Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
alex

Δημοσίευση από alex »

Το παρακατω γραφτηκε σε αλλο forum :

παιδια συγνωμη για το πιο πανω αλλα απο τα νευρα μου κ εγω δεν καταλαβα σωστα αυτα που μου μετεφεραν και τα εγραψα λαθος πιο πανω.

ισχυει αυτο:

αυτος που με ενημερωσε για το φεκ και τις αλλαγες των μοριων, μου ειπε οτι ναι μεν στις μηχανες θα περνεις 300 μορια πλεον, αλλα τα μορια αυτα θα τα παρουν μονο αυτοι που εχουν διπλωμα μηχανης εως και τις 31/12/2008. δηλαδη αυτοι που εχουν διπλωμα απο 1/1/2009 και μετεπειτα δεν τα περ... νουν τα 300 μορια. αυτο γινεται για να αποκλεισουν ατομα που το βγαλανε μονο και μονο για να παρουν τα μορια. για αυτο οποιος δεν εχει διπλωμα εως κ τελη του 2008 αδικα τα λεφτα να το βγαλει γιατι δυστυχως δεν θα μετραει.

εχετε ακουσει τιποτα για αυτο ; τι γινετε ; ...
tetsuya

Δημοσίευση από tetsuya »

Γεια σου ρε λοφτσαλη αλανιαρη και εσυ των φορουμς. Λες να ισχυει αυτο που λεει ο τασουλης?
alex

Δημοσίευση από alex »

Χαχα πιος εισαι ρε; Τι να πο ρε δεν ξερω, μακαρι οχι.
tetsuya

Δημοσίευση από tetsuya »

o tetsuya harada γιαυτο και θα με παρουν στην ΔΙΑΣ. ΧΑΧΑΧΑ! Οτι εχει πει ο τασουλης παντως στον τοιχο των ειδικων φρουρων εχει βγει πλακα πλακα.
alex

Δημοσίευση από alex »

Καλα μην λες λιγο με ενδιαφερει αμα μου πεις πιος εισαι η οχι. Πιο πολυ με ενδιαφερει αν αυτο που λεει ο αλλος ισχυει η οχι. Τεσπα...

και οσο για το αμα σε παρουν δεν το ξερεις ουτε εσυ ακομη...
tetsuya

Δημοσίευση από tetsuya »

Το ξερω ρε αλανιαρη μου σε πειραζω. Αν περασουμε καλως. Αν οχι παλι καλως η ζωη συνεχιζεται. Οτι μας δωσει ο θεος. Εμενα παντως με συμφερει να γινει ετσι οπως τα λεει ο τασουλης Εικόνα
alex

Δημοσίευση από alex »

Να σου πω την αληθεια πως αν δεν περασω θα αυτοκτονησω, χαχα οχι ρε, απλα ολα δειχνουν πως με τα μωρια που εχω ειμαι μεσα, ειτε ειναι ετσι οπως τα λεει ο τασος ειτε οχι.

με το καλο ρε φιλε και συναδερφοι (μην σου πω στην ιδια μηχανη :P)
tetsuya

Δημοσίευση από tetsuya »

Χαχα τι να πω ρε φιλε μου μακαρι και συναδελφοι θα δειξει ας βγει με το καλο και αν περασουμε θα τα πηγαινουμε στην μια τα dorsoduro! ΧΑΧΑ
ΜΑΓΚΑΣ

Δημοσίευση από ΜΑΓΚΑΣ »

Ρε αλανια πολυ μαγκες μας βγηκατε εσεις οι βραδυνοι ! χαλαρωστε λιγο κατεβαστε μια γιατι μιλαμε για αστυνομια να πουμε δεν μιλαμε για καμια οργανωση οτι να ναι ! κατσε καλα κ παρτο αλλιως ! οπως κ να εχει σας ευχομαι καλη επιτυχια κ καλες σκοπιες ! ετσι μεχρι να στρωσετε ρε αστερια !

γουσταρω ομως χαλαρωτητα με χιλιαααα!

πολυ σκοπια ρε΄παιδι μου ομως.

manos

Δημοσίευση από manos »

Παιδια ενας γνωστος μου που ειναι στην γαδα μεσα μου ειπε οτι πιστευουν Πως Η βαση φετος και με την αλλαγη των μοριον θα ειναι στην α απο 2150 και πανω και στην β απο 2700 και πανω λογω των λιγων θεσεων. εσεις τι λετε συμφωνειται;

giannhs

Δημοσίευση από giannhs »

Καλησπερα παιδια! Εχω μπερδευτει με τις αλλαγες! Κ θελω τη βοηθεια σας! Εχω απολυτηριο ενιαιου λυκειου 15,7 lower διπλωμα αυτοκινητου κ διπλωμα μηχανης! Συμφωνα με την προηγουμενη μοριοδοτηση 19700 μορια! Τωρα με την καινουρια ποσα εχω;
εχω καμια ελπιδα; Ειμαι 26 κ φοβαμαι θα ναι η τελευταια μου ελπιδα!
Σας ευχαριστω για το χρονο σας!
ΜΑΝΟΣ

Δημοσίευση από ΜΑΝΟΣ »

Να σασ πω ρε παιδια ειμαι ο πρωτος ειμαι 27 ετων η αδερφη μου ειναι 25 και η αλλη ειναι 14 ετων... παιρνω τα μορια τριτεκνιασ?
tasos

Δημοσίευση από tasos »

λοιπον παιδια ευχαριστα νεα.
σας εδωσα την πικρα χθες σας δινω και την χαρα σημερα.
τελικα αυτο που σας μετεφερα χθες με τα ετη στα διπλωματα δεν ισχυει.
μου ειπαν οτι η προκυρηξη ειναι ετοιμη δεν δεχεται αλλη αλλαγη εκτος απο αυτα που ανεφερθηκαν στο φεκ.
(υπηρχαν πολλα σεναρια αλλα τελος η προκυρηξη ειναι ετοιμη στο χαρ... τι).
συγνωμη αν στενοχωρησα καποιους χθες.
αρα οσοι εχουν μηχανη απεριοριστου 300 μοριακια.
καλη επιτυχια σε ολους.
ΜΑΝΟΣ

Δημοσίευση από ΜΑΝΟΣ »

Τασο ξερεις να μου πεις για τους τριτεκνουσ?
ΜΑΓΚΑΣ

Δημοσίευση από ΜΑΓΚΑΣ »

tetsuya έγραψε:γεια σου μαγκα πρωινε τσακαλιαρη και χαλαρε τυπε μου εσυ. χαλαροτητα γουσταρεις χαλαροτητα να εχεις. οταν κανεις σκοπετακι χαλαρο λοιπον θα περναω απο μπροστα σου με το ντορσοντουρο στην μια για παρτη σου ρε κουφαλα μαγκα αντρα και αλανιαρη της σκοπιας.
καλως τα κομαντα ! ακομα δεν μπηκανε κανουνε σουζες ! προσεχε μονο μην πεσεις κ χτυπησεις! ελα ρε αστυνομια με τα τεμαχια που μαζευεις !

τα υπολοιπα σχολια δικα σασ

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες