Επιτυχόντες ΕΠΟΠ Αεροπορίας (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
MAΡΙΑ

Δημοσίευση από MAΡΙΑ »

Τι εγινε; Ολοι κοιμασται?
MAΡΙΑ

Δημοσίευση από MAΡΙΑ »

Πεφτω για υπνο. ας απαντησει καποιος και θα το δω αυριο. φιλακια
ΜΑΡΑΚΙ 23
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από ΜΑΡΑΚΙ 23 »

Μαρια εισαι εδω;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Greek_Army »

ΜΑΡΙΑ έγραψε:Θα ανακοινωθουνε στο www.haf.gr ετσι ακουσα τουλαχιστον. Την τριτη δινω αγωνισματα. Τρελο ανχος. Δυσκολο το χιλιομετρο. Ειναι ελαστικοι καθολου η κοβουν με την μια; Καποιος που να ξερει;

αν ήτανε ελαστικοί. Δεν θα καλούσανε και μη συμμετέχοντες.
ΟΑΑΕΕ02
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 233

Δημοσίευση από ΟΑΑΕΕ02 »

ΓΜΑΚ έγραψε:
ΜΑΡΙΑ έγραψε: Θα ανακοινωθουνε στο www.haf.gr ετσι ακουσα τουλαχιστον. Την τριτη δινω αγωνισματα. Τρελο ανχος. Δυσκολο το χιλιομετρο. Ειναι ελαστικοι καθολου η κοβουν με την μια; Καποιος που να ξερει;

ετσι ειναι
arisba
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 144

Δημοσίευση από arisba »

ΟΑΑΕΕ02 έγραψε:
ΓΜΑΚ έγραψε:
ΜΑΡΙΑ έγραψε: Θα ανακοινωθουνε στο www.haf.gr ετσι ακουσα τουλαχιστον. Την τριτη δινω αγωνισματα. Τρελο ανχος. Δυσκολο το χιλιομετρο. Ειναι ελαστικοι καθολου η κοβουν με την μια; Καποιος που να ξερει;

ετσι ειναι
Τουλάχιστον στο 1000 σε εμψυχωνουν αλλα ο χρονος χρονοσ. Δωσε κ λιγο σημασια στη σφαιρα διοτι πολλες κοπελες οταν εδινα εγω ειχαν κολλησει πολυ εκει. Το 1000 αρι αν κοιταξεις το θεμα αθλητικες δοκιμασιες αναφερουμε πως μπορει καποιος να το περασει. Να κρατας ρυθμο. Στις τροφες παντα πιο γρηγορα κ στις ευθειες πιο χαλαρα για ξεκουραση. Κ στο τελευταιο 200αρι οτι εχεις κ δεν εχιεσ. Να εχεις ρολοι μαζι σου βοηθαει. Να βγαζεις περιπου οτ γυρο στο 1,40 λεπτά. Στις στροφες με 80 % ταχυτητα κ στις ευθειες 60% για ξεκουραση. Δοκιμασε το σε προπονηση να το δεις. Εγω ετσι το εκανα κ το εβγαλα ξεκουραστα σε 4,10. Καλη επιτυχια.
ΜΑΡΑΚΙ 23
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από ΜΑΡΑΚΙ 23 »

Παιδια ειμαι κ εγω μαγειρισσα, απο τους δευτερους που καλεσαν γιατι δεν ειχε συμπληρωθει η ειδικοτητα αλλα δεν εχουν τελειωσει η δοκιμασιες για εμας ακομα, σε περιπτωση που πανε ολα καλα πως θα ξερω οπως κ εσεις τι σειρα εχω; Απο οτι γνωριζω κ εσεις επισημα αποτελεσματα περιμενετε οπως κ εμεις στις 23/4.
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Rafale »

Την τροποποίηση των ημερομηνιών διεξαγωγής των διαδικασιών για την κατάταξη των επαγγελματών οπλιτών σε συγκεκριμένες ειδικότητες ανακοίνωσε το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας.

Ετσι:

- οι δοκιμασίες (υγειονομική, ψυχοτεχνική και αθλητική εξέταση) διεξάγονται από 16 Φεβρουαρίου έως και 13 Απριλίου.

- ο πίνακας των επιτυχόντων θα κυρωθεί έως τις 23 Απριλίου και οι επιτυχόντες θα καταταγούν στην 124 Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης στην Τρίπολη στις 10 Μαΐου.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΜΑΓΕΙΡΑΣ

Δημοσίευση από ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΜΑΓΕΙΡΑΣ »

Μαρια πρωτον καλη επιτυχια! οταν τελειωσουν οι διαδικασιες, θα βγει η λιστα στης 23 του μηνα ποιο ειναι επιτυχοντες και ποιοι επιλαχοντες. εσυ τωρα που σε καλεσαν τι θεση ειχεσ?
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΜΑΓΕΙΡΑΣ

Δημοσίευση από ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΜΑΓΕΙΡΑΣ »

Α, και οσον για τις εξετασεις ειναι πολυ τυπικοι, απλα κρατα ρυθμο στο χιλιαρι, σε καθε στροφη θα σου λενε τον χρονο σου και θα ξερεις που βρισκεσαι και στο τελος δωστα ολα. και κατι αλλο προσεχε στο κατοσταρι, ειναι το μοναδικο αθλημα που δεν σου λενε ποσο χρονο εχεις κανει
ΜΑΡΙΑ

Δημοσίευση από ΜΑΡΙΑ »

Με πηραν τηλ και μου ειπαν οτι ειμαι επιλαχουσα και να παρουσιαστω σε 7 μερες. γαμησε τα! ουτε προετοιμασια εκανα. ποτε να προλαβω; Δεν ξερω ομως σε τι θεση ειμαι. που μπορω να το δω?
MARIA

Δημοσίευση από MARIA »

ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣΕικόνα

ev@
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από ev@ »

Μπες στο www.haf.gr βρες τους πινακες μαυτους που ξανακαλεσαν κ θα δεις τι θεση εισαι
ev@
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από ev@ »

μαρια

Δημοσίευση από μαρια »

Μπηκα και δεν μου το ανοιγει. Μπορει να δει καποιος για μενα; ΚΟΥΚΑΛΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΘΑ ΠΑΩ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ; ΟΧΙ ΕΕ;Εικόνα
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες