tasoss έγραψε:Ειναι πολυ εγκυρο φιλε μου μαλλον καθολου (δεν μου το διευκρινησε) δεν θελουν να μαθευτει μου ειπε. Θελουν τους καλυτερους μου ειπε και οχι τους ασχετους που δεν εχουν ιδεα μηχανης. Για τον φιλο που μιλαει για μενα μαλλον κ αυτος δεν αφησε φορουμ για φορουμ.
δεν θέλει να μαθευτεί αυτό σημαίνει ότι δεν θα γραφτεί στο ΦΕΚ;
tasoss έγραψε:Λοιπον παιδια σας εχω δυσαρεστα νεα. Αυτος που με ενημερωσε για το φεκ και τις αλλαγες των μοριων, μου ειπε οτι ναι μεν στις μηχανες θα περνεις 300 μορια πλεον, αλλα τα μορια αυτα θα τα παρουν μονο αυτοι που εχουν διπλωμα μηχανης απο 1/1/2009 και μετεπειτα, για να αποκλεισουν ατομα που το βγαλανε μονο και μονο για να παρουν τα μορια. Για αυτο οποιος δεν εχει διπλωμα αδικα τα λεφτα να το βγαλει γιατι δυστυχως δεν θα μετραει.
γράφεις... ''αλλά τα μόρια θα τα πάρουν μόνο αυτοί που έχουν δίπλωμα μηχανής από 1/1/2009 και μετέπειτα''... Δε βγάζει νόημα... Μήπως θέλεις να πεις μέχρι 1/1/2009;
Φιλε μου διευκρινισε λιγο κατι για τα διπλωματα μηχανης και τα μορια... Δηλαδη ποια διπλωματα μηχανης χανουν μορια λογω ημερομηνιας και με ποιο κριτηριο... ; Αμα ειναι απο 1/1/2009 και μετεπειτα οπως λες χανουν τα πιο παλια και κερδιζουν τα καινουρια... ;
Παιδια συγνωμη για το πιο πανω αλλα απο τα νευρα μου κ εγω δεν καταλαβα σωστα αυτα που μου μετεφεραν και τα εγραψα λαθος πιο πανω.
ισχυει αυτο:
αυτος που με ενημερωσε για το φεκ και τις αλλαγες των μοριων, μου ειπε οτι ναι μεν στις μηχανες θα περνεις 300 μορια πλεον, αλλα τα μορια αυτα θα τα παρουν μονο αυτοι που εχουν διπλωμα μηχανης εως και τις 31/12/2008. δηλαδη αυτοι που εχουν διπλωμα απο 1/1/2009 και μετεπειτα δεν τα περ... νουν τα 300 μορια. αυτο γινεται για να αποκλεισουν ατομα που το βγαλανε μονο και μονο για να παρουν τα μορια. για αυτο οποιος δεν εχει διπλωμα εως κ τελη του 2008 αδικα τα λεφτα να το βγαλει γιατι δυστυχως δεν θα μετραει.
Φιλε μου μαλλον μονο τα 100. μου ειπε θελουν ολη να εχουν διπλωμα μηχανης αυτοι που θα μπουν γιατι θα πανε ολοι στην ομαδα διας. μου ειπε και οι περισσοεροι μπαιναν με διπλωματα σε αλλες προκυρηξεις αλλα κανεις τους δεν ηξερε την τυφλα του να οδηγει.
Συγνώμη λίγο ρε παιδιά... Δηλαδή δεν θα πάρουν καθόλου μόρια όσοι έχουν δίπλωμα μοτοποδηλάτου ή μοτοσικλέτας. Κι αν υπάρχει χρονική προϋπόθεση για την απόκτηση των μορίων από διπλώματα γιατί δεν το έβαλαν στο ΦΕΚ; Δηλαδή ένας υποψήφιος που πήρε το δίπλωμα για την περσινή προκήρυξη και δεν μπήκε ειδικός φρουρός, δεν έχει μηχανή, άρα ούτε κι εμπειρία και ξαναπροσπαθεί για φέτος... Είναι περισσότερο σχετικός από έναν υποψήφιο που πήρε το δίπλωμα του Καλοκαίρι του 2009 κι έχει μηχανή που τη χρησιμοποιεί καθημερινά;
Παιδια δεν γινεται να μην παρουν καθολου αυτοι που εβγαλαν μετα το 2009. Αυτοι μαλλον θα παρουν τα 200 οπως ηταν στις παλαιοτερες προκηρυξεις, και αυτοι που εχουν πριν απο το 2009 θα παρουν τα 300. Δεν νομιζω να μην μοριοδοτησουν καθολου αυτους που το εβγαλαν μετα το 2009.
Παιδια ενα θα πω εγω : μ η ν ακουτε την καθε βλακια που λεει ο καθενας! αυτο για την χρονικη προυποθεση κατοχης του διπλωματος ειναι μεγαλη παραπληροφορηση !