Καταλληλότητα ΕΠΟΠ Στρατολογίας (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
lizet

Δημοσίευση από lizet »

Αργυρη εσυ που εχεις γνωστο στο υπουργειο, πιστευεις οτι οι θεσεις θα βγουν αξιοκρατικα και οτι δεν θα τροποποιησαν τα αποτελεσματα των αθληματων και τις σειρες; Δεν γνωριζω κατι, απλα θα ηθελα μια γνωμη απο καποιον που ξερει κατι παραπανω.

Αργύρης

Δημοσίευση από Αργύρης »

Απο οσο ξέρω παιδια ολα γιναν αξιοκρατικα... Απλα κοπηκαν πολλοι η δεν παρουσιαστηκαν αρκετοι στις δοκιμασιες λογω αεροποριας στη μεση, ευνοωντας αυτο τους υπολοιπους που δωσαν στο ναυτικο καθως επισης το φαινομενο της στρατολογιας με την μεγαλη παρουσια των γυναικων που δε τα καταφεραν στις δοκιμασιες αφου ολοι γνωριζουμε πως τα ορια ειναι κοινα κ για τα δυο φυλλα.
Τελος παιδια εφοσων μπηκα με αυτη τη σειρα με τα δεδομενα μορια μπορειται ολοι πανω κατω να υπολογισετε τη σειρα σας ωστε να σας φυγει λιγο η αγωνια... Κ ετσι κ αλλιως σημερα αυριο βγαινουν επισημα, υπογραφη απο αρχηγο περιμενουνε οπως ανεφερε κ ενας φιλος πριν απο μενα.
lizet

Δημοσίευση από lizet »

Οποτε πιστευω η παρασκευη να ειναι η τελικη ημερομηνια ανακοινωσης αποτελεσματων και να μην παραταθει αλλο η αγωνια μας. Καλη επιτυχια σε ολους.
it042
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 77

Δημοσίευση από it042 »

Καλημερα... Ολοι στην αναμονη; Θα δουμε τιποτα σημερα; ... η τιποτα; Χιχιχιχιχι!ΕικόναΕικόναΕικόνα

@@

Δημοσίευση από @@ »

Δεν το βλεπω και σημερα...
GK

Δημοσίευση από GK »

Περιμενουν υπογραφη λεει... μπορει και σημερα...
it042
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από it042 »

Αντε ρε αργυρη παρε κανα τηλ να μας πεις ποτε θα τα βγαλουν... Εσυ που εχεις τα μεσα...

@@

Δημοσίευση από @@ »

Μα ποσο δυσκολο ειναι επιτελους να βαλουν ΜΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗΗΗ;
P.

Δημοσίευση από P. »

Καλημέρα παιδιά εγώ είμαι από πάνω ποιός είναι από Αθήνα , να πάει να πάρει αυτόν για να υπογράψει τα αποτελέσματα... στέλνω λεφτά για το ταχί.
mary

Δημοσίευση από mary »

Καλημερα σε ολους ελπιζω να τα βγαλουν επιτελους σημερα. Εχω βαρεθει να βλεπω το ΝΕΟ να αναβοσβηνει στην ανακοινωση για τα μορια, μου την εχει δωσει στα νευρα.

να σας ρωτησω το ΔΣΛ Τι ειναι; Υπαρχουν τα ΣΓ (στρατολογικα γραφεια) και 1η-6η ΔΣΛ.

επισης να ρωτησω υπαρχει καποιος να εχει περασει αεροπορια και στρατολογια; Και τι σκεφτεται να κανει; Εγω ελεγα εξαρχης στρατολογια (στις 15 θεσεις αναλυτων-προγραμματιστων), αλλα οι παντες μου λενε καλυτερα αεροπορια. Και μιλαω για ατομα που δουλευουν αεροπορια. Για πειτε γνωμες

AGENT
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από AGENT »

Αυτη η αναμονη ειναι... μαρτυριο. ευχομαι σημερα δεν αντεχω και αλλο τετοιο σαββατοκυριακο... Εικόνα Εικόνα
ΠΑΝΟΣ

Δημοσίευση από ΠΑΝΟΣ »

Καλημερα Σε ολους κ Ολες Καμια Ενημερωση Τις Τελευταιας στιγμης Εχουμε , Γνωριζει καποιος κατι Δεν ξερω Αν Κανω Καλα Που Ακομα δεν Εχω Παρει τηλ Και Ακουω μονο εσας. ΠΙ στευω οτι αν παρω Θα Τους Βρισω οποτε Σταο καλυτερα. Γνωριζει καποιος η καποια το λογο που Ο Αρχηγος Δεν Υπογραφει Αυτη Τη λιστα Με Τα Ονοματα, μηπως Εχει παθει καμια Τενοντιτιδα και Δεν Μπορει Να πιασει το Στυλο; Τελικα Οι τυποι Δεν Παιζονται Οπως Εγινβε Το Πραγμα Και Κοπηκε Κοσμος Στα Αθλημα Εμειναν τα Βισματα Τους Εξβ Κ Κοιτανε Τωρα πος να Τα βαλουν μεσα. Οχι Μαγειρεμα Κανουν Αλλα Εχουνμ Βαλει Τι Σουβλα κ Ψωνουν Αρνια... Ας καποις κατι αλλα Σιγουρο.

it042
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από it042 »

mary έγραψε:Καλημερα σε ολους ελπιζω να τα βγαλουν επιτελους σημερα. Εχω βαρεθει να βλεπω το ΝΕΟ να αναβοσβηνει στην ανακοινωση για τα μορια, μου την εχει δωσει στα νευρα.

να σας ρωτησω το ΔΣΛ Τι ειναι; Υπαρχουν τα ΣΓ (στρατολογικα γραφεια) και 1η-6η ΔΣΛ.

επισης να ρωτησω υπαρχει καποιος να εχει περασει αεροπορια και στρατολογια; Και τι σκεφτεται να κανει; Εγω ελεγα εξαρχης στρατολογια (στις 15 θεσεις αναλυτων-προγραμματιστων), αλλα οι παντες μου λενε καλυτερα αεροπορια. Και μιλαω για ατομα που δουλευουν αεροπορια. Για πειτε γνωμες

εχω ακουσει οτι αεροπορια εχει λιγοτερες μεταθεσεις... Αφου ειναι και λιγοτερα τα κεντρα... Ρωτα καλυτερα αυτους που ειναι ηδη στο σωμα... Εικόνα

κωνσταντινος

Δημοσίευση από κωνσταντινος »

Καλημέρα και απο εμενα παιδια... Ειμαι για στρατολογια και εγω Τεχνικος δικτυων εχει κανεις ιδεα τι παιζει με τους τεχνικους (εκπαιδευση κτλ)

jo

Δημοσίευση από jo »

Νομίζω είναι Διεύθυνση ΣτρατοΛογικού.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες