Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
elissavet

Δημοσίευση από elissavet »

George έγραψε:Καημερα! Εχω απολυτηριο ενιαιου λυκειου 13,7 διπλομα αυτοκινητου και μηχανης απεριοριστο και ειδικες δυναμεις ποσα μορια συγκεντρωνω με τα νεα δεδομενα;
εχω ελπιδες;

Καλημέρα.
ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ:1370
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ:100
ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑ:300
ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ:500
ΣΥΝΟΛΟ:2270
Πιστεύω ότι έχεις πάρα πολλές πιθανότητες... Προσωπική άποψη πάντα από αυτά που διαβάζω στα forum.
SRV

Δημοσίευση από SRV »

George έγραψε:Καημερα! Εχω απολυτηριο ενιαιου λυκειου 13,7 διπλομα αυτοκινητου και μηχανης απεριοριστο και ειδικες δυναμεις ποσα μορια συγκεντρωνω με τα νεα δεδομενα;
εχω ελπιδες;

Καλημερα φιλε, συγκεντρωνεις 2270 και ειναι καλα για την κατηγορια που ανηκεις. Εχεις αρκετες ελπιδες.

α

Δημοσίευση από α »

Καλημερα, ειμαι το τριτο παιδι τριτεκνης οικογενειας, τα αδερφια μου ειναι 37 κ 35 κ εγω 23 κ σπουδαζω, παιρνουμε κ το επιδομα τριτεκνων, παιρνω τα μορια για τους τριτεκνους στην προκυρηξη ετσι?
SRV

Δημοσίευση από SRV »

α έγραψε:Καλημερα, ειμαι το τριτο παιδι τριτεκνης οικογενειας, τα αδερφια μου ειναι 37 κ 35 κ εγω 23 κ σπουδαζω, παιρνουμε κ το επιδομα τριτεκνων, παιρνω τα μορια για τους τριτεκνους στην προκυρηξη ετσι;

Καλημερα. Οχι φιλε δεν τα παιρνεις τα μορια, πρεπει να εισαι το πρωτο παιδι αν δεν κανω λαθος και τα αδερφια σου να ειναι κατω των 21. Σε περιπτωση που κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος.

a

Δημοσίευση από a »

Δεν το αναφερει πουθενα αυτο που λες
SRV

Δημοσίευση από SRV »

Φιλε εδω ειναι η προκηρυξη του 2009, ριξε μια ματια καπου μεσα πρεπει να μιλαει για τα μορια των τριτεκνων : http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&lang='.'&perform=view&id=1830&Itemid=343&lang=

a

Δημοσίευση από a »

Τν εχω δει, ειμαι κατω τν 25 κ ειμαι φοιτητης αρα ειμαι ενταξει
geo

Δημοσίευση από geo »

Παιδια εχω μια ερωτηση αν εχεις υπηρετησει ειδικες δυναμεις στο εξωτερικο δεν εχεις παραπανω μορια οπως μας ταζουνε οι ιδιοι?
valantis315
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από valantis315 »

Πώς γίνεται να έχεις υπηρετήσει σε ΕΔ του εξωτερικού και να έχεις ελληνική υπηκοότητα ώστε να μπορείς να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό;

Εκτός αν εννοείς ΕΛΔΥΚ, που μόνο η 35ΜΚ απλα πέρνει τα μόρια των ΕΔ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος valantis315 την Τετ Ιουν 16, 2010 5:06 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
κωστας

Δημοσίευση από κωστας »

Να κανω 1 απλη ερωτηση!
πως υποστηριζεται πως 8α ανεβουν οι βασεις;
το εγραψαν οι εφημεριδες η απλα ειναι δικες σας εκτιμηση!
απλα το αναφερω!
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από Rafale »

500 Ειδικοί Φρουροί
Εντός των προσεχών εβδομάδων θα εκδοθεί η προκήρυξη των 500 Ειδικών Φρουρών που θα αφορά Ελληνες πολίτες (άνδρες και γυναίκες) που είναι απόφοιτοι Λυκείου. Η προκήρυξη των Ειδικών Φρουρών στην ΕΛ. ΑΣ. Θα είναι ο μοναδικός διαγωνισμός ένστολου προσωπικού που θα βγει «στον αέρα» μέσα στο καλοκαίρι. www.ethnos.gr

valantis315
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από valantis315 »

Το ότι θα αναίβουν οι βάσεις είναι σίγουρο διότι αναίβηκαν σε κάποιες περιπτώσεις τα μόρια, πρόσθετα εάν υπολογίσεις ότι είναι η μόνη προκύριξη που παίζει σε όλο το δημόσιο θα κάνουν πολλοι τα χαρτιά τους, άρα, αντικειμενικά θα αναίβουν, το θέμα είναι πόσο...
κωστας

Δημοσίευση από κωστας »

Οσο αυτο π αναφερει ποιο πανω κ εγω 35 ΜΚ
ημουν κ μας ειχαν πει πως θα παρουμε
παρα πανω μορια!
geo

Δημοσίευση από geo »

Μαλλον μας δουλευανε κωστα αλλα φταιμε και εμεις που δεν τα διεκδηκουμε
ντημις

Δημοσίευση από ντημις »

Ειναι σιγουρο παιδια οτι θα Βγει για 500 ατομα προκυριξη; Γιατι αμα βγει για 500 καηκαμε δεν περναμε ουτε απο πισω
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες