Καταλληλότητα ΕΠΟΠ Στρατολογίας (2009)
Τεταρτη 8/4 τελικα και ειναι οριστικο μου ειπε η κυρια στο 2103630579. Μολις τωρα λεει τους ενημερωσαν. Καλο πασχα!
Τηλεφωνησα στο 2103036360 και μου ειπαν το ιδιο.την τεταρτη του πασχα ! και ειναι οριστικο!καλο πασχα παιδια!
Και γιατι δεν βγαζουν μια ανακοινωση με την ημερομηνια να μας φυγει αυτη η αγωνια?
Και απλα το ειπαν τηλεφωνικως; Δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται!
Παιδιά πήρα τηλέφωνο στον αντεννα και έκανα κάτι σαν καταγγελεία. Μου είπαν Καλά έκανες γιατί γίνεται χαμός. Πάρτε και εσείς μπας και μαζευτούν πολύ. Δεν ξέρω αν θα καταφέρω κάτι αλλά δεν μπορούσα να κάτσω έτσι. ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΙΔΙΑ 

Ντροπη και παλι ντροπη!
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 5
Αντε λιγο ακομη υπομονη Σμαραγδα μου
Ισως μετα τις γιορτες του Πασχα! Χαρειτε αυτες τις αγιες μερες, χαλαρωστε κ να ειστε ετοιμοι για τα αποτελεσματα... Ε καποια στιγμη θα τα βγαλουν

Dum spiro spero
Που είστε ρε παιδιά τι γίνεται εξαφανιστήκατε πως πάτε από αγωνία εγώ περνάω τα πάθη
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 195
P. έγραψε:Που είστε ρε παιδιά τι γίνεται εξαφανιστήκατε πως πάτε από αγωνία εγώ περνάω τα πάθη
Oλους μας έχει τρελάνει αυτή η ξαφνική αναβολή για 7/4 - αν και υπήρχαν παπαγαλάκια που διέδιδαν κάποιες σχετικές φήμες...

Οπως και να 'χει Καλή Ανάσταση σε όλους/ες!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος insomniacgr την Κυρ Απρ 04, 2010 3:23 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ. Χρονια πολλα σε ολους με υγεια και ευτυχια. Ετσι φιλε insomniacgr δυστυχως, καναμε το λαθος να ενημερωσουμε το τι ξεραμε εδω μεσα και να εκτεθουμε σαν παπαγαλακια. Γι αυτο θα πρεπει να κανουμε Σχολια μονο αφου βγαινει κατι και μετα, οχι πριν βγει.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες