takis2 έγραψε:Καλα ολα αυτα ! Τωρα που ειναι αυτοι που μιλουσαν για μαγειρεματα; Εχουμε καποιον που εχει κατι να πει τωρα;
Τάκη είσαι σίγουρος ότι όλα γίναν νόμιμα; Είσαι σίγουρος ότι πήραν τηλέφωνο ακριβώς τον πρώτο από του επιλαχόντες; Στην αεροπορία έβγαλαν κατάστασταση [ανακοίνωση] εδώ Γιατί όχι; Τέλος πάντον ας το ψάξουν οι επιλαχόντες εγώ πέρασα.
Όλες τις προηγούμενες ημέρες πολλά γράφτηκαν απο πολλούς. Σήμερα ορισμένοι παραφέρθηκαν. Ειρωνεύτηκαν και έδειξαν δείγματα μικροπρέπειας. Υπάρχουν πολλοί που ήταν μέσα και τους έβγαλαν με ένα αναξιόπιστο ΑΠΟΤΥΧΩΝ χωρίς να λένε το λόγο για τον οποίο κόπηκε ο υποψήφιος. υποψήφιος διοικητικός στρατολογικού 690 μόρια 42 σειρά 2ος στα 100μ επιτυχών στο μήκος επιτυχών στο ύψος επιτυχών στη σφαίρα 4ος στα 1000μ ΑΠΟΤΥΧΩΝ Σεβασμός στους συνοψήφιους που τίμια στην πηγή έφτασαν και νερό δεν ήπιαν ή δεν τους δώσαν... Καλή κατατάξη εύχομαι ειλικρινά σε όσους δίκαια επέτυχαν. Για τους άλλους έπεται συνέχια...
OΙ υπογεγραμμένες λίστες επιτυχόντων είχαν δημοσιευθεί προς ενημέρωση όλων (εγώ π. Χ. Είχα φωτογραφήσει τη λίστα της 1ης ημέρας στη Σχολή Ικάρων). Αν κάποιος αδικήθηκε κερδίζει ΑΝΕΤΑ το δικαστήριο, αφού και τα μόρια του είναι γνωστά και το αν πέτυχε ή όχι στις δοκιμασίες... Πέραν του ότι θα εκτεθούν αρκετά άτομα σε υψηλές θέσεις. Ολα έγιναν νόμιμα - πέρα από τις καχυποψίες που (δικαίως ή αδίκως) υπάρχουν.
KAMELARXIS έγραψε:Όλες τις προηγούμενες ημέρες πολλά γράφτηκαν απο πολλούς. Σήμερα ορισμένοι παραφέρθηκαν. Ειρωνεύτηκαν και έδειξαν δείγματα μικροπρέπειας. Υπάρχουν πολλοί που ήταν μέσα και τους έβγαλαν με ένα αναξιόπιστο ΑΠΟΤΥΧΩΝ χωρίς να λένε το λόγο για τον οποίο κόπηκε ο υποψήφιος. υποψήφιος διοικητικός στρατολογικού 690 μόρια 42 σειρά 2ος στα 100μ επιτυχών στο μήκος επιτυχών στο ύψος επιτυχών στη σφαίρα 4ος στα 1000μ ΑΠΟΤΥΧΩΝ Σεβασμός στους συνοψήφιους που τίμια στην πηγή έφτασαν και νερό δεν ήπιαν ή δεν τους δώσαν... Καλή κατατάξη εύχομαι ειλικρινά σε όσους δίκαια επέτυχαν. Για τους άλλους έπεται συνέχια...
Αποτυχών που ακριβώς όμως; Το "4ος στο 1000άρι" όπως και το "2ος στα 100μ" δεν είναι επίδοση. Υπήρξαν ομάδες υποψηφίων στη μέρα μου, που το 1000άρι το περνούσαν 2 άτομα από την ομάδα και υπήρξε ομάδα με αποτυχόντες και τους 6 που συμμετείχαν στο 100άρι. Δεν λέει τίποτα η σειρά.
Προφανώς ο συγκεκριμένος υποψήφιος κόπηκε λόγω επίδοσης σε ένα εκ των δύο ή και στα δύο (1000άρι/100άρι).
Δε μιλώ απλά για πίνακες επιτυχόντων και μή αλλά και για τις χρονομετρήσεις και τον τρόπο που έγιναν. Και στην τελική εφόσον δεν έπιασα το όριο σε κάποιο απο τους δρόμους θα ήθελα να μάθω την εκπρόθεσμη επίδοσή μου. Δέν δέχομαι ένα απλό αποτυχών στα τάδε άθλημα χωρίς να μου λένε το χρόνο μου. Με την ίδια ευκολία το αποτυχών ορισμένων μπορεί να έγινε επιτυχών.
Ρε παιδιά λίγα γίναν στους γιατρούς από 1,57 την πρώτη μέρα έγιναν 1,65 και μάλιστα μπροστά μας. Φανταστείται τι έγιναν πίσω μας. Τέλος πάντων θα τα δούμε αργότερα. Τώρα ας χαρούμε την τωρινή Επιτυχία μας.
KAMELARXIS έγραψε:Δε μιλώ απλά για πίνακες επιτυχόντων και μή αλλά και για τις χρονομετρήσεις και τον τρόπο που έγιναν. Και στην τελική εφόσον δεν έπιασα το όριο σε κάποιο απο τους δρόμους θα ήθελα να μάθω την εκπρόθεσμη επίδοσή μου. Δέν δέχομαι ένα απλό αποτυχών στα τάδε άθλημα χωρίς να μου λένε το χρόνο μου. Με την ίδια ευκολία το αποτυχών ορισμένων μπορεί να έγινε επιτυχών.
Καταλαβαίνω τη δυσαρέσκεια σου τέτοια μέρα, ωστόσο η κατάσταση στη Σχολή Ικάρων δεν άφηνε περιθώρια σε κανέναν για να πει πως η διαδικασία γίνεται χύμα ή ότι δεν αξιολογούμαστε σωστά. Για το αντίθετο διαμαρτυρήθηκαν κάποιοι, την απόλυτη αυστηρότητα - εξ ου και το τεράστιο ποσοστό αποτυχόντων. Δεν χάρισαν ούτε δέκατο του δευυτερολέπτου. Κατ' εμέ καλώς έπραξαν, κατ' άλλους όχι.
Σίγουρα όσοι κόπηκαν εκεί ήταν και είναι δυσαρεστημένοι - λίγοι θα πουν με ειλικρίνεια "δεν τα κατάφερα και κόπηκα". Για τους περισσότερους κάτι θα φταίει: Τα βύσματα, η επιτροπή που τους έβαλε στο μάτι, η αναξιοκρατία, και χίλια δυο άλλα.
Απο την άλλη όμως το γνώριζαν πως και η αποτυχία είναι στο πρόγραμμα.
Εγώ πιστεύω πως επρεπε να κινηθείς τότε - όταν έμαθες πως ήσουν αποτυχών στα αθλήματα - αν πραγματικά πίστευες πως αδικήθηκες.
P. έγραψε:Ρε παιδιά λίγα γίναν στους γιατρούς από 1,57 την πρώτη μέρα έγιναν 1,65 και μάλιστα μπροστά μας. Φανταστείται τι έγιναν πίσω μας. Τέλος πάντων θα τα δούμε αργότερα. Τώρα ας χαρούμε την τωρινή Επιτυχία μας.
Κάτω από 1.63 δεν είδα καμία να γίνεται 1.65 - μήπως υπερβάλλεις λίγο; Κοπέλες που ήταν 1.60 και 1.62 κόπηκαν. Θες τη γνώμη μου; Και αυτές που ήταν 1.64 έπρεπε να κοπούν - αν θέλαμε να έχουμε 100% αξιοκρατία και τήρηση των προϋποθέσεων της προκήρυξης 100% κι όχι 99.5% όπως έγινε.
Κάτω από 1.63 δεν είδα καμία να γίνεται 1.65 - μήπως υπερβάλλεις λίγο; Κοπέλες που ήταν 1.60 και 1.62 κόπηκαν. Θες τη γνώμη μου; Και αυτές που ήταν 1.64 έπρεπε να κοπούν - αν θέλαμε να έχουμε 100% αξιοκρατία και τήρηση των προϋποθέσεων της προκήρυξης 100% κι όχι 99.5% όπως έγινε.
Το είδα με τα μάτια μου αλλά είμαι τόσο χαρούμενος που δε θέλω να δώσω παράταση σε όλα αυτά. Γενικά τα βίσματα πρέπει να σταματήσουν και αν αξίζεις να μπεις αν όχι να κάτσεις σπίτι σου ή να προσπαθήσεις ξανά.
P. έγραψε:Το είδα με τα μάτια μου αλλά είμαι τόσο χαρούμενος που δε θέλω να δώσω παράταση σε όλα αυτά. Γενικά τα βίσματα πρέπει να σταματήσουν και αν αξίζεις να μπεις αν όχι να κάτσεις σπίτι σου ή να προσπαθήσεις ξανά.
Κι εγώ έτσι νομίζω. Πιστεύω πάντως πως αυτή η προκήρυξη ήταν καθαρή. Κι αυτές οι ιστορίες με το ύψος εκτιμώ πως ήταν περισσότερο χαλαρότητα της επιτροπής που δεν ήθελε να κόψει τις κοπέλες αυτές (αν έγιναν όντως στο βαθμό που λες) παρά αποτέλεσμα βύσματος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος insomniacgr την Σάβ Απρ 10, 2010 5:20 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εγω πηρα το χαρτι και λεει τι ζητανε αυτοι να εχουμε μαζι μας απο εγγραφα, ωρα 8 με 13. Οσο για τα παραπονα για να μην ακουγονται αυτο σημαινει οτι εγιναν καθαρες και διαφανεις διαδικασιες και το ξερουμε καλα εμεις που δε ζητησαμε καποια βοηθεια απο καποιον. Θα θελα να δω σε καποια εφημεριδα ομως τα ονοματα μας οπως τα ανακοινωσαν στο Σξ και στο ναυτικο.