Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 647

Δημοσίευση από Greek_Army »

Δεν μπορώ να αφήνω υβριστικά μηνύματα, μπορείς να διαμαρτυρηθείς χωρίς να βρίζεις
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Τετ Ιουν 30, 2010 9:07 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
K

Δημοσίευση από K »

Ρε παιδια ελεος! κανετε λες και θα γινετε ποδοφαιριστες και θα εχετε 1.000.000ε μισθο. η αστυνομια ηταν που ηταν μπ... τωρα κοπηκαν οι μισθοι. η συνταξη αλλαξε. τα δωρα, τα νυχτερινα και τα σκ σεχδον κοπηκαν... το μονο που εμεινε ιδιο ειναι η μονιμοτητα της δουλειας. ο κινδυνος ειναι πλεον καθημερινοτητα. εχω αρκετους φιλους ειδικους φρουρους και εχω καθημερινη επαφη. οσοι ειστε απο αθηνα ειναι καλα. μονιμη δουλεια οβαρη. οσοι ειστε απο επαρχια ομως;4-5 χρονια ενοικιο. καθημερινα εξοδα. φαγητο. ο μισθος δεν φτανει... σας τα λεω για να μην πεσετε απο τα συννεφα. γιατι ολοι εχετε την διψα τωρα να μπειτε και μετα ολα αλλαζουν. οι περισσοτεροι αυτο λενε.
βαλαντης

Δημοσίευση από βαλαντης »

Ρε μην ακουτε τον καθενα ασχετο εδω μεσα και μην ρωτατε τους ασχετους καντε τα χαρτια σας οσοι θελετε... Εγω 1850 μορια εχω για τιν β κατηγορια και θα τα κανω τα χαρτια μου... Μιν ακουτε κανεναααααααααααααααα
George

Δημοσίευση από George »

Παιδια εμενα μου ειπαν μεσα απο την ασφαλεια οτι καθηστερη η προκιριξη γιατι ψαχνουθν τροπο (λεφτα) για να αυξησουν τα ατομα στην προκιριξη γιατι εχουν γινει 8.000 αιτησεις για συνταξιοδωτηση και θα αδειασουν τα τμηματα! Μακαρι να ειναι ετσι!
χρηστος

Δημοσίευση από χρηστος »

Ποιος σου το ειπε αυτο george;

ΒΑΣΙΛΗΣ

Δημοσίευση από ΒΑΣΙΛΗΣ »

Δεν νομιζω να ισχυει αυτο γιατι οπο το υπουργειο οικονομικων εχει υπογραφτει για 500 ατομα
spiros

Δημοσίευση από spiros »

Παιδια το ακουσα κ εγω αυτο. Ακουσα για 100 ατομα επιπλεον
βασιλησ

Δημοσίευση από βασιλησ »

Σπυρο που το ακουσεσ΄?
νικοσ

Δημοσίευση από νικοσ »

Αν μπορει ας μου απαντησει καποιος το 125 περνει 200 η 300 με τα νεα μορια; Ε γρεεκ αρμυ?
χρηστος

Δημοσίευση από χρηστος »

Φιλε νικο ακομα δεν ξερουμε τιποτα για αυτο.
πρεπει να μαθουμε και απο περσυνες για παραδειγμα περιπτωσεις.
δηλαδη...
αν εχεις ενα φιλο γνωστο που περασε ειδικος φρουρος και ειχε 125 κυβικα διπλωμα και του το μετρησαν με 200 μορια περσυ και στο πει... Τοτε αυτο ειναι μια αληθεια.
επισης δικια μου παντα αποψη...
μπορει φετος που εδωσαν 300 μορια στις μοτοσυκλετες...
η προκυριξη που θα βει να εχει τρεις λιστες μοριοδοτησης αν κατηγορια και:
α. Μοτοποδηπατου 100 μορια
β. Μοτοσυκλετας 125 κυβικων 200 μορια
γ. Μοτοσυκλετας απεριοριστων κυβικων 300 μορια.
απλα μια υποθεση εκανα...
φιλικα παντα.
spiros

Δημοσίευση από spiros »

Μου το ειπε ενας φιλος ειδικος φρουρος οτι ακουγεται στο τμημα. αλλα αναμενεται μεσα ιουλιου πως θα βγει οποτε θα μαθουμε την αληθεια
νικοσ

Δημοσίευση από νικοσ »

Ναι το σκευτικα και αυτο οτνος φιλος μου πηρε 200 με 125 και πολλοι αλλοι και το φεκ δεν εγραφε ΤΠτ αλλο για κατηγοριες αλλα κανεις δεν ξερει τι μπορει να γινει ευχαριστω
χρηστος

Δημοσίευση από χρηστος »

Ετσι ειναι παιδια ειναι αυτονοητο αυτο...
εφοσον θα αλλαξουν καποια μορια σε καποιες κατηγοριες υφισταται να αλλαξουν και οι κατηγοριες.
ετσι πρεπει.
δεν ειναι το ιδιο το 125 cc διπλωμα με το απεριοριστου.
ουτε στην τιμη δεν ειναι το ιδιο.
θα δειτε.
μπορει και να τα χωρισουν σε 3 κατηγοριες τελικα.
αν δε το κανουν... Τοτε δεν υπαρχει αξιοκρατεια.
Νικος

Δημοσίευση από Νικος »

Παιδια δεν ξερουμε ακομα τι θα γινει μπορει να χωρηΣτουν και Σε κατηγοριες αλλα αν δεν κανουν κατι λογικα θα μεινει ως εχει γνωμη μου το φεκ λεει μοτοσυκλετες δεν λεω οτι ειναι δικαιο αλλα με βαση τις προηγουμενες προκυρηξης 200 επερνε και το 125 θα δουμε.
natasa2354
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από natasa2354 »

Γεια σας παιδια! σαν κοπελα που ειμαι εγω τωρα με 2250 μορια μπαινω; τι λετε; Κ δεν θελω αερολογιες.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες