Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
takis

Δημοσίευση από takis »

Οταν σας λεω μαλλον το σεπτεμβρη θα την βγαλουν αν πανε σε εκλογες μερικοι με λενε ξερολα φιλε χρηστο λες κ εγω δεν θελω να την ανακοινωσουν απο τον δεκεμβρι περιμενω καταλαβες φιλαρακο

Φανης

Δημοσίευση από Φανης »

Μια διευκρινιση παρακαλω που ενδιαφερει πολυ κοσμο που εχει διπλωμα οδηγησης Β και Γ δεν παιρνεις μορια και απο τα 2; Αποτι γνωριζα σε προηγουμενες προκηρυξεις επερνες και απο τα 2. Δηλαδη 200 απο το διπλωμα φορτηγου και 100 απτο αυτοκινητο. Εξακολουθει να ισχυει αυτο; Διοτι καπου ειδα τον greek army να λεει οτι ισχυει μονο του φορτηγου αν εχεις και τα 2. Καποιος που γνωριζει πραγματικα με σιγουρια Ας απαντησει! Ειναι μειζων θεμα για πληθος κοσμου.

xxxxxxxx

Δημοσίευση από xxxxxxxx »

Μαγκες η προκυρηξη θα βγει οταν τελειωσουν με την προκυρηξη που ειναι για τις πανελλαδικες ! Ολη η διαδικασια των πανελλαδικων τελειωνει την αλλη βδομαδα. Οποτε καντε υπομονη και μη απογοητευεστε. Μεχρι την αλλη βδομαδα, αντε αρχες της αλλης θα εχει βγει...

φανης

Δημοσίευση από φανης »

Καλησπερα. Μπορει καποιος να υπολογισει τα μορια μου σας παρακαλω γιατι μπαινω πιο πανω που λεει υπολογισμο μοριων κ δεν μου βγαζει τιποταμε πιο προγραμμα ανοιγει; Εχω 1) ειδ. Δυναμεις,2) πολυτεκνος,3) δηπλωματα μηχανης, αυτοκινητου, φορτηγου,4) 13,6 απολυτηριο τεε. Ευχαριστω
φανης

Δημοσίευση από φανης »

Αλλη μια θεωρια μαγκα χχχχχ! Αλλος... !
γιαννης

Δημοσίευση από γιαννης »

Ενας φιλος ειδικος φρουρος μου ειπε οτι Εχει μιλησει με προεδρο ε. Φ και υψηλα υσταμενους και εχει αποφασιστει ανωθεν να Ισχυουν διπλωματα μηχανης και αυτοκινητου - φορτηγου μονο για οσους τα εχουν απο 1/1/09 και πριν κ οτι οσοι τα βγαλανε μετα ειναι ακυρα ετσι ωστε να υπαρχει η απαραιτητη οδηγικη εμπειρια αλλα και για να μπουν οι μεγαλυτεροι σε ηλικια που σαν κρατος οφειλει να δωσει ευκεριες για εκεινους. Δηλαδη αυτους που ειναι 25-28 κ δεν θα εχουν τις ιδιες μελλοντικες ευκαιριες με τους πιο μικρους. Για την προκηρυξη το απαιτουμενο υψος θα ειναι 1.75 χωρις υποδυματα λογω του οτι καθε γεννια ειναι και ψυλοτερη. Αρα οσοι εχουν βγαλει διπλωματα οδηγησης οποιασδηποτε κατηγοριας Τα ετη 2009-2010 ειναι ακυρα.

petros

Δημοσίευση από petros »

Φιλε γιαννη εισαι σιγουρος για αφτο που λες γιατι πηρα την πεμπτη που μ, ας περασε στο υπουργειο κ μου ειπαν οτι τα δηπλωματα που βγηκαν μεχρι κ πριν την εκδοση της προκηρυξης θα ισχυουν κανονικα οποτε τι λες κ ξενερωνεις τον κοσμακη?
giwrgos

Δημοσίευση από giwrgos »

Και μενα ενας φιλος ειδικος φρουρος μου ειπε οτι του φανει του λολοστεφανι... Το υψος θα το πανε 2.05 Κ το οριο ηλικιας απο 30-80... ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
νικοσ

Δημοσίευση από νικοσ »

Πωπω βαρεθηκα ρε φιλε ηλικρινα εδω μεσα μπαινει ο καθενας και γραφει οτι του κατεβει σιγα μην παει και 3 μετρα ρε φιλε τι Λες τωρα Και περιση υπηρχαν 27 28 αριδες και δεν εγινε τπτ σοβαρεψου και μην αναστατωνεις τον κοσμο...
νικοσ

Δημοσίευση από νικοσ »

Φιλε σου ξανα απαντησα μονο το φορτηγο πιανετε... Παντα ετσι γινοταν... Οτι διπλομα και να εχεις 200 θα παρεις τι γ τι δ τι το ιδιο πιανουνε
νικοσ

Δημοσίευση από νικοσ »

Και αμα ειδες το φεκ ποθ βγηκε δεν γραφει τπτ για υψος οτι αλλαγη εγινε αυτη ειναι για να γινει μια αλλαγη πρεπει να Βγει στο φεκ Οποτε σταματα να λες... Λαλακιες
Άβαταρ μέλους
TasosOPC
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 93

Δημοσίευση από TasosOPC »

γιαννης έγραψε:Ενας φιλος ειδικος φρουρος μου ειπε οτι Εχει μιλησει με προεδρο ε. Φ και υψηλα υσταμενους και εχει αποφασιστει ανωθεν να Ισχυουν διπλωματα μηχανης και αυτοκινητου - φορτηγου μονο για οσους τα εχουν απο 1/1/09 και πριν κ οτι οσοι τα βγαλανε μετα ειναι ακυρα ετσι ωστε να υπαρχει η απαραιτητη οδηγικη εμπειρια αλλα και για να μπουν οι μεγαλυτεροι σε ηλικια που σαν κρατος οφειλει να δωσει ευκεριες για εκεινους. Δηλαδη αυτους που ειναι 25-28 κ δεν θα εχουν τις ιδιες μελλοντικες ευκαιριες με τους πιο μικρους. Για την προκηρυξη το απαιτουμενο υψος θα ειναι 1.75 χωρις υποδυματα λογω του οτι καθε γεννια ειναι και ψυλοτερη. Αρα οσοι εχουν βγαλει διπλωματα οδηγησης οποιασδηποτε κατηγοριας Τα ετη 2009-2010 ειναι ακυρα.

Επίσης παράλληλα με την προσκόμιση του διπλώματος, θα πρέπει να κατατίθεται υπεύθυνη δήλωση πως ο υποψήφιος πραγματικά οδηγούσε όσο καιρό είχε το δίπλωμα για να φέρει ενυπόγραφα την ευθύνη της εμπειρίας του. Σταματήστε να πετάτε κοτσάνες! Όσο για το ύψος... Τι να σου πώ... Βαρίεμαι να μπώ στη διαδικασία να σχολιάσω. Δεν φτάνει που πιστέυετε τις ασυναρτησίες των άλλων. Της δημοσιεύετε κιόλας.

γιαννης

Δημοσίευση από γιαννης »

Για το υψος 1.75 Ισως ισχυσει στις επομενες προκυρηξεις τα διπλωματα 2009-2010 ομως ειναι σιγουρο καθως οπως μου ανεφερε και σας μετεφερα υπαρχουν επιχειρηματα που εξηγουν το γιατι να συμβει αυτο. Τωρα αμα δεν ξερουν και αυτοι που ειναι μεσα τι να σας πω.

Άβαταρ μέλους
TasosOPC
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 93

Δημοσίευση από TasosOPC »

γιαννης έγραψε:Για το υψος 1.75 Ισως ισχυσει στις επομενες προκυρηξεις τα διπλωματα 2009-2010 ομως ειναι σιγουρο καθως οπως μου ανεφερε και σας μετεφερα υπαρχουν επιχειρηματα που εξηγουν το γιατι να συμβει αυτο. Τωρα αμα δεν ξερουν και αυτοι που ειναι μεσα τι να σας πω.

Και εντάξει ρε συ, να το πάει 1,75 το ύψος. Ξέρεις πολλές γυναίκες εσύ 1,75; Όσο για τα διπλώματα, αυτό που λές δεν μπορεί να γίνει. Είναι αντισυνταγματικό και καταλύει το νόμο περί ισότητας του Συντάγματος απέναντι στους Έλληνες πολίτες.

γιαννης

Δημοσίευση από γιαννης »

Για τις γυναικες δεν ξερω δεν πρεπει να ισχυει αυτο Δεν ρωτησα, για αντρες ειναι το 1.75 τωρα αν ισχυσει αυτο με τα διπλωματα ειναι οντως πολυ ασχημο. Σκεψου εγω χανω μορια κ μοτοσυκλετας και αυτοκινητου τα βγαλα 2009.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες