και τα παραγκελματα βολης οπως και την ασφαλεια της βολης), έχω εκτελεσει χρεη λοχαγου στον Εβρο τουλαχιστον για 2 μήνες, έχω κανει τουλαχιστον 10 βολες μεταξυ των οποίων με:G3A3 (μέρα και νυχτα),G3A4,HK11,MG3 (πολυβόλο),GMG (πολυβομβιδοβολο),ZU-23 (αντιαεροπορικό πυροβολο),50αρη, Κ. Α. Ήμουν αρχιφυλακας φυλακιου με 25 ατομα πληρωμα, εχω κανει παρατηρηση σε 5 τουρκικα χωρια απο Παρατηρητηρια του Εβρου, εχω συμμετασχει Τρεις φορες σε 12ημερα (σκοινάκια) ! Κτλ κτλ κτλ κτλ. Θα μου πειτε "ποτε προλαβες σε 17 μηνες... " και γω θα σας πω πως Οσοι ηταν δοκιμοι Με καταλαβαινουν απολυτα.

Μετά απο όλα αυτά έχω μεγαλη απορια να δω τι γνωσεις θα αποκομησω απο τη βασικη εκπαιδευση.

β. Πως ειναι δυνατον η ενημερωση μας να γινεται εδω και τοσους μηνες Με το σταγονομετρο. Ουτε καν το χρονο της βασικης εκπαιδευσης δεν αποκαλυπτουν... Ημαρτον! Μια ζωη ζωα θα ειμαστε για το στρατο... Τωρα θα πειτε αμα δε σ'αρεσει μη μπαινεις... Ας οψεται η ανεργια...

γ. Πως ειναι δυνατον να περασουμε σχολειο μαχητη για να γινουμε στρατολογοι! Τελικα μηπως πεφτει το μαρουλι αδρα σε μερικες τσεπες με ολο αυτο το μπαχαλο;

Και Τέλος δ. Ειμαι μηχανικος πληροφορικης και τηλεπικοινωνιων και μπαινω με ειδικοτητα τεχνικου δικτυων... Έχω και παλι μεγαλη απορια για το ειδος της εκπαιδευσης σχετικα με τα δικτυα...

Αντε να δουμε τι θα δουμε... Καλό κουραγιο σε ολους ξαναλέω.(ελπιζω να εχουμε και καμια εξοδο και να μην ισχυουν αυτα που διαβαζω εδω... )

Συγγνώμη για την εκταση και για τυχον ορθογραφικα λαθη... Επρεπε να τα πω να ξελαφρώσω... Τάχα.Εικόνα

ωραια εκθεση! Θα ησουν καλος σε αυτο το μαθημα! Αλλα δυστυχως δοκιμε θα τα ξαναπερασεις αυτα. Καλη εκπαιδευση!
insomniacgr
Λοχαγός
Λοχαγός

x έγραψε:
ωραια εκθεση! Θα ησουν καλος σε αυτο το μαθημα! Αλλα δυστυχως δοκιμε θα τα ξαναπερασεις αυτα. Καλη εκπαιδευση!

Δε θα περάσει τα ίδια, απλώς θα είναι μία ακόμη εκπαίδευση Εικόνα
likos 1

Δημοσίευση από likos 1 »

Παιδια Αφιστε τις εκθεσεια και Τα παραπωνα προς Θεου.ας Μην ΓκρινιαΖουμε. Εγω Θα Ελεγα Ας απολαυσουμε Το Ταξιδι Προς Τιν ιθακι το ποτε θα Φτασουμε Κανεις δεν ξερει. Η Διαδρομι Εχει Νοημα. Και εγω εχω παει στρατο Αλλα Τι να κανουμε Τα περασουμε Παλι τα ιδια ελπιζο ποιο χαλαρα. Αλλα Το θεμα Ειναι Δεν ξερω πως Να Το αντιμετοπισω σαν κατι Γμοριμο ι σαν κατι το οποιο κανω Πρωτη Φορα ιδου το ερωτημα... Ειδομεν

insomniacgr
Λοχαγός
Λοχαγός

MΉπως σβήνονται σωρειδόν μηνύματα άνευ λόγου;
μητερα ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από μητερα ΕΠΟΠ »

Καλημέρα παιδιά είμαι μητέρα ενός παιδιού που πέρασε ΕΠΟΠ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΑΣ. Καταρχας θέλω να σας ευχαριστήσω για το κουράγιο που μου δίνατε όλο αυτόν το χρόνο αναμονής των αποτελεσμάτων. Αντί εγώ σαν μητέρα να σας δίνω κουράγιο, έπαιρνα από εσάς. Συγχαρητήρια σε όλους σας αλλά προπάντων στον ιδρυτή αυτού του forum. Κάθε μέρα διάβαζα τις ερωτήσεις και τις απαντήσεις σας και μάθαινα το τι γίνεται. Θέλω να συνεχίσεται έτσι για να μαθαίνουμε νέα των παιδιών μας όλοι εμεις που θα μείνουμε πίσω. Καλή σταδιοδρομία σε όλα τα παιδιά. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.Εικόνα
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από yandr »

insomniacgr έγραψε:MΉπως σβήνονται σωρειδόν μηνύματα άνευ λόγου;

Μήπως τα γράφετε σε άσχετα θέματα και με έχει κουράσει αυτή η κατάσταση;

Και μήπως μεταφέρονται αντίνα σβήνονται;

Λέω εγώ τώρα...
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας