George έγραψε:Καημερα! Εχω απολυτηριο ενιαιου λυκειου 13,7 διπλομα αυτοκινητου και μηχανης απεριοριστο και ειδικες δυναμεις ποσα μορια συγκεντρωνω με τα νεα δεδομενα; εχω ελπιδες;
Καλημέρα. ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ:1370 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ:100 ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑ:300 ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ:500 ΣΥΝΟΛΟ:2270 Πιστεύω ότι έχεις πάρα πολλές πιθανότητες... Προσωπική άποψη πάντα από αυτά που διαβάζω στα forum.
George έγραψε:Καημερα! Εχω απολυτηριο ενιαιου λυκειου 13,7 διπλομα αυτοκινητου και μηχανης απεριοριστο και ειδικες δυναμεις ποσα μορια συγκεντρωνω με τα νεα δεδομενα; εχω ελπιδες;
Καλημερα φιλε, συγκεντρωνεις 2270 και ειναι καλα για την κατηγορια που ανηκεις. Εχεις αρκετες ελπιδες.
Καλημερα, ειμαι το τριτο παιδι τριτεκνης οικογενειας, τα αδερφια μου ειναι 37 κ 35 κ εγω 23 κ σπουδαζω, παιρνουμε κ το επιδομα τριτεκνων, παιρνω τα μορια για τους τριτεκνους στην προκυρηξη ετσι?
α έγραψε:Καλημερα, ειμαι το τριτο παιδι τριτεκνης οικογενειας, τα αδερφια μου ειναι 37 κ 35 κ εγω 23 κ σπουδαζω, παιρνουμε κ το επιδομα τριτεκνων, παιρνω τα μορια για τους τριτεκνους στην προκυρηξη ετσι;
Καλημερα. Οχι φιλε δεν τα παιρνεις τα μορια, πρεπει να εισαι το πρωτο παιδι αν δεν κανω λαθος και τα αδερφια σου να ειναι κατω των 21. Σε περιπτωση που κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος.
500 Ειδικοί Φρουροί Εντός των προσεχών εβδομάδων θα εκδοθεί η προκήρυξη των 500 Ειδικών Φρουρών που θα αφορά Ελληνες πολίτες (άνδρες και γυναίκες) που είναι απόφοιτοι Λυκείου. Η προκήρυξη των Ειδικών Φρουρών στην ΕΛ. ΑΣ. Θα είναι ο μοναδικός διαγωνισμός ένστολου προσωπικού που θα βγει «στον αέρα» μέσα στο καλοκαίρι. www.ethnos.gr
Το ότι θα αναίβουν οι βάσεις είναι σίγουρο διότι αναίβηκαν σε κάποιες περιπτώσεις τα μόρια, πρόσθετα εάν υπολογίσεις ότι είναι η μόνη προκύριξη που παίζει σε όλο το δημόσιο θα κάνουν πολλοι τα χαρτιά τους, άρα, αντικειμενικά θα αναίβουν, το θέμα είναι πόσο...