Καταλληλότητα ΕΠΟΠ Στρατολογίας (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
insomniacgr
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 195

Δημοσίευση από insomniacgr »

mili έγραψε:
insomniacgr έγραψε:Δεν υπάρχει περίπτωση παραποίησης παιδιά. Οτι έγινε έγινε. Η καθυστέρηση είναι θέμα ολιγωρίας και ανοργανωσιάς. Πράγματα που θα τα δούμε και μέσα όσοι διοριστούμε - κλασικό δημόσιο είναι.

α σε ενημερωσω πως υπαρχει περιπτωση παραποιησησ, κοπελες πισω απο μενα που στο 1000 δεν πιασανε χρονο και βγηκανε τελευταιες στον πινακα βγηκανε επιτυχουσεσ! Ας μην κρυβομαστε παιδια εχει πεσει πολι βισμα! Δεν τα εβγαλα απο το κεφαλι μου τα εζησα τα ειδα αλλα αντε να τα αποδειξεις εκει πατανε!

Πρέπει να είναι το πρώτο παράπονο που ακούγεται εδώ μέσα για χαλαρή στάση της επιτροπής στο 1000αρι (αν μιλάμε για αεροπορία). Στις δοκιμασίες του ναυτικού ήταν όντως χαλαρά απ' ότι λένε οσοι συμμετείχαν - ήταν όμως χαλαρά για όλους, όχι για μερικούς.

insomniacgr
Λοχαγός
Λοχαγός

mary έγραψε:
insomniacgr έγραψε:
Εγώ θα σου πω να επιλέξεις Στρατολογία (ασχέτως ειδικότητας). Οι μεταθέσεις είναι πιο πολλές - από άποψη επιλογών - ωστόσο μένεις κατά μέσο όρο περισσότερα χρόνια σε κάθε μία και οι συνθήκες εργασίας στη Στρατολογία είναι πιο "εγγυημένες", ας το πω έτσι. Η Αεροπορία είναι λίγο απρόβλεπτη.
Εννοεις περισσοτερα πιθανα μερη να πας, ετσι; Και εγω αυτο νομιζω οτι ειναι, απλα οι παντες μου λενε αεροπορια, κ λεω μηπως δεν καταλαβα κατι, εχω παρανοησει κατι...

επισης παιδια αεροπορια απο του χρονου που σταματανε οι φανταροι φανταζομαι οτι θα Αλλαξουν πολυ τα πραγματα για εμας τους εποπ, ασχετως ειδικοτητας, προς το χειροτερο.

Ναι είναι περισσότερα τα πιθανά μέρη. Ωστόσο είναι πάντα πόλεις (αφού εκεί είναι τα Στρατολογικά Γραφεία) και φυσικά οι θέσεις είναι ανάλογες του πληθυσμού του νομού. Εννοείται δηλαδή πως Αθήνα και Θεσσαλονίκη θα έχουν κατ' ελάχιστο το 30% των θέσεων μαζί.
ΣΜΑΡΑ
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 102

Δημοσίευση από ΣΜΑΡΑ »

Δε βλεπουμε φως ουτε σημερα!
it042
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 77

Δημοσίευση από it042 »

Καλα ρε παιδια ουτε σημερα; Φρικη!Εικόνα What the f*ck;

@@

Δημοσίευση από @@ »

Κανενα νεο βρε παιδια;
lizet

Δημοσίευση από lizet »

Μολις καλεσα και μου ειπαν οτι θα βγουν στην ιστοσελιδα αυριο το μεσημερι, αλλα θα ειδοποιηθουμε νωριτερα απο τα στρατολογικα γραφεια του τοπου κατοικιας που εχουμε δηλωσει τηλεφωνικως! Ακουγεται κουλο αλλα ετσι μου ειπαν!

insomniacgr
Λοχαγός
Λοχαγός

lizet έγραψε:Μολις καλεσα και μου ειπαν οτι θα βγουν στην ιστοσελιδα αυριο το μεσημερι, αλλα θα ειδοποιηθουμε νωριτερα απο τα στρατολογικα γραφεια του τοπου κατοικιας που εχουμε δηλωσει τηλεφωνικως! Ακουγεται κουλο αλλα ετσι μου ειπαν!

Χεχε, μάλλον βιάζονται τώρα... Εικόνα

Αν ισχύει περιμένουμε τηλεφώνημα το πρωί!
it042
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 77

Δημοσίευση από it042 »

Αντε να δουμε... Τα κινητα στη δονηση και στην τσεπη... Θα ειμαι στη δουλεια... Μαλλον στα κινητα που δηλωσαμε θα παρουν ε;ΕικόναΕικόνα
P.

Δημοσίευση από P. »

lizet έγραψε:Μολις καλεσα και μου ειπαν οτι θα βγουν στην ιστοσελιδα αυριο το μεσημερι, αλλα θα ειδοποιηθουμε νωριτερα απο τα στρατολογικα γραφεια του τοπου κατοικιας που εχουμε δηλωσει τηλεφωνικως! Ακουγεται κουλο αλλα ετσι μου ειπαν!

Το ίδιο μου είπαν και εμένα αλλά όταν πήρα τηλέφωνο όμως στο 3630579 τι λέτε καλέ αφού δεν τα υπέγραψε ο αρχηγός.

lizet

Δημοσίευση από lizet »

Εγω πηρα στο 2106571206 και μου ειπαν αυτο για το τηλεφωνημα απο στρατολογιες.
ΣΜΑΡΑ
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 102

Δημοσίευση από ΣΜΑΡΑ »

Οτι ναναι ομωσ!
P.

Δημοσίευση από P. »

Παιδιά ξυπνήστε βγήκαν στα κατατόπους στρατολογικά γραφεία εγώ τα έμαθα ΕΠΙΤΥΧΩΝ ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
S

Δημοσίευση από S »

Ναι βγηκαν. ειμαι μεσα. γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
S

Δημοσίευση από S »

Τηλεφωνικως βγηκαν. Μη μπερδευτουμε.
olga

Δημοσίευση από olga »

Συγχαρητήρια παιδιά! Και τον γιο μου τον πήραν.

Τηλεφώνησα στη στρατολογία Σερρών και μου είπαν τα αποτελέσματα.

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες