Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)
φιλε τασο δηλαδη ολα τα διπλωματα μηχανης απεριοστου και μεχρι 245kw περνουν 300 μορια τελικα... ; Και τι εννοεις οτι η προκηρυξη ειναι ετοιμη στο χαρτι... ; Παιζει να βγει και μεσα στην εβδομαδα... ;
Διαγωνισμός για 500 νέες θέσεις ειδικών φρουρών
Εντός των προσεχών ημερών προκηρύσσεται διαγωνισμός για 500 νέους ειδικούς φρουρούς. Ήδη, το υπουργείο Οικονομικών ενέκρινε το κόστος για τον προϋπολογισμό και το σχετικό Προεδρικό Διάταγμα του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μ. Χρυσοχοΐδη και του υφυπουργού Οικονομικών Φ. Σαχινίδη βρίσκεται για έγκριση στο Συμβούλιο της Επικρατείας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος yandr την Δευ Ιουν 14, 2010 1:06 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
@tasoss.
μια διευκρύνηση σε παρακαλώ. Μπορεί μέν όσα ειπες να μην ισχύουν (ευτυχώς) αλλά το θέμα είναι, πως σε ενδεχόμενη (φετινή) αποτυχία, θα δοκιμάσουμε πρώτο ο θεός και του χρόνου.
Άν ισχύσει του χρόνου αυτό που ειπες χθές, εγώ (και όσοι άλλοι σαν και μένα) που βγάλαμε τωρα πρόσφατα διπλωμα μηχανής, μάλλον θα πάει στράφι. Σωστά; Σε παρακαλώ ξεκαθάρισε γιατί και πάλι ειμαι σε αναμένα κάρβουνα και είναι άδικο αυτό να ισχύσει ρε συ...
μια διευκρύνηση σε παρακαλώ. Μπορεί μέν όσα ειπες να μην ισχύουν (ευτυχώς) αλλά το θέμα είναι, πως σε ενδεχόμενη (φετινή) αποτυχία, θα δοκιμάσουμε πρώτο ο θεός και του χρόνου.
Άν ισχύσει του χρόνου αυτό που ειπες χθές, εγώ (και όσοι άλλοι σαν και μένα) που βγάλαμε τωρα πρόσφατα διπλωμα μηχανής, μάλλον θα πάει στράφι. Σωστά; Σε παρακαλώ ξεκαθάρισε γιατί και πάλι ειμαι σε αναμένα κάρβουνα και είναι άδικο αυτό να ισχύσει ρε συ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος link την Δευ Ιουν 14, 2010 2:01 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Παιδια που λετε να κυμανθουν με τις καινουργιες συνθηκες στην μοριοδοτηση οι βασεις; Που λετε να φτασει η βαση στην Β' κατηγορια; Με 2450 στην Β' εχω καμια ελπιδα; Ακουσα πως θα φτασουν στα 2600 η βαση. Εσεις τι πιστευετε; Ποσο ψηλα θα φτασει;
Από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μ. Χρυσοχοίδη και τον υφυπουργό Οικονομικών, Φ. Σαχινίδη, κατατέθηκε για νομοπαρασκευαστική επεξεργασία στο Ε΄ Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος, με το οποίο αυξάνονται κατά 500 οι οργανικές θέσεις των ειδικών φρουρών.newsit.gr
Παιδιά ξέρουμε κάτι; Ισχύει;
giannhs έγραψε:Κανεις δε μου λυνει την δικια μου απορια;
:(
Γιάννη,100 μόρια παραπάνω παίρνεις από τη μηχανή.
Dimitrios έγραψε:Από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μ. Χρυσοχοίδη και τον υφυπουργό Οικονομικών, Φ. Σαχινίδη, κατατέθηκε για νομοπαρασκευαστική επεξεργασία στο Ε΄ Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος, με το οποίο αυξάνονται κατά 500 οι οργανικές θέσεις των ειδικών φρουρών.newsit.gr
Έγκυρο. Αφορά τις 500 θέσεις της επερχόμενης προκύρηξης.
Α δηλαδή δεν πάνε 1000 θέσεις, απλά ανακοίνωσε τις 500... Γιατί βγήκε σήερα το δημοσιέυμα Και νόμιζα οτι θα πάνε 1000. Οπότε ισχύουν τα ίδια ε;
tetsuya έγραψε:τασουλη που λες να πανε οι βασεις με τις καινουργιες αλλαγες;TasosOPC έγραψε:Dimitrios έγραψε:Από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μ. Χρυσοχοίδη και τον υφυπουργό Οικονομικών, Φ. Σαχινίδη, κατατέθηκε για νομοπαρασκευαστική επεξεργασία στο Ε΄ Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος, με το οποίο αυξάνονται κατά 500 οι οργανικές θέσεις των ειδικών φρουρών.newsit.gr
2200 Α,2600 Β. Μιλώντας σε σχέση με τα προηγούμενα... Αλλα μπορεί και πιό χαμηλά. Είναι δύσκολο να κάνουμε προβλέψεις ύστερα από αυτές τις αλλαγές. Όπως και να χει αξίζει να μπείς στον κόπο να κάνεις τα χαρτιά.
Dimitrios έγραψε:Α δηλαδή δεν πάνε 1000 θέσεις, απλά ανακοίνωσε τις 500... Γιατί βγήκε σήερα το δημοσιέυμα Και νόμιζα οτι θα πάνε 1000. Οπότε ισχύουν τα ίδια ε;
Όχι. Είναι μέρος της διαδικασίας η αύξηση των οργανικών θέσεων πρίν βγεί στον αέρα η προκήρυξη.
TasosOPC έγραψε:tetsuya έγραψε:τασουλη που λες να πανε οι βασεις με τις καινουργιες αλλαγες;TasosOPC έγραψε:Dimitrios έγραψε:Από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μ. Χρυσοχοίδη και τον υφυπουργό Οικονομικών, Φ. Σαχινίδη, κατατέθηκε για νομοπαρασκευαστική επεξεργασία στο Ε΄ Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος, με το οποίο αυξάνονται κατά 500 οι οργανικές θέσεις των ειδικών φρουρών.newsit.gr
2200 Α,2600 Β. Μιλώντας σε σχέση με τα προηγούμενα... Αλλα μπορεί και πιό χαμηλά. Είναι δύσκολο να κάνουμε προβλέψεις ύστερα από αυτές τις αλλαγές. Όπως και να χει αξίζει να μπείς στον κόπο να κάνεις τα χαρτιά.
Πω δυσκολα τα πραγματα...
Δηλαδη εγω με τα 2450 στην Β' ουτε καν να το σκεφτομαι... Πικρα.TasosOPC έγραψε:tetsuya έγραψε:τασουλη που λες να πανε οι βασεις με τις καινουργιες αλλαγες;TasosOPC έγραψε:Dimitrios έγραψε:Από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μ. Χρυσοχοίδη και τον υφυπουργό Οικονομικών, Φ. Σαχινίδη, κατατέθηκε για νομοπαρασκευαστική επεξεργασία στο Ε΄ Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος, με το οποίο αυξάνονται κατά 500 οι οργανικές θέσεις των ειδικών φρουρών.newsit.gr
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες