Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
δημητρης

Δημοσίευση από δημητρης »

Κωστα ολα λενε και δειχνουν πια για την αλλη εβδομαδα.
τελος του μηνος δηλαδη...
εγω το πιστευω...
απο εκει και περα αν δεν βγει και τοτε...
δεν μπορω να ξερω ποτε θα βγει.
Άβαταρ μέλους
TasosOPC
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 93

Δημοσίευση από TasosOPC »

δημητρης έγραψε:Κωστα ολα λενε και δειχνουν πια για την αλλη εβδομαδα.
τελος του μηνος δηλαδη...
εγω το πιστευω...
απο εκει και περα αν δεν βγει και τοτε...
δεν μπορω να ξερω ποτε θα βγει.

28/6-2/7 παιδιά. Τελευταία διορία. Άν σκεφτείτε πως 15-20 μέρες θα φαγωθούν με συγκέντρωση-υποβολή δικαιολογητικών, φεύγει και όλος ο Ιούλιος.
Άβαταρ μέλους
TasosOPC
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

δημητρης έγραψε:Αυτο δε το εχω καταλαβει φιλε τεο.

ουτε ο θεος τασος.

Δημήτρη, εάν αυτό πήγαινε για μένα, δεν ζήτησα εύσημα για τίποτα. Το μόνο που κάνω είναι να βοηθάω κάποια άτομα που πραγματικά μπερδεύονται με ανακρίβειες. Δεν αποκάλεσα ποτέ τον εαυτό μου θεό, απλά τολμώ να πώ πως έχω ψάξει κάποια πράγματα λίγο παραπάνω (κάτι που η πλειονότητα δεν κάνει), και τις περισσότερες φορές που θέλω να αντιπαρατεθώ σε κάποιον, δεν αντιπαρατίθεμαι με το "έτσι θέλω (λέω) - έτσι είναι", αλλά χρησιμοποιώντας απτά επιχειρήματα. Αν συνεπώς σε προσέβαλαν τα λεγόμενά μου, δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου.
ΝΙΚΟΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ »

Καλησπέρα σε όλους! Μία-δύο ερωτήσεις θα ήθελα να κάνω. Τελικά μπορούν να υποβληθούν πτυχία ΑΕΙ - ΤΕΙ ή μόνο απολυτήρια Ενιαίου λυκείου και ΤΕΕ-ΕΠΑΛ; Και αν ναι πόσα μόρια παίρνουν περίπου; Άλλη μία ερώτηση που έχω είναι, μπορούν να καταθέσουν αιτήσεις άτομα που δεν έχουν υπηρετήσει σε ειδικές δυνάμεις ή που δεν ήταν έφεδροι; Εννοώ μπορούν τελικά να θέσουν υποψηφιότητα άτομα που υπηρέτησαν σε Πεζικό, Αεροπορία, Ναυτικό ως απλοί στρατιώτες-ναύτες; Δηλαδή αυτοί γιατί δεν παίρνουν μόρια; Χωρίς να θέλω να προσβάλω ΚΑΝΕΝΑΝ, θεωρούνται λιγότερο μάχιμοι ή να το πω λαικά "δυνατοί" αυτοι; Θα το εκτιμούσα αν κάποιος μπορούσε να απαντήσει στις παραπάνω ερωτήσεις. Ευχαριστώ.

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 647

Δημοσίευση από Greek_Army »

Οι ερωτήσεις σου έχουνε απαντηθεί σε προηγούμενες σελίδες κατέβασε και την προηγούμενη προκήρυξη και θα δεις αναλυτικά τι γίνεται. Δεν έχει σημασία σε ποιο όπλο υπηρέτησες αρκεί να έχεις εκπληρώσει την στρατιωτική σου θητεία αλλίως δεν μπορείς να καταθέσεις τα χαρτία σου. Τώρα για την μοριοδότηση των έφεδρων αξιωματικών και των ειδικών δυνάμεων. Από το 1999 που βγαίνει η προκήρυξη αυτά τα δύο είχανε κρίνει οι αρμόδιοι να μοριοδοτηθούνε και για να μην το αλλάζουνε μάλλον θα το θεωρούν δίκαιο

Υ. Γ. Εδώ είναι η περσινή προκήρυξη http://www.astynomia.gr/images/stories/prokhrhksheidikonfrouron2009.pdf
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Πέμ Ιουν 24, 2010 4:19 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Β' ΜΚ

Δημοσίευση από Β' ΜΚ »

ΝΙΚΟΣ έγραψε: Εννοώ μπορούν τελικά να θέσουν υποψηφιότητα άτομα που υπηρέτησαν σε Πεζικό, Αεροπορία, Ναυτικό ως απλοί στρατιώτες-ναύτες; Δηλαδή αυτοί γιατί δεν παίρνουν μόρια; Χωρίς να θέλω να προσβάλω ΚΑΝΕΝΑΝ, θεωρούνται λιγότερο μάχιμοι ή να το πω λαικά "δυνατοί" αυτοι; Θα το εκτιμούσα αν κάποιος μπορούσε να απαντήσει στις παραπάνω ερωτήσεις. Ευχαριστώ.

Εσύ πιστεύεις πως η Εκπαίδευση Του Ναύτη Ή αυτού που υπηρέτησε στην αεροπορία, είναι η ίδια με του ειδικοδυναμίτη; Μήν τα Ισοπεδώνουμε Όλα ρε παιδιά, είναι άδικο...

Β' ΜΚ

Δημοσίευση από Β' ΜΚ »

ΝΙΚΟΣ έγραψε:Καλησπέρα σε όλους! Μία-δύο ερωτήσεις θα ήθελα να κάνω. Τελικά μπορούν να υποβληθούν πτυχία ΑΕΙ - ΤΕΙ ή μόνο απολυτήρια Ενιαίου λυκείου και ΤΕΕ-ΕΠΑΛ; Και αν ναι πόσα μόρια παίρνουν περίπου; Άλλη μία ερώτηση που έχω είναι, μπορούν να καταθέσουν αιτήσεις άτομα που δεν έχουν υπηρετήσει σε ειδικές δυνάμεις ή που δεν ήταν έφεδροι; Εννοώ μπορούν τελικά να θέσουν υποψηφιότητα άτομα που υπηρέτησαν σε Πεζικό, Αεροπορία, Ναυτικό ως απλοί στρατιώτες-ναύτες; Δηλαδή αυτοί γιατί δεν παίρνουν μόρια; Χωρίς να θέλω να προσβάλω ΚΑΝΕΝΑΝ, θεωρούνται λιγότερο μάχιμοι ή να το πω λαικά "δυνατοί" αυτοι; Θα το εκτιμούσα αν κάποιος μπορούσε να απαντήσει στις παραπάνω ερωτήσεις. Ευχαριστώ.

Εσύ πιστεύεις πως η εκπαίδευση του ναύτη η του πεζικάριου είναι η ίδια με του ειδικοδυναμίτη; Μήν τα ισοπεδώνουμε όλα ρε παιδιά... Αδικία

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Μην ξεφεύγουμε ας μιλήσουμε για την προκήρυξη. Για κουβέντα υπάρχει και το ΚΨΜ
Δήμητρα

Δημοσίευση από Δήμητρα »

Σε περίπτωση κατοχής πτυχίου τεί πόσα μόρια δίνονται; Προστίθενται στα μόρια του βαθμού απολυτηρίου λογικά έτσι; Αν βγεί η προκήρυξη εντός των ημερών, πότε παίζει να δωθούν τα αθλήματα; Ευχαριστώ, προκαταβολικά.
σταυρος

Δημοσίευση από σταυρος »

Γεια σας κ απο εμενα καταρχην μπραβο στα παιδια για αυτο που κανουν κ μας βοηθουν κ μπορουμε ευκολοτερα κ νωριτερα να μαθουμε πληροφοριες. Θελω κ εγω να κανω φετος τα χαρτια μου κ θα ηθελα να ρωτησω για τα τεκνα αστυνομικων Που σκοτωθηκαν στο καθηκον σε ενοπλη υπηρεσια. Εχει σημασια το χρονικο διαστημα που εχει περασει απο εκεινη τη στιγμη; Δημητρα γνωριζω οτι το πτυχιο δεν προσμετραται στα μορια μονο κ εφοσον περασεις μεσα στην αστυνομια μετα περνεις βαθμο.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Δήμητρα έγραψε:Σε περίπτωση κατοχής πτυχίου τεί πόσα μόρια δίνονται; Προστίθενται στα μόρια του βαθμού απολυτηρίου λογικά έτσι; Αν βγεί η προκήρυξη εντός των ημερών, πότε παίζει να δωθούν τα αθλήματα; Ευχαριστώ, προκαταβολικά.

Δεν μοριοδοτούνται τα πτυχία ΤΕΙ/ΑΕΙ για τα αθλήματα που ρωτάς αν κατεβάσεις μια προηγούμενη προκήρυξη λέει μέσα αναλυτικά
Άβαταρ μέλους
TasosOPC
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

σταυρος έγραψε:Γεια σας κ απο εμενα καταρχην μπραβο στα παιδια για αυτο που κανουν κ μας βοηθουν κ μπορουμε ευκολοτερα κ νωριτερα να μαθουμε πληροφοριες. Θελω κ εγω να κανω φετος τα χαρτια μου κ θα ηθελα να ρωτησω για τα τεκνα αστυνομικων Που σκοτωθηκαν στο καθηκον σε ενοπλη υπηρεσια. Εχει σημασια το χρονικο διαστημα που εχει περασει απο εκεινη τη στιγμη; Δημητρα γνωριζω οτι το πτυχιο δεν προσμετραται στα μορια μονο κ εφοσον περασεις μεσα στην αστυνομια μετα περνεις βαθμο.

Σχετικά με τα τέκνα αστυνομικών, δεν παίζει ρόλο το χρονικό διάστημα, αρκεί να καλύπτουν τις προυποθέρεις που αναγράφονται στην προκήρυξη. Ο χρόνος αστυφυλακοποίησης σε συνάρτηση με πτυχία και επιπλέον έγγραφα δεν έχει αλλάξει, απλά γίνοντια κάποιες προσπάθειες να αναγνωρίσει η υπηρεσία τα πτυχία που ενδεχομένως έχουν κάποιοι υπηρετώντες.
σταυρος

Δημοσίευση από σταυρος »

Ευχαριστω τασο ναι πληρει τις προυποθεσεις Πηρα τηλ κ ρωτησα. Κ ρωτησα ακομα αν ξερουν ποτε θα βγει αλλα αυτοι ειναι λεει οι τελευταιοι που θα το μαθουν. Παντως παιδια εγω το βλεπω χλωμο τωρα ξεκινανε κ οι αδειες οποτε θα παει μετα τον αυγουστο παντα βεβαια προσωπικη μου αποψη.
αγγελος12,4 απολυτηρ

Δημοσίευση από αγγελος12,4 απολυτηρ »

14,2 απολυτηριο ενιαιο
απεριοριστο μηχανης
αυτοκινητο
φορτηγο
ειδικες δυναμεις
και γερμανικα επιπεδο lower
ποσα εχω με ακριβεια ;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Από την στιγμή που έχεις και δίπλωμα φορτηγού το δίπλωμα αυτοκινήτου δεν μοριοδοτείται.2520 είναι τα μοριά σου
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες