Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
geo

Δημοσίευση από geo »

Ναι το ακουσα και εγω πως θα γινουν 1 η 2 αλλαγες γι΄αυτο αργαει να βγει η προκυρηξη
Άβαταρ μέλους
TasosOPC
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 93

Δημοσίευση από TasosOPC »

geo έγραψε:Ναι το ακουσα και εγω πως θα γινουν 1 η 2 αλλαγες γι΄αυτο αργαει να βγει η προκυρηξη

Οι αλλαγές που ήταν να γίνουν έχουν ήδη δημοσιευτεί και αφορούν τους υπηρετούντες ως ΔΕΑ και Ε. Δ. την άδεια οδήγησης μοτοσυκλέτας και τους ΕΠΥ. Η προκήρυξη δεν καθυστερεί. Εφόσον η εκπαίδευση θα ξεκινήσει το μήνα Σεπτέμβριο, ακόμη και μέσα Ιουλίου να ξεκινήσει η διαδικασία, και πάλι εμπρόθεσμη θα είναι.

ΝΙΚΟΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ »

Καλησπέρα! Ίσως φανούν κουτές οι απορίες μου αλλά επειδή δεν έχω δει κάποια προηγούμενη προκύρηξη, ίσως με δικαιολογήσετε σε κάποιο βαθμό και να μην γελάσετε! Στην κατηγορία αποφοίτων ενιαίου λυκείου μπορούν να κατατεθούν δικαιολογητικά ECDL, επαγγελματικό δίπλωμα, δίπλωμα χειριστή ταχυπλόου, δίπλωμα μοτοσυκλέτας απεριορίστων κιβυκών; Επίσης εάν υπάρχει περίπτωση να κατατεθεί πτυχίο ΤΕΙ; Ευχαριστώ πολυ!
Dimitrios
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από Dimitrios »

Έχω παρατηρήσει οτι ανα 2 σελίδες γίνονται οι ίδιες ερωτήσεις... Είναι όλα γραμμένα στις προηγούμενες σελίδες οτι αφορά μόρια και κατηγορίες.
κωστας

Δημοσίευση από κωστας »

Ρε παιδια ξερετε σε ποια αλλα σωματα μπορουν να μπουν οι Ε Φ;
Άβαταρ μέλους
TasosOPC
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

κωστας έγραψε:Ρε παιδια ξερετε σε ποια αλλα σωματα μπορουν να μπουν οι Ε Φ;

Ο ρόλος πρόσληψης των Ειδικών Φρουρών είναι η φύλαξη ευπαθών στόχων και η διενέργεια περιπολιών (πεζών και εποχούμενων). Πολλοί ειδικοί φρουροί έχουν αποροφηθεί στην ομάδα ΔΙ. ΑΣ. Που υπάγεται στην άμεσο δράση.
Άβαταρ μέλους
TasosOPC
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

ΝΙΚΟΣ έγραψε:Καλησπέρα! Ίσως φανούν κουτές οι απορίες μου αλλά επειδή δεν έχω δει κάποια προηγούμενη προκύρηξη, ίσως με δικαιολογήσετε σε κάποιο βαθμό και να μην γελάσετε! Στην κατηγορία αποφοίτων ενιαίου λυκείου μπορούν να κατατεθούν δικαιολογητικά ECDL, επαγγελματικό δίπλωμα, δίπλωμα χειριστή ταχυπλόου, δίπλωμα μοτοσυκλέτας απεριορίστων κιβυκών; Επίσης εάν υπάρχει περίπτωση να κατατεθεί πτυχίο ΤΕΙ; Ευχαριστώ πολυ!

Ρίξε μια ματιά στον παρακάτω δεσμό. Το αρχείο είναι του χρήστη valantis315. Αφορά τη μοριοδότηση και θα σου λύσει απορίες σχετικές με τις ερωτήσεις σου, και εκτός αυτού θα σε βοηθήσει να υπολογίσεις και τα μόρια που συγκεντρώνεις.

http://www.filozwos.gr/Moria2010.xls
ΝΙΚΟΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ »

Καλημέρα σε όλους! Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει περίπου πόσα μόρια θεωρούνται "ικανοποιητικά" για την κατηγορία αποφοίτων ενιαίου λυκείου; Ευχαριστώ πολύ.
κωστας

Δημοσίευση από κωστας »

Ρε παιδες ποτε λετε να βγει η προκυρηξη;
να δουμε προλαβαινω;
θου βου

Δημοσίευση από θου βου »

Κωστα αστο καλυτερα. δεν αξιζει για 700 ευρω
γιαννης

Δημοσίευση από γιαννης »

Ποτε προβλεπετε προκυρηξη; Γνωριζετε κατι; Ισχυει οτι παγωνουν ολα για 5χρονια η αρβυλα;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 647

Δημοσίευση από Greek_Army »

Για ειδικούς φρουρούς ακούγεται ότι θα βγει σύντομα
γιωργος

Δημοσίευση από γιωργος »

greek army ειχα στειλει αυτο ( Γεια σας παιδια θελω να ρωτησω εγω που ειμαι 25 χρονων εως 28 χρονων Θα παιρνω τα μορια για τους 3τεκνους τα αδερφια μου ειναι 20 και 10 χρονων; Ας απαντησει καποιος που γνωριζει σιγουρα αλλιως να παω σε καποιο αστ. Τμημα να ρωτησω!) αλλα δεν απαντησαν γνωριζεις τι παιζει;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 647

Δημοσίευση από Greek_Army »

Ναι θα τα παίρνεις
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Κυρ Ιουν 20, 2010 10:21 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
γιωργος

Δημοσίευση από γιωργος »

Ρωταω γιατι ακουσα πως υπαρχουν καποια ορια ηλικιας. Και Για τον πρωτοτοκο Ομως ή για τα αλλα 2 μικροτερα μονο αδερφια ισχυει;

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες