Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
kwstas

Δημοσίευση από kwstas »

Το διπλωμα μοτοσυκλετας θα παρει 300 το 125 200 και το μοτοποδηλατο 100. Λιγη σοβαροτητα δεν βλαπτει. Ειναι δυνατον να παρει 300 το 125; Εχετε δει πολλους απτην ομαδα ΔΙ. ΑΣ με παπια 125cc; Τι αλλο θα ακουσουμε εδω μεσα... Μηπως θελετε να παρει και το 50αρι 300; Αγοραστε μια ψευτικη στολη της αστυνομιας παρτε και το 50αρακι σας και ψευτικες χειροπεδες Και πηγενετε στο καρναβαλι καλυτερα Οσοι τα πιστευετε

νικος

Δημοσίευση από νικος »

Κωστα το ιδιο θα παρει Το 125 θεωρητε μοτοσυκλετα η προκυριξη μεχρι τωρα δεν ειναι διακριση Α1 και 2 το α θεωρειτε Μοτοσυκλετα Και εγω το ιδιο πιστευα αλλα το ιδιο περνει. Και εγω πηγα και το εκανατωρα απεριοριστο και εδωσα τα λευτα μου τσαμπα... Ενω ειχα 125 αμα ηταν να αλλαξη θα γραφοταν στο φεκ εφοσον δεν γραφτηκε...
νικοσ

Δημοσίευση από νικοσ »

Μου το εχουν πει παρα πολλα ατομα και μεσα απο την αστυνομια Γιαυτο και το εγραψα ουτος ιαλος δεν αλλαζει κατι... Στην διας δεν εχουν ολοι διπλωματα εχω φιλο που δεν εχει καν αλλα ειναι συνοδηγος...
γιαννης

Δημοσίευση από γιαννης »

Να ρωτησω και εγω κατι γιατι απο μεσα δεν εμαθα και τιποτα το ουσιωδες...

αμα δηλωσω παραιτηση απο τον στρατο γινεται τελικα να καταθεσω χαρτια η θα εχω προβλημα με το δημοσιο.
asimike

Δημοσίευση από asimike »

Και κατι ακομα. αφου τα πραγματα κλπ εχουν βγει στο φ. ε. κ. αυτο σημαινει οτι η προκυρηξη θα βγει η' δν παιζει καποιο ρολο αυτο. δηλαδη μπορουν και να την ακυροσουν;
ΔΗΜΗΤΡΗΣ24

Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ24 »

Κυριοι καλημερα. θα ηθελα μια συμβουλη! μαζευω 2510 μορια στην δευτερη κατηγορια, με βαση την περσυνη προκηρυξη ειμαι 70ος. να βγαλω κ επαγγελματικο διπλωμα αυτοκινητου; σας ευχαριστω εκ των προτερων. καλημερα!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 647

Δημοσίευση από Greek_Army »

asimike έγραψε:Και κατι ακομα. Αφου τα πραγματα κλπ εχουν βγει στο φ. Ε. Κ. Αυτο σημαινει οτι η προκυρηξη θα βγει η' δν παιζει καποιο ρολο αυτο. Δηλαδη μπορουν και να την ακυροσουν;

Nα την ακυρώσουνε όχι δεν γίνεται. Να την βγάλουνε αργότερα ναι
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

ΔΗΜΗΤΡΗΣ24 έγραψε:Κυριοι καλημερα. Θα ηθελα μια συμβουλη! Μαζευω 2510 μορια στην δευτερη κατηγορια, με βαση την περσυνη προκηρυξη ειμαι 70ος. Να βγαλω κ επαγγελματικο διπλωμα αυτοκινητου; Σας ευχαριστω εκ των προτερων. Καλημερα!

Aν έχεις την οικονομική δυνατότητα βγάλτο
panos

Δημοσίευση από panos »

500 ειδικοί φρουροί
Συγκεκριμένα εντός του Ιουλίου αναμένεται να εκδοθεί η προκήρυξη για 500 ειδικούς φρουρούς του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.

ΝΕΑ 5/7/2010
asimike

Δημοσίευση από asimike »

Ευχαριστω greek_army!
ΕΚΤΩΡ

Δημοσίευση από ΕΚΤΩΡ »

Καλησπερα! Το TOEC... Σαν πτυχιο αγγλικων σου δινει μορια; Γνωριζει καποιος?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Κατέβασε την προηγούμενη προκήρυξη λέει αναλυτικά ποια πτυχία μοριοδοτούνται

εδώ http://www.astynomia.gr/images/stories/prokhrhksheidikonfrouron2009.pdf
ΤΖΕΝΑΚΙ

Δημοσίευση από ΤΖΕΝΑΚΙ »

Ενδιαφερομαι για ειδικος φρουρος. θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει καποιος τι διαδικασια απαιτεται βρε παιδια; Ειναι μονο μεσα προκηρυξησ?
Άβαταρ μέλους
TasosOPC
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 93

Δημοσίευση από TasosOPC »

ΤΖΕΝΑΚΙ έγραψε:Ενδιαφερομαι για ειδικος φρουρος. Θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει καποιος τι διαδικασια απαιτεται βρε παιδια; Ειναι μονο μεσα προκηρυξησ;
Ναί, άν θέλεις να μάθεις πληροφορίες μπές στη σελίδα της αστυνομίας και κατέβασε την περσυνή προκήρυξη

http://www.astynomia.gr/images/stories/prokhrhksheidikonfrouron2009.pdf

αφιέρωσε το χρόνο για να την διαβάσεις και για όποια απορία σου δημιουργηθεί ρωτάς.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Δευ Ιούλ 05, 2010 11:15 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Ρε παιδιά υπάρχουνε ξεχωριστά θέματα για ύψος-βάρος και για υγεινομικές και αθλητικές εξετάσεις. Μην τα γράφεται όλα εδώ μέσα
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες