Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
OMEGA
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 11
Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
Επάγγελμα: Web Designer

Δημοσίευση από OMEGA »

ge0rgio έγραψε:Παιδιά καλησπέρα αν δεν κάνω λάθος απολυτήριο 11.5 και με δίπλωμα Α, Β, Γ μαζεύω 1650 μόρια τώρα είναι Να κάνω το φανταρικό μου ελπίζοντας ως δόκιμος στις ειδικές δυνάμεις δηλαδή + 1000=2650 έχω ελπίδες σε μια μελλοντική προκήρυξη.
Ευχαριστώ
δοκιμος στις ειδικες δυναμεις πως θα το καταφερεις?
παναγος

Δημοσίευση από παναγος »

Εχω 13,5 ενιαιου λυκειου, πτυχειο ΤΕΙ, Α, Β, Γ, Δ αδεια οδηγου, αντβανς αγγλικα,ecdl, και απλο στρατιοτικο,27 χρονων, ποσα μορια εχω; Ελπιζω να εχουμε ελπιδες...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 647

Δημοσίευση από Greek_Army »

παναγος έγραψε:Εχω 13,5 ενιαιου λυκειου, πτυχειο ΤΕΙ, Α, Β, Γ, Δ αδεια οδηγου, αντβανς αγγλικα,ecdl, και απλο στρατιοτικο,27 χρονων, ποσα μορια εχω; Ελπιζω να εχουμε ελπιδες...

Το πτυχίο και το ecdl δεν μοριοδοτούνται

1350 μόρια από το απολυτήριο λυκείου
200 μόρια από τα αγγλικά
για τα διπλώματα που έχεις μοριοδοτούνται μόνο τα μεγάλα. Αν έχεις δίπλωμα μηχανής θα πάρεις 300 μόρια. Αν έχεις Γ η Δ αυτοκινήτου θα πάρεις 200 μόρια

2050 μόρια μαζεύεις έχεις ελπίδες τώρα πολλές η λίγες δεν ξέρω

παναγος

Δημοσίευση από παναγος »

Ευχαριστω φιλαρακι
geo

Δημοσίευση από geo »

Υπαρχει περιπτωση να γινουν και αλλες αλλαγες μεχρι να βγει η προκυρηξη?
Άβαταρ μέλους
TasosOPC
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 93

Δημοσίευση από TasosOPC »

geo έγραψε:Υπαρχει περιπτωση να γινουν και αλλες αλλαγες μεχρι να βγει η προκυρηξη;

Δύσκολο, εφόσον δημοσιεύτηκε ήδη ΦΕΚ με τις όποιες αλλαγές θα γίνουν.

αλεχανδρος

Δημοσίευση από αλεχανδρος »

Καλησπερα! εχω 11,7 απολυτηριο τεε... εχω διπλωμα μεγαλης μηχανης διπλωμα μοτοποδηλατου διπλωμα αυτοκινητου κ διπλωμα γ'κατηγοριασ... κ ειδηκες δυναμεις. ποσα μορια εχω; Κ αν εχω ελπιδες για την β΄κατηγορια; Ευχαριστω!
kwstas

Δημοσίευση από kwstas »

Να σας ρωτησω κατι. Εχω απολυτηριο 12,8 ενιαιου λυκειου, ειμαι τριτεκνος ο πρωτος αδερφος, εχω lower, και διπλωματα απο αμαξι και μοτοσυκλετα, ποσα μορια μαζευω και τι πιθανοτητες εχω;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

αλεχανδρος έγραψε:Καλησπερα! Εχω 11,7 απολυτηριο τεε... Εχω διπλωμα μεγαλης μηχανης διπλωμα μοτοποδηλατου διπλωμα αυτοκινητου κ διπλωμα γ'κατηγοριασ... Κ ειδηκες δυναμεις. Ποσα μορια εχω; Κ αν εχω ελπιδες για την β΄κατηγορια; Ευχαριστω!

1170 από το απολυτήριο λυκείου
300 μόρια από το δίπλωμα μηχανής
200 μόρια από το δίπλωμα Γ κατηγορίας
500 μόρια από τις ειδικές δυνάμεις

2170 συγκεντρώνεις για την Β κατηγόρια δεν έχεις πολλές ελπίδες

Alaniaris

Δημοσίευση από Alaniaris »

Αλεξανδρε εχεις 2170 και ειναι αρκετα δυσκολα για την β κατηγορια. Εδω εγω με 2470 στην β δεν το εχω σιγουρο. Κανε τα χαρτια σου και οτι γινει.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

kwstas έγραψε:Να σας ρωτησω κατι. Εχω απολυτηριο 12,8 ενιαιου λυκειου, ειμαι τριτεκνος ο πρωτος αδερφος, εχω lower, και διπλωματα απο αμαξι και μοτοσυκλετα, ποσα μορια μαζευω και τι πιθανοτητες εχω;

1280 μόρια από το απολυτήριο λυκείου
100 μόρια από το lower
100 μόρια από το δίπλωμα αυτοκινήτου
300 μόρια από το δίπλωμα μηχανής
για να πάρεις τα 200 μόρια σαν τρίτεκνος θα πρέπει να είσαι το πρώτο παιδί και τα υπόλοιπα αδέρφια σου να Να μην έχουνε συμπληρώση το 23ο έτος της ηλικίας τους

1980 μαζεύεις αν δικαιούσαι και τα 200 από τρίτεκνος τώρα για το αν έχεις πολλές ελπίδες η όχι δεν το γνωρίζω. Μην ξεχνάς ότι θα βγεί για 500 άτομα μόνο. Πάντως κάνε τα χαρτιά σου δεν έχεις να χάσεις κάτι
tasoss

Δημοσίευση από tasoss »

Λοιπον παιδια σας εχω δυσαρεστα νεα. αυτος που με ενημερωσε για το φεκ και τις αλλαγες των μοριων, μου ειπε οτι ναι μεν στις μηχανες θα περνεις 300 μορια πλεον, αλλα τα μορια αυτα θα τα παρουν μονο αυτοι που εχουν διπλωμα μηχανης απο 1/1/2009 και μετεπειτα, για να αποκλεισουν ατομα που το βγαλανε μονο και μονο για να παρουν τα μορια. για αυτο οποιος δεν εχει διπλωμα αδικα τα λεφτα να το βγαλει γιατι δυστυχως δεν θα μετραει.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Πόσο έγκυρο είναι αυτό φίλε τάσο; Και τα παιδιά που θα βγάλουνε για μηχανή θα πάρουνε 200 η καθόλου;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Κυρ Ιουν 13, 2010 2:20 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
marinos

Δημοσίευση από marinos »

Παιδια με απολυτηριο 15,5 ΤΕΕ Β κυκλου, διπλωμα μηχανης απεριοριστων κυβικων, διπλωμα Β, διπλωμα Γ, απο πολυτεκνη οικογενεια, και με αγγλικα λοουερ τι ελπιδες εχω στην Β κατηγορια μπορειτε να μου πειτε; Ευχαριστω
tasoss

Δημοσίευση από tasoss »

Ειναι πολυ εγκυρο φιλε μου μαλλον καθολου (δεν μου το διευκρινησε) δεν θελουν να μαθευτει μου ειπε. θελουν τους καλυτερους μου ειπε και οχι τους ασχετους που δεν εχουν ιδεα μηχανης. για τον φιλο που μιλαει για μενα μαλλον κ αυτος δεν αφησε φορουμ για φορουμ.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες