625 ΤΠ - Ιωάννινα (Τεθωρακισμένα)

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Στρατός και θητεία
poriotis_dio
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από poriotis_dio »

Μου έχει έρθει το χαρτί κ μπαίνω στις 8/8 στο 625ΤΠ Γιάννενα με ειδικότητα ΟΔ. ΑΥΤ. (ΥΕΑ).
Ερώτηση 1: Είχα πάρει αναβολή λόγω σπουδών κ όταν τη διέκοψα έδωσα το αποδεικτικό σπουδών του ΙΕΚ κ του ΤΕΕ πρέπει να τα ξαναδώσω κ αν ναι γνήσια;

Ερώτηση 2: Στις οδηγίες πίσω αναφέρεται οτι πρέπει να έχω πρόσφατο αντίγραφο ποινικού μητρώου κ πιστοποιητικό εισαγγελικής αρχής: μπροστά όμως υπάρχουν τυπωμένα γράμματα που λενε οτι "Για την επιλογή σου ως ΥΕΑ δεν είναι απαραίτητο πλεον να προσκομίσεις αντίγραφο ποινικου μητρώου κ πιστοποιητικό εισαγγελικής αρχής να προσκομίσεις κ αποδεικτικο αρμοδίας με τον αφμ σου. Τελικά τι πρέπει να κάνω;

Ερώτηση 3: Μήπως ξέρετε που είναι το κέντρο εκπαίδευσης οδηγών αυτοκινήτων ΥΕΑ;

Ερώτηση 4: Δεν έχω δίπλωμα τι θα γίνει; Αλλοι λενε οτι το παίρνεις εκεί κ άλλοι οτι αν δεν ξέρεις να οδηγείς γίνεσαι γραφειάς.

Μπορεί να έχω κάποιο συν επειδή εχω τελειώσει ΤΕΕ και ΙΕΚ δικτύων η\υ; (μπορεί να με βάλουν γραφιά; )

Αν έχει κάποιος απαντήσεις ας ενημερώσει γρήγορα γιατί περνάνε οι μέρες...

Υ. Γ: Τελικά μαζί να πάρω σαμπουαν αφρούς κλπ; ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
elias

Δημοσίευση από elias »

Χαίρεται και καλή θητεία σε όλους, παρουσιάζομαι στο 625 Ιωαννίνων πεζικό ΟΔ/ΑΥΤ θα ήθελα να μου πείτε τις εντυπώσεις σας για το στρατόπεδο (αν σε πανε καλά οι υπηρεσίες, αν είναι καλή ειδικότητα το οδηγός αυτοκινήτου, αν παίζει ρόλο το ότι έχω μυωπία έστω και μικρή 2/2)
Ευχαρίστω
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από yandr »

poriotis_dio έγραψε:Μπορεί να έχω κάποιο συν επειδή εχω τελειώσει ΤΕΕ και ΙΕΚ δικτύων η\υ; (μπορεί να με βάλουν γραφιά; )

Όχι, υπάρχουν πολλοί άλλοι με μεταπτυχιακά.

Αν έχει κάποιος απαντήσεις ας ενημερώσει γρήγορα γιατί περνάνε οι μέρες..

poriotis_dio έγραψε:Υ. Γ: Τελικά μαζί να πάρω σαμπουαν αφρούς κλπ; ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα

Υπάρχει συζήτηση σχετικά με τα πράγματα που πρέπει να πάρεις μαζί σου.

Τα είδη προσωπικής υγιεινής περιλαμβάνονται στη λίστα.
fantaros83
Πολίτης
Πολίτης

Δημοσίευση από fantaros83 »

κι εγώ στο 625 παρουσιαζομαι στις 12/02 ΟΔ/ΑΥΤ... Ξέρει κανείς τι παίζει εκεί;

Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΓΙΑ ΤΟ 625 ΤΠ/ (ΟΔ. ΑΥΤ) ΥΕΑ, ΓΙΑ ΤΙΣ 11 Aυγούστου, ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ! κανείς άλλος... Πως είναι εκεί..
Anonymous

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΠΑΙΝΩ 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΑ ΤΕΘ/ΣΜΕΝΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 625 ΤΠ ΥΕΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΚΕΙ... ;
ydroxoos2
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από ydroxoos2 »

ειναι λιγο παλουκι απο οτι εχω πληροφωριθει !! αλλα εγω πιστευω ειναι ολα θεμα συνιθειας ! θα το συνηθεισης !
lostre 305eso Δ
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 9
Ενδιαφέροντα: θεατρο-ποδοσφαιρο-γυναικες
Επάγγελμα: ξενοδοχειακος υπαλληλος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από lostre 305eso Δ »

καλημερα παιδια μολις τωρα μου ηρθε το χαρτι για τεθωρακισμενα (οδ αυτ) υεα στα γιανενα 625τπ!!! Κανεισ για γιανννεα κ μπενω στισ 11-11-08////ρε παιδια τι ειναι το υεα; κ τι το (οδ αυτ... Αφου δεν εχω διπλωμα!!!

Anonymous

Καλησπερα! μου ηρθε το χαρτι να παρουσιστω στις 10/11/2008 στο 625 Ταγμα Πεζικου. Πως ειναι εκει;
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 12
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Από τη σειρά μου (298 2007 Α ΕΣΣΟ) όσοι παρουσιάστηκαν Γιάννενα (Τεθωρακισμένα) έλεγαν μακριά από 4ο και 5ο Λόχο.

@lostre: Δεν έχει σημασία εάν έχεις δίπλωμα οδήγησης ή όχι. Πλέον δεν ισχύει η συμβατότητα μεταξύ πολιτικού και στρατιωτικού διπλώματος οδήγησης.

ΥΕΑ σημαίνει Υποψήφιος Έφεδρος Αξιωματικός. Αφού παρουσιαστείς, δηλώνεις εάν θες να γίνεις Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός ή όχι.
lostre 305eso Δ
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Επικοινωνία:

Συνταγματαρχα ευχαριστω παρα πολυ για της απαντησεις... Ευτιχως πληροφοριθικα ηδη της ερωτησεις στα ερωτηματα μου. . αν κ μενα μου ειαπνε ο 4ος λοχος ειναι πολλυ λασκα...
Anonymous

Καλησπερα παιδια! Μου ηρθε 11/11 στο 625 γιααννενα. Ξερουμε τιποτα για εκει;

Anonymous

Παιδια παρουσιαζομαι και εγω 11-11-08 στο ιδιο στρατοπεδο... ξερετε που ακριβως ειναι στα γιαννενα; Και τι παιζει εκει;
Anonymous

Παιδια μου ρθε και εμενα το χαρτι για 11-11-08 στο συγκεκριμενο στρατοπεδο... ξερει κανεις που ειναι ακριβως και τι παιζει εκει;
lostre 305eso Δ
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Επικοινωνία:

φιλε γιωργο πηρα το μυνιμα σου κ σε εκανα αντ... Λοιπον ειναι 4 χιλιομετρα εξω απο τα γιαννενα κ γω πηγα κ πηρα το εισητηριο απο το φρουραρχειο κ θα ταξιδεψω μ εξοδατης μοναδας... Αν θες καντο κ συ... Αλλα συντομα ομος

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες