Επιτυχόντες ΕΠΟΠ Ναυτικού (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από illy »

Κωστα, ηλεκτρολογε κ ολοι οι υπολοιποι σας ευχομαι καλη σταδιοδρομια παιδιαΕικόνα
Dum spiro spero
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Κωστα κ ηλεκτρολογε που περασατε; Αρμενιστης?
Dum spiro spero
kostaslou
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 164

Δημοσίευση από kostaslou »

illy έγραψε: Κωστα κ ηλεκτρολογε που περασατε; Αρμενιστης;
ο ηλεκτρολογος σαν ηλεκτρολος και εγω ραδιοεντοπιστης radar.
kostaslou
Λοχαγός
Λοχαγός

illy έγραψε: Κωστα, ηλεκτρολογε κ ολοι οι υπολοιποι σας ευχομαι καλη σταδιοδρομια παιδιαΕικόνα
ευχαριστουμε παρα πολυ
nickthecooker
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 109
Επάγγελμα: μαγειρας

Δημοσίευση από nickthecooker »

illly στην χρωσταω ευχαριστω ολους για την συμπαρασταση εχω τρεχαματα με την μικρουλα μου μολις τελειωσει και ξαναμπω θα την εχεισ... εφυγα τα λεμε
HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 72

Δημοσίευση από HLEKTROLOGOS »

kostaslou έγραψε:
HΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ έγραψε: Περασα κ γω 670 μορια 4ος στην ειδικοτητα!
εγω δευτερος ηλεκτρολογε [;) ]

ρε μπηκαμε!
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

kostaslou έγραψε:
illy έγραψε: Κωστα κ ηλεκτρολογε που περασατε; Αρμενιστης;
ο ηλεκτρολογος σαν ηλεκτρολος και εγω ραδιοεντοπιστης radar.
Σουπερ ειδικοτητες, ειναι και !@@#Εικόνα Πολυ ενδιαφερουσες! Μπραβο ρε παιδιαΕικόνα

Dum spiro spero
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

nickthecooker έγραψε:illly στην χρωσταω ευχαριστω ολους για την συμπαρασταση εχω τρεχαματα με την μικρουλα μου μολις τελειωσει και ξαναμπω θα την εχεισ... Εφυγα τα λεμε
Νικολα μου ευχομαι την καλυτερη εκβαση για το παιδακι σου... Ευχομαι να μην ειναι κατι ανησυχητικο! Εμεις εδω θα ειμαστε κ θα σε περιμενουμεΕικόνα

Dum spiro spero
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Κωνσταντινε επειδη την προκηρυξη του ναυτικου την απερριψα αμεσως-σιχαινομαι τη θαλασσα- δεν διαβασα τι προυποθεσεις χητουσε... Πχ στην ειδικοτητα σου ζητουσε προυπηρεσια ή καποιο σχετικο πτυχιο με τα ρανταρ; Πολυ ενδιαφερουσα ειδικοτητα, συγχαρητηρια... Πιστευω οτι θα εχει διαβασμα αυτη η ειδικοτητα, για την καλυτερη ενημερωση σου... Μπραβο σουΕικόνα
Dum spiro spero
kostaslou
Λοχαγός
Λοχαγός

illy έγραψε: Κωνσταντινε επειδη την προκηρυξη του ναυτικου την απερριψα αμεσως-σιχαινομαι τη θαλασσα- δεν διαβασα τι προυποθεσεις χητουσε... Πχ στην ειδικοτητα σου ζητουσε προυπηρεσια ή καποιο σχετικο πτυχιο με τα ρανταρ; Πολυ ενδιαφερουσα ειδικοτητα, συγχαρητηρια... Πιστευω οτι θα εχει διαβασμα αυτη η ειδικοτητα, για την καλυτερη ενημερωση σου... Μπραβο σουΕικόνα
ειλικρινα ειναι δυσκολη ειδικοτητα! Η ειδικοτητα ειναι τεχνικος, ηλεκτρονικων συσκευων, εγκαταστασεων και υπολογιστικων μοναδων. Θελει μια προυπηρεσια και ενα πτυχιο τεχνικης σχολης!
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Ειχες την αναλογη προυπηρεσια κ το αντιστοιχο πτυχιο; Πτυχιο δλδ σχετικο με τεχνιτης υπολογιστικων μεσων κ ηλεκτρονικων συσκευων; Αυτο το πτυχιο ειχες; Ναι δυσκολη κ απαιτητικη ειναι! Αλλα θα κανεις κατι που το εχεις σπουδασει οποτε θα ειναι για σενα ευκολακιΕικόνα
Dum spiro spero
kostaslou
Λοχαγός
Λοχαγός

illy έγραψε: Ειχες την αναλογη προυπηρεσια κ το αντιστοιχο πτυχιο; Πτυχιο δλδ σχετικο με τεχνιτης υπολογιστικων μεσων κ ηλεκτρονικων συσκευων; Αυτο το πτυχιο ειχες; Ναι δυσκολη κ απαιτητικη ειναι! Αλλα θα κανεις κατι που το εχεις σπουδασει οποτε θα ειναι για σενα ευκολακιΕικόνα
ειχα προυπηρεσια στους ηλεκτρικους σιδηροδρομους (ΗΣΑΠ) Σε συστηματα κλειστου κεικλωματος παρακολουθησης, οπτικες ινες, δικτυα κτλ! Ειχα και το πτυχιο που σου ειπα που ζητουσε και με πηραν! Ειναι ενδιαφερων ειδικοτητα
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Πω πω, τι μου λες τωρα!Εικόνα Γενικα οτι εχει σχεση με τεχνολογια μου αρεσει πολυ... Ναι εχω ακουσει για τις οπτικες ινες, σε αυτες βασιστηκε το προγραμμα συζευξις...19 λοιπον ε; Σε εσας πολυ γρηγορα ειναι η καταταξη!Εικόνα Ευχομαι ολα καλα φιλε Κωστα! Και να μπαινεις που κ που να μας λες τα νεα σουΕικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος illy την Πέμ Απρ 01, 2010 3:58 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dum spiro spero
kostaslou
Λοχαγός
Λοχαγός

illy έγραψε: Πω πω, τι μου λες τωρα!Εικόνα Γενικα οτι εχει σχεση με τεχνολογι αμου αρεσει πολυ... Με εχω ακουσει για τις οπτικες ινες, σε αυτες βασιστηκε το προγραμμα συζευξις...19 λοιπον ε; Σε εσας πολυ γρηγορα ειναι η καταταξη!Εικόνα Ευχομαι ολα καλα φιλε Κωστα! Και να μπαινεις που κ που να μας λες τα νεα σουΕικόνα
επρεπε να ασχολειθεις με την τεχνολογια! Δν θα χασεις επαγγελματικα! Εξαλου ολα σημερα ειναι ενα κυκλωμα. Θα μπαινω συχνα και θα φερνω νεα!
nickthecooker
Posts in topic: 109
Επάγγελμα: μαγειρας

Δημοσίευση από nickthecooker »

Παιδια μολις μπηκα μεσα ευχαρισρω ιλλυ... περιμενε να ηρεμησομε και θα σου πω και την μαντιναδα σου! ενα εχω να πω οταν ανοιγε το παραθυρο για τα αποτελεσματα ελεγα στο μυαλο μου αυτη την στιγμη την περιμενω 6-7 μηνεσ... ! περασα πρωτος στην ειδικοτητα μου αλλα θα το διασκεδασω οπως πρεπει οταν αναρωσει η μικρη μου εκει θα γινει... !18 μερουλες εμειναν παιδες και αρχιζει κατι νεο κατι ξεχοριστο με τα ομορφα του αλλα και με τα παλουκια του θελει υπομονη γερο στομαχι και αντριλες οχι κοπελισμους που λεω και εγω δεν ειναι θητεια 9-12 μηνες και γεια σας ειναι η συνεχεια μας στην επαγγελματικη ζωη μας. να ευχαριστησω και να ευχηθω ταυτοχρονα ολους μα ολους φορουμιστες εδω και καποια ονοματα που θυμαμε ιλλυ (αρχηγινα) δυκ δυκ λεω (νεος στρατηγος αλλα και παλιος ταυτοχρονα) ηλεκτολογος (αλαζω τα φωτα σασ) χοντακιας (ο μαγειρακος s2000 νεο μοντελο) κοστασλου (νεος αλλα καλοσ) εεε και εγω οπως με ειπε ο κοστασλου εκτορας μποτρινι χαχαχαχα! καλο πασχα καλη ανασταση ο θεος να σας δινει την υγεια σας που ειναι το πολυτιμοτερο αγαθο τα παιδια που δεν μπηκαν θα τους πω να εχουν πεισμα και σκοπο και θα μπουνε (ολα ειναι γραφτα απο ψηλα) και τα παιδια που μπηκανε καλη σταδιοδρομια καλη ανταμωση και οπως ειπαμε θελει υπομονη το πρωτο καιρο! και παλι μεσα απο την καρδια μου σας ευχαριστω ολους για την ομορφη παρεα που ειχαμε για εναν κοινο σκοπο και θα εχετε νεα μου προσωπικα οταν μπορω μετα τις 19 αλλα πριν απο τις 19 θα ειμαι εδωωωωωωωωωωωωωωωωω!

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες