ΥΕΑ στις Ειδικές Δυνάμεις

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Θελω να μαθω αν εγω που θα παρουσιαστω σε ΚΕΝ παραμεθοριου (Ρόδος) και χωρις να εχω δηλωσει ως περιοδευων Ειδικες Δυναμεις μπορω να παω ΔΕΑ Ε. Δ. ή παιρνουν μονο αυτους που παρουσιαζονται Μεγαλο Πευκο ως ΔΕΑ; Επισης μηπως ξερει καποιος αν εχω καλυτερες πιθανοτητες, εφοσον τελικα παω ΣΕΑΠ, να βγω ΔΕΑ Ε. Δ επειδη ειμαι απο παραμεθοριο. Ευχαριστω εκ των προτερων

gioalex
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από gioalex »

Σόρρυ αν δεν έγινα σαφής. Αυτό που εννοώ είναι ότι ΔΕΑ ειδικών δυνάμεων γίνεσαι μόνο αν παρουσιαστεις σε κέντρο νεοσυλέκτων εδικών δυνάμεων. Αλλά και σε κέντρο ειδ. δυν. να παρουσιαστείς υπάρχει περίπτωση να πας ΔΕΑ ΠΖ. Αυτός ο διαχωρισμός-επιλογή γίνεται πριν φύγεις από το κέντρο ν/σ για ΣΕΑΠ. Εμείς εκει ενημερωθήκαμε ποιοί θα πανε για ΔΕΑ ειδ. δυν. και ποιοί θα γίνουν ΔΕΑ ΠΖ, εξ' ου και τα έξτρα άρβυλα και οι παραλλαγές. Μετά, στην ΣΕΑΠ, είναι σχεδόν αδύνατο κάποιος από ΔΕΑ ειδ. δυν να γίνει ΔΕΑ ΠΖ. Αυτό ΜΟΝΟ γαι όσους μπήκαν σε κέντρο ν/σ ειδικών δυνάμεων. Όποιος παρουσιάστηκε σε κέντρο πεζικού δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει ΔΕΑ ειδ. δυν. Ελπίζω να σε κάλυψε η απάντησή μου
Hλυσιακός-Ι ΜΑΚ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Hλυσιακός-Ι ΜΑΚ »

Δεν ξέρω τι ακριβώς γίνεται. Το σίγουρο είναι ότι αν περάσεις τα αθλήματα για ΥΕΑ και μετά σου πουν την ειδικότητα και δεν πας για ΔΕΑ ειδικών δυνάμεων, τότε δεν αλλάζει τίποτα. Παραμένεις ΥΕΑ πεζικού. Πολλοί με αυτό το σκεπτικό καθήσανε απλοί καταδρομείς και δεν πήγανε ΥΕΑ. Συνήθως ΔΕΑ ειδικών δυνάμεων πάνε όσοι παρουσιάζονται σε κέντρα ειδικών δυνάμεων.
vasilis
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από vasilis »

ρε παιδια ειναι δυσκολο να σε επιλεξουν για ΔΕΑ ΕΔ(απο ΚΕΕΔ παντα μιλω); σε ποσοστο δλδ ποσο της εκατο;
Anonymous

Παιδια μου ηρθε το χαρτι για υεα πεζικου κορινθο. ειναι πολυ δυσκολο να παω για δεα Ε. Δ;
gioalex
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από gioalex »

Δεν μπορείς να πας ΔΕΑ ειδικών δυνάμεων σν πσρουσιστείς σε κέντρο πεζικού
vasilis
Λοχίας
Λοχίας

Δημοσίευση από vasilis »

υπαρχουν γραπτες εξετασεις στους ΔΕΑ ΕΔ; αν ναι για ποια πραγματα ακριβως;
Anonymous

Ποια κεντρα εκπεδευσεως Υ. Ε. Α. Υπαρχουν; Και ποιο συγκεκριμενα εγω που εχω δυλωσει αλεξιπτωτα.

Anonymous

Παρουσιαζομαι και εγω 10 νοεμβρη μεγαλο πευκο. Εχω πτυχιο πανεπιστημιου και το χαρτι μου γραφει υεα, θελω να υπηρετησω στις ειδικες δυναμεις αλλα οχι δοκιμος. Τι να κανω για να μη με παρουν ; ( εκτος του οτι να δηλωσω οτι δεν θελω και του να κοπω σε ολες τις δοκιμασιες... ).
vasilis
Λοχίας
Λοχίας

Δημοσίευση από vasilis »

Ρε παιδια ξερει κανεις που εχει παει υεα τι ακριβως κανουν στη σεαπ οι δοκιμοι (α) οταν πανε; Παρακαλω οποιος ξερει ας απαντηση γιατι μπαινω τερα το νοεμβρη και το σκαφτομαι πολυ να παω!
vasilis
Λοχίας
Λοχίας

Δημοσίευση από vasilis »

Τι γινετε ρε παιδια; ! δεν ξερει κανεις να μου δωσει μια απαντηση ειναι επιγων μπαινω τωρα αρχες νοεμβρη και θελω να ξερω για να δω τι θα κανω! Παρακαλω καποιος εστω κατι λιγο! Εχω διαβασει ολο το τοπικ αλλα κανεις δεν αναφεφερει τι κανουν στη ΣΕΑΠ και μετα στη ρεντινα!
πειραιωτης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από πειραιωτης »

Σαν ΔΕΑ τι πιθανοτητες εχω να μεινω σαν εκπαιδευτης στο ΚΕΕΔ;

tzikass
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από tzikass »

Για να γινεις ΔΕΑ ειδικων δυναμεων πρεπει πρωτα να πας στο ΣΕΑΠ που ειναι πεντε μηνες και μετα περνας το σχολειο κεαπ στην ρεντινα Να ξερεις για εκπαιδευτης παιζονται πολλα εκτος αν εχεις βυσμα και κατι ακομα πρεπει να παρουσιαστης σε ΚΕΕΔ για να γινεις ΔΕΑ ει. Δυ.
vasilis
Λοχίας
Λοχίας

Δημοσίευση από vasilis »

Φιλε yandr μου ηρθε το χαρτι και εχει ενδειξη ΥΕΑ! Ειχα κανει τα χαρτια μου το Σεπτεμβρη για να μπω νωριτερα ξερεις εθελοντικα και τοτε τους ειχα δωσει αντιγραφο γραματικων γνωσεων(απολυτηριο λυκειου) χρειαζεται να προσκομισω και τωρα που θα παω στο ΚΕΕΔ;
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από yandr »

Καλύτερα να τα προσκομίσεις ξανά.

Απλά αντίγραφα είναι έτσι και αλλιώς.

Ακόμη και αν δεν το κάνεις όμως, μπορείς να τα πας αργότερα αν επιλεγείς για ΥΕΑ.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες