Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
tasoss

Δημοσίευση από tasoss »

Εγω πιστευω στην α κατηγορια η βαση καπου στα 2150 και στην β καπου στα 2650 επειδη ειναι μονο 100 θεσεις και ειναι σχεδον ολοι απο ε. Δ και δοκιμοι στην β. Ενω στην α πιο λιγοι. Αλλα κανεις δεν ειναι σιγουρος. Ας προσπαθησουν ολοι.

Dimitrios
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από Dimitrios »

Τελικά 500 ατομα θα πάρει; Η 1000;
Άβαταρ μέλους
TasosOPC
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 93

Δημοσίευση από TasosOPC »

Dimitrios έγραψε:Τελικά 500 ατομα θα πάρει; Η 1000;

500
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από Rafale »

Προκήρυξη για την πρόσληψη 500 ειδικών φρουρών αναμένεται να εκδώσει εντός του Ιουνίου το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας. Το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους έχει ανάψει ήδη το πράσινο φως για την πρόσληψη των ειδικών φρουρών. Για τον σκοπό αυτό κατατέθηκε για επεξεργασία στο Ε΄ Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας σχέδιο προεδρικού διατάγματος με το οποίο αυξάνονται κατά 500 οι οργανικές θέσεις των ειδικών φρουρών.

Η σχετική προκήρυξη βρίσκεται στο στάδιο της επεξεργασίας, ώστε η υποβολή των αιτήσεων των ενδιαφερομένων να αρχίσει εντός του μήνα. Ηδη για το έτος 2010 η δαπάνη για τους ειδικούς φρουρούς ανέρχεται σε 4.050.000 ευρώ.

Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό θα έχουν οι έλληνες πολίτες (άνδρες, γυναίκες), οι οποίοι είναι απόφοιτοι λυκείου ή άλλης ισότιμης σχολής εσωτερικού ή εξωτερικού.

Οι ενδιαφερόμενοι δεν πρέπει να υπερβαίνουν το 28ο έτος της ηλικίας τους, ενώ θα πρέπει να έχουν υγεία και άρτια σωματική διάπλαση, διαπιστούμενη από την αρμόδια Υγειονομική Επιτροπή Κατάταξης.

Επίσης θα πρέπει να έχουν σωματικά, ψυχικά και διανοητικά προσόντα, ανταποκρινόμενα στις απαιτήσεις του αστυνομικού έργου, καθώς και ανάστημα τουλάχιστον 1,70 χωρίς υποδήματα.

Επιπλέον οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν υπακοή στο Σύνταγμα, αφοσίωση στην πατρίδα και να μην πρεσβεύουν θρησκευτικές δοξασίες που εμποδίζουν την εκτέλεση των καθηκόντων τους.

Οι άνδρες υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις κατά τον χρόνο υποβολής της αίτησης πρόσληψης και να μην υπηρετούν στις Ενοπλες Δυνάμεις. Δεν θεωρείται ότι εκπλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις ο υποψήφιος που έχει απαλλαγεί νόμιμα από αυτές.

Δεν πρέπει οι υποψήφιοι να έχουν στερηθεί οποτεδήποτε των πολιτικών τους δικαιωμάτων, έστω και αν έχει λήξει ο χρόνος που ορίστηκε για τη στέρησή τους και να μην έχουν τεθεί σε δικαστική συμπαράσταση.

Με την προκήρυξη θα ορίζονται ως πρόσθετα προσόντα και προϋποθέσεις:

- Η γνώση ξένης γλώσσας.

- Η εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων, κατά προτίμηση ως εφέδρων αξιωματικών ή σε ειδικές δυνάμεις των Ενόπλων Δυνάμεων ή ως εθελοντών πενταετούς υποχρέωσης.

- Ο υποψήφιος να είναι τέκνο του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας, που έχει δολοφονηθεί ή τραυματιστεί θανάσιμα κατά την εκτέλεση του καθήκοντος και εξαιτίας αυτού.

- Η κατοχή άδειας οδήγησης μοτοποδηλάτου ή μοτοσυκλέτας ή αυτοκινήτου.

- Η κατοχή πτυχίου δημόσιου ΙΕΚ ειδικότητας «Στέλεχος Υπηρεσιών Ασφαλείας».

- Ο υποψήφιος να είναι γονέας ή τέκνο πολύτεκνης ή τρίτεκνης οικογένειας

www.tanea .

giannhs

Δημοσίευση από giannhs »

Δλδ απο 1970 παω 2070 να τα κανω; Δε μου φαινεται οτιθα κερδισω!
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από Rafale »

Περιμενε να δεις και την προκηρυξη
link

Δημοσίευση από link »

Φίλε tasso σε παρακαλώ απάντησέ μου σε αυτό που σε ρώτησα. Ευχαριστώ.
GEO

Δημοσίευση από GEO »

Καλημερα μπορειτε να μου πειτε τα μορια και αν εχω ελπιδεσ; Απολυτηριο ενιαιου λυκειου 12.2 Διπλωμα αυτοκινητου, φορτηγου και απεριοριστου μηχανης και εφεδρος αξιωματικος. Ευχαριστω εκ των προτερων
geo

Δημοσίευση από geo »

Πτυχιο 1220
διπλωμα μηχανης 300
διπλωμα φορτηγου 200
εφεδρος αξιοματικος 500

συνολο:2220 μορια

εχεις πιθανοτητες συνονοματε
PIT

Δημοσίευση από PIT »

Πιστευω καλυτερα πoυ εγιναν αυτες οι αλλαγες. Σκεφτειτε το εξης. Εγω ειχα 1920 μορια. Με τις αλλαγες, αμεσως αμεσως σκαρφαλωνω στα 2120. Αυτο σημαινει οτι περναω 200 θεσεις μπροστα απο οσους δεν ειχαν τιποτα απο τα 3 κ δν εχουν περιθωριο να αποκτισουν κ περισσοτερα ως τωρα.(Ε. Δ. Εφεδροι, μηχανη). Πιστεβω οτι ευνοει τους αντρες στο 80% αυτη η αλλαγη. Καλυτερα λοιπον. Για να κανω και ενα προγνωστικο, πιστευω με τα μορια που εχω στα 2120 θα ειμαι 600-500 θεση (Α κατ). Μακαρι να βγω ψευτης ομως.:/
alof

Δημοσίευση από alof »

Ωραια τα λεγομενα σας... Μου αρεσουν πολυ χεχε, γιατι αμα γινουν τα πραματα ετσι πως τα λετε πιθανοτατα θα ειμαι καπου 200-300 στην προκηρηξη ;)
elissavet

Δημοσίευση από elissavet »

Πόσα μόρια συγκεντρώνεις alof αν επιτρέπεται; Καλή επιτυχία σας εύχομαι. Κι ο αδερφός μου με τις αλλαγές που είδα στο ΦΕΚ συγκεντρώνει 2460 μόρια για Α' κατηγορία. Πιστεύω κι ελπίζω να είναι μέσα στους 400 από αυτά που βλέπω.
tasoss

Δημοσίευση από tasoss »

Αμαν βρε ελισσαβετ κ εσυ το ξεχεσες. Με 2460 μεσα ειναι εννοειται. Να σε ρωτησω κατι. Ο αδερφος σου εσενα βαζει να ψαχνεις στο ιντερνετ χαχα. Μεσα ειναι... Οσο για τον φιλο κανεις δεν ξερι τι θα γινει απο του χρονου.
tetsuya

Δημοσίευση από tetsuya »

Ρε τασουλη λες να φτασει η βαση στα 2600 στην Β'; Τοσο ψηλα ρε γ*μ*το;
elissavet

Δημοσίευση από elissavet »

Δε με βάζει Tasso... Από μόνη ψάχνω γιατί εκείνος δεν έχει Internet και δε γνωρίζει από forum... Δεν πρέπει να τον βοηθήσω... Απαγορεύεται; Και γιατί το ''ξέχεσα'' ... Εδώ μέσα μπαίνουμε για να μαθαίνουμε πληροφορίες. Αν θέλεις δεν απαντάς. Λυπάμαι που το βλέπεις έτσι...
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες