Καλημέρα σε όλους. Κι εμένα ο αδερφός μου ενδιαφέρεται για ειδικός φρουρός κι έχει 2260 μόρια, αλλά αν αλλάξει η μοριοδότηση... Πολλά μπορεί να συμβούν. Κάτι τέτοιο μου είχε πει ο πρόεδρος των ειδικών φρουρών στο facebook... Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους
ΣΤΟ ΦΕΚ ΕΠΙΣΗΜΑ 2/6/2010 Η ΑΛΛΑΓΗ ΜΟΡΙΩΝ: Μία (1) µονάδα στον υποψήφιο που έχει υπηρετησει ως εθελοντής πενταετούς υποχρέωσης (Ε. Π. Υ.) στις ΄Ενοπλες ∆ υνάµεις, πέντε (5) µονάδες στον υποψήφιο, ο οποίος εκπλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις ως έφεδρος αξιωµατικός και πέντε (5) µονάδες στον υποψήφιο που εκπλήρ... ωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις σε ειδικές δυνάµεις». Μία (1) µονάδα στον υποψήφιο που κατέχει άδεια οδήγησης µοτοποδηλάτου και τρεις (3) µονάδες στον υποψήφιο που κατέχει άδεια οδήγησης µοτοσικλέτας».
Όχι δε μου είπε κάτι συγκεκριμένο... Είπε ότι μπορεί να υπάρξει αλλαγή στη μοριοδότηση κάποιων προσόντων και μετά τον ρώτησα αν συγκεντρώνει αρκετά μόρια ο αδερφός μου για να είναι μέσα στους 400 και απάντησε πως καλό θα ήταν να μαζέψει κι ό, τι άλλο μπορεί μέχρι να βγει... Αλλά αυτό είναι ανέφικτο όταν την περιμένει από μέρα σε μέρα. Τι να πω... Με άγχωσε και δεν είπα τίποτα στον αδερφό μου, γιατί θεωρώ ότι 2260 μόρια είναι σχετικά καλά... Σύμφωνα πάντα με τα αποτελέσματα προηγούμενων προκηρύξεων. Φοβάμαι λίγο τα απολυτήρια του ενιαίου λυκείου... Για όσους δε γνωρίζουν τα παιδιά του 82' ήταν τα πρώτα του νέου συστήματος των πανελληνίων εξετάσεων που είχαν βάλει εύκολα θέματα και τα απολυτήριά τους είναι με μεγάλο βαθμό... Τι να πω... Μακάρι όλα να πάνε καλά.
tasoss έγραψε: ΣΤΟ ΦΕΚ ΕΠΙΣΗΜΑ 2/6/2010 Η ΑΛΛΑΓΗ ΜΟΡΙΩΝ: Μία (1) µονάδα στον υποψήφιο που έχει υπηρετησει ως εθελοντής πενταετούς υποχρέωσης (Ε. Π. Υ.) στις ΄Ενοπλες ∆ υνάµεις, πέντε (5) µονάδες στον υποψήφιο, ο οποίος εκπλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις ως έφεδρος αξιωµατικός και πέντε (5) µονάδες στον υποψήφιο που εκπλήρ... ωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις σε ειδικές δυνάµεις». Μία (1) µονάδα στον υποψήφιο που κατέχει άδεια οδήγησης µοτοποδηλάτου και τρεις (3) µονάδες στον υποψήφιο που κατέχει άδεια οδήγησης µοτοσικλέτας».
Αυτο Tasso είναι για τους ειδικούς φρουρούς για φέτος; Ωχ παναγία μου. Που το βρήκες αν επιτρέπεται;
Υπάρχει κάποια αλλαγή σχετικά με τα απολυτήρια ΕΠΑΛ ... Γιατί βλέπω σε αυτό το ΦΕΚ να βάζουν ονομαστικά τα ΕΠΑΛ... Μήπως απλά πριν δεν τα είχαν με την ονομασία ΕΠΑΛ; Σόρυ που ρωτάω αλλά δεν ξέρω καθόλου τι γίνεται με αυτά τα λύκεια. Άρα αλλαγή ουσιαστική είναι οι έφεδροι, οι ειδικές δυνάμεις και οι μοτοσικλέτες... Αν λέω κάτι λάθος παρακαλώ διορθώστε με.
Καλησπέρα παιδιά! Σήμερα απολύθηκα από ΔΕΑ, και από ότι βλέπω προλαβαίνω να λάβω μέρος στην επερχόμενη προκύρηξη. Έχω 16,8 απολυτήριο εν. Λυκείου,proficiency,sorbonne 2 (το αντίστοιχο prof. Των Γαλλικών), άδεια οδήγησης μοτοσυκλέτας (Α1) και αυτοκινήτου. Πανεπιστημιακό πτυχίο και ecdl από ότι διάβασα δεν προσμετρούνται. Θέλω να ρωτήσω 2 πράγματα. Τα ξενόγλωσσα πτυχία μοριοδοτούνται και τα 2 ή μόνο το ένα. ΚΑι κάτι ακόμα. Το πιστοποιητικό τύπου Α σε πόσο καιρό αφότου απολυθείς μπορείς να το παραλάβεις; Ευχαριστώ.