Μονιμοποίηση ΕΠΟΠ 2ης Σειράς
Τα αποςελεςμαςα εςοςν ανακοινςθει ςςης μοναδες. οςο για μερικοςς πος ςοβοςνςαι ςο οριο ηλικιας δεν ειπαρςει προβλημα. ανςε και καλη μονοιμοποιηςη
Αντε καλα αποτελεσματα
Σε μας δεν ηρθαν ακομα αν και εμαθα οτι απετυχα για 2 ερωτησεις. Θελω να κανω την αναφορα για επανεξεταση αλλα δεν με αφηνουν γιατι δεν ηρθαν ακομα τα αποτελεσματα, ουτε μας πηραν τηλεφωνο για αυτους που απετυχαν να κανουν την αναφορα. Ξερω οτι δινουν 3 Μαρτιου για 2η φορα. Αλλα δεν μπορω να κανω τιποτα. Ξερει κανεις τι γραφω στην αναφορα; Στειλτε το μου η εδω ή στο lapmam@yahoo.com
giorgos έγραψε:Σε μας δεν ηρθαν ακομα αν και εμαθα οτι απετυχα για 2 ερωτησεις. Θελω να κανω την αναφορα για επανεξεταση αλλα δεν με αφηνουν γιατι δεν ηρθαν ακομα τα αποτελεσματα, ουτε μας πηραν τηλεφωνο για αυτους που απετυχαν να κανουν την αναφορα. Ξερω οτι δινουν 3 Μαρτιου για 2η φορα. Αλλα δεν μπορω να κανω τιποτα. Ξερει κανεις τι γραφω στην αναφορα; Στειλτε το μου η εδω ή στο lapmam@yahoo.com
ναι Φίλε Είναι Γεγονός Ακόμα Τίποτα Επίσημο. Και Από Οτι Άκουσα Οι Συνάδερφοι Θα Πάνε Στην Λάρισα Για την Επανεξέταση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος akritas την Παρ Φεβ 19, 2010 9:12 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σημερα ηρθαν τα αποτελεσματα σε μας και την αλλη εβδομαδα οι αποτυχοντες ξαναγραφουν ειναι το οριστικο.
Ξερει κανεις αυτοι που εγραψαν 2η φορα την Τριτη ποτε βγαινουν τα αποτελεσματα;
Ρε παιδια μαθατε αν εχουν μονιμοποιηθει αυτη που περασαν αν εχουν υπογραψει τα σχετικα εγγραφα και αν οχι ποτε θα γινει; Ακουγονται διαφορα περι μη μονιμοποιησεις και για ανανεωσεις συμβασεις για αλλα 7 χρονια ! Ξερετε κατι σχετικο; Αν και δεν νομιζω να μπορουν να κανουν κατι τετοιο!
Τι θα γινειρε παιδια με αυτη τη μονιμοποιηση; Στον αερα ειμαστε?
δωσατε εξετασεις ή ακομη περιμενετε να δωσετε; Η δωσατε κ περιμενετε να ερθει κ επισημως η μονιμοποιηση;sakisal έγραψε:Τι θα γινειρε παιδια με αυτη τη μονιμοποιηση; Στον αερα ειμαστε;
Εχουμε δωσει εδω και 4 μηνες.17 μαρτιου επρεπε να ορκιστουμε. αλλα τιποτα. και δεν λενε και τιποτα... ως συνηθωσ...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 2
Τα γνωστα Σακη μου! Καλη επιτυχια, καντε λιγο ακομη υπομονη κ θα ερθει το επισημο εγγραφο για την μονιμοποιηση σας

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος illy την Κυρ Μάιος 02, 2010 3:04 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dum spiro spero
Να'σαι καλα βρε illy! αντε να δουμε τι θα γινει...
Λοιπον για να παλικαρια για να το ξερετε δεν υπαρχει μονιμοποιηση απο εγκυρες πηγες συμβαση για αλλα 7 χροννια και μετα παλι τα ιδια, και εγω 2η σειρα ημουν και τιν εκανα απορω πως την παλευεται?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης