Επιτυχόντες ΕΠΟΠ Αεροπορίας (2009)
Γεια σου λιλου
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 7
Παιδια ποτε περιμενετε να βγουν τα τελικα αποτελεσματα; Στις 31 μαρτιου δεν ηταν; Κ σε εσας τα καθυστερησαν; Παντως του ναυτικου ηταν τα μοναδικα που ανακοινωθηκαν στην ωρα τους... Κ στην στρατολογια ακομη περιμενουν... Καλα αποτελεσματα σε ολους

Dum spiro spero
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 224
ΟΑΑΕΕ2 καλησπερα! Πως τα πηγε ο αδελφος σου;
Καλησπερα, περασε τα ψυχοτεχνικα, στο ΓΝΑ παει πεμπτη και παρασκευη μετα το Πασχα
-
Αντε ωραια! αυξανεται βεβαια η αγωνια λογω παρατασης αλλα τι να κανουμε; Αντε καλη συνεχεια να εχει! να φαει πολυ αρνακι τωρα το πασχα,
βοηθαει!

-
Δεν βλεπω μεγαλη κινηση στο forum! Ή ειμαι λαθοσ;
Ευχαριστω για το ενδιαφερον και τις συμβουλες
-
Συμπληρωματικές εξετάσεις για κάλυψη αρκετών δεκάδων θέσεων Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠΟΠ) προκήρυξε η Πολεμική Αεροπορία, αφού από τις 900 θέσεις έμειναν κενές 190. Από αυτές μπορούν να καλυφθούν, έπειτα από ψυχομετρικές, υγειονομικές και αθλητικές εξετάσεις οι 116 θέσεις, ενώ 74 χάνονται, καθώς για κάποιες ειδικότητες δεν υπήρξε ενδιαφέρον!
Τα κενά παρουσιάστηκαν μετά την εξάντληση και του καταλόγου των επιλαχόντων: Τώρα η Πολεμική Αεροπορία καλεί τους 239 αμέσως επόμενους στις σχετικές λίστες των ειδικοτήτων που δεν καλύφθηκαν ώστε να συνεχίσουν τη διαδικασία επιλογής με εξετάσεις.
Οι ειδικότητες που έχουν κενά είναι: Τεχνίτης τηλεπικοινωνιών - ηλεκτρονικών, πυροσβέστης, αστυνομικός, μετεωρολόγος, άμυνας αεροδρομίων ειδικών επιχειρήσεων, βοηθός νοσοκόμος, βρεφονηπιοκόμος - βρεφονηπιαγωγός, μάγειρος, αναλυτής προγραμματιστής Η/Υ, τραπεζοκόμος, υλικονόμος - αποθηκάριος, μεταφορέας ασθενών - τραυματιοφορέας, βοηθός βιοπαθολογίας, βοηθός ακτινολόγου, βοηθός ελεγκτή πτήσεων, άμυνας φρουρός μετά σκύλου και στρατολόγος.
Τα ονόματα των καλουμένων να διαγωνιστούν υπάρχουν στην ιστοσελίδα του ΓΕΑ (www.haf.gr) όπως και οι ημερομηνίες των εξετάσεων. Πληροφορίες δίνονται και στους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-3630.360 και 2310-850.060. Η κατάταξη όλων των επιτυχόντων θα γίνει μετά τις αλλαγές στο πρόγραμμα, στις 10 Μαΐου αντί στις 19 Απριλίου 2010.
Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι παρά τη μεγάλη συμμετοχή (περίπου 18.500 νέοι και νέες) τελικά θα μείνουν κενές 74 θέσεις, καθώς δεν υπάρχουν καθόλου ή πολύ λίγοι υποψήφιοι - ενδιαφερόμενοι.
Οι ειδικότητες και οι κενές θέσεις είναι: Τεχν. Οπλουργός (24), ράπτης (4), βοηθ. Βιβλιοθηκονόμου (6), φωτογράφος - φωτοερμηνευτής (7), διασώστης (6), βοηθός χημ. Εργαστηρίων (9), βοηθ. Οδοντιάτρου (3), βοηθ. Ραδιοϊσοτόπων (2), τεχν. Αντιδιαβρωτικής προστασίας (9) και τεχνικός ηλεκτρ. Υπολογιστών (4). Οι θέσεις αυτές, καθώς είναι ήδη εγγεγκριμένες, ενδέχεται να διατεθούν για πρόσληψη οπλιτών βραχείας ανακατάταξης παραπλήσιων ειδικοτήτων.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος yandr την Τρί Απρ 06, 2010 1:46 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Συγνωμη διοτι τωρα με αυτο που διαβασα φιλε αντωνη αγχωθηκα... Εγω που εχω δηλωσει τεχνιτης ηλεκτρονικων Υπολογιστων και ειμαι επιτυχων στη θεση 13 περασα τα αθληματα δε θα μας παρει καθολου διοτι δεν τη δηλωσαν πολλα ατομα; Μην μου λετε τετοια...
Οποιος ξερει ας μ πει... Θα τρελαθω ερχετε το εγεφαλικο
-
Οχι κοπελια, μη φοβασαι καθολου, εσυ εισαι σιγουρα! Μεσα! Αλλα λοιπουν ακομη 9 θεσεις! Πηραν εσενα και αλλους 3! Καταλαβες?
αντωνη σε εμενα αναφερεσε; Αγορι ειμαι φιλε... τεχνικος υπολογιστων εχω δηλωσει κ συμφωνα με το αρθρο λεει ενα 4 δηλ 4 κενες θεσεισ... το πουλο δηλ.antonis1070 έγραψε:οχι κοπελια, μη φοβασαι καθολου, εσυ εισαι σιγουρα! μεσα! αλλα λοιπουν ακομη 9 θεσεις! πηραν εσενα και αλλους 3! καταλαβες;
-
Εγω φιλε μου ημουν 9 επιλαχων τε. Τη, ειχα περασει με επιτυχια ολες τις εξετασεις και περιμενα... Μεχρι που ακουσαπως καλουν αλλους 13 στην ειδικοτητα μου! Και τωρα η αγωνια εχει χτυπησει κοκκινο!1
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες