Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
xristos

Δημοσίευση από xristos »

Ρε φιλε μου σου ειπα σηκωσε το τηλεφωνακι και παρε κανενα τηλεφωνο να μαθεις δεν ειναι κ τοσο δυσκολο αν τα περιμενεις ολα στο πιατο ετοιμα αδικα περιμενεις... Τελος παντων εγω το ειπα οποιος θελει το ακουει οποιος δεν θελει οχι ας μας πει κατι καλυτερο. Ενταξει μην τρελαθουμε σιγα να μην σου πω ποιος το ειπε μην υπερβαλλουμε κιολας

xristos

Δημοσίευση από xristos »

Ναι φιλε μου και οι δοκιμοι 200 πανω το ιδιο ειναι οκ σε καλυψα

εξαλλου το ειπα οποιος εχει προετοιμαστει δεν φοβαται τιποτα

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 647

Δημοσίευση από Greek_Army »

Χρήστο δεν βοηθάς με το να λες πράγματα που δεν έχουνε ειπωθεί προς τα έξω αν ήτανε να λέει ο καθένας ότι θέλει χωρίς να έχει ανακοινωθεί κάπου τότε θα είχε γίνει χαμός εδώ μέσα
xristos

Δημοσίευση από xristos »

Κοιτα φιλε η προκυρηξη φτανει προς το τελος. Εχει αποδειχθει οτι και το σεφεαα οτι γραφε, ι το γραφει αφου πρωτα το νεο το εχει μαθει κ η κουτση μαρια. Για αυτο μην περιμενεις να δεις κατι επισημοαπο εκει. Οκ;

εκτος Αυτου ολο αυτο γινεται για να αποκλεισουν οσο το δυνατο περισσοτερες γυναικες γινεται. Και γινεται με μυστικοτητα. Τωρα αν εσυ ενημερωνεσαι μονο απο τις παλιες προκυρηξεις κ το σεφεαα δεν σου φταιω εγω

Alaniaris

Δημοσίευση από Alaniaris »

Ειναι λιγο υπερβολικο να φτασει να παιρνει ενας ειδικοδυναμιτης 600 και ενας εφεδρος αξιωματικος αλλα τοσα. Ειναι ηδη πολλα τα 400. Βεβαια τιποτα δεν αποκλειεται. Το μονο λογικο παντως ειναι αυτο με την αυξηση μοριων μοτοσυκλετας γιατι ειναι και η ομαδα ΔΙΑΣ και λεγεται πως τα 500 ατομα που θα μπουν μαλλον θα τους παρουν στην ΔΙΑΣ.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

xristos έγραψε:Κοιτα φιλε η προκυρηξη φτανει προς το τελος. Εχει αποδειχθει οτι και το σεφεαα οτι γραφε, ι το γραφει αφου πρωτα το νεο το εχει μαθει κ η κουτση μαρια. Για αυτο μην περιμενεις να δεις κατι επισημοαπο εκει. Οκ;

εκτος Αυτου ολο αυτο γινεται για να αποκλεισουν οσο το δυνατο περισσοτερες γυναικες γινεται. Και γινεται με μυστικοτητα. Τωρα αν εσυ ενημερωνεσαι μονο απο τις παλιες προκυρηξεις κ το σεφεαα δεν σου φταιω εγω

Εγώ μπορεί να ενημερώνομαι αλλά αν δεν βγεί κάτι επίσημο δεν θα μπω να γράψω κάτι. Γιατί θα γίνει χάμος όπως γίνεται και τώρα, ξεσηκώνεις πολλούς υποψήφιους χωρίς λόγο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Τρί Ιουν 08, 2010 9:18 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
xristos

Δημοσίευση από xristos »

Αι γεια σου φιλε αλανιαρη και αυτο που λες ισχυει τα 500 ατομα για εκει προοριζονται αλλα Αυτο δεν το αναφερω γιατι ειναι περιττο νομιζω τωρα αναφερω μονο για τα μορια που ενδιαφερει Ολους.
xristos

Δημοσίευση από xristos »

Παιδια καλα επιτυχια κ αυτοι που αξιζουν να περασουν. Δεν θελω να ερθω σε αντιπαραθεση με κανεναν εξαλλου λογικο ειναι καποιοι να χαρουν κ αλλοι να λυπηθουν. καλα συνεχεια

Alaniaris

Δημοσίευση από Alaniaris »

Αντε να δουμε ποτε θα βγει επιτελους η προκηρυξη. Πρεπει να βγει για να τελειωνει το θεμα με ολα αυτα, τις μοριοδοτησεις κτλ. Ας βγει και οτι ειναι να γινει ας γινει, εχει καταντησει πολυ ψυχοφθωρα η ολη υποθεση...
γιωργος

Δημοσίευση από γιωργος »

Χρηστο τωρα αληθεια...
ειναι σιγουρο οτι θα δοθουν περισσοτερα μορια σε αυτα τα ατομα που ειπες;
ειδικες δυναμεις δοκιμοι και μοτοσυκλετες;

Dimitrios
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από Dimitrios »

Αν αυξηθούν τα μόρια σε κάποιες κατηγορίες αυξάνονται αυτομάτως και οι βάσεις έτσι;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Ε ναι αλλά με τις υποθέσεις δεν θα βγάλουμε άκρη οπότε ας περιμένουμε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Τρί Ιουν 08, 2010 11:32 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Konan21

Δημοσίευση από Konan21 »

Καλυσπερα... Θελω να ρωτησω σχετικα με τα μορια που θα αυξηθουν (αν γινει αυτο) στις εισικες δυναμεις, ισχυει κ για αλλα οπλα ή οχι;(εγω ημουν δοκιμος πυροβολικου, τα δικαιουμαι... ;) Κ κατι ακομα... Μπορει καποιος να μου πει η υπηρεσια των ειδικων φρουρων τι αφορα; Τι ακριβος υπηρεσια εχουν; Πολλα ακουω οτι σε αλλους τους στελνουν για την προστασια τραπεζων, οικιων υπουργων-βουλευτων κ επισης τους βαζουν κ για την προστασια του χωρου σε περιοδους που γινονται διαδηλωσεις. Τι ισχυει; Αν καποιος γνωριζει ας με κατατοπισει...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Ε ναι θα τα δικαιούσαι τα αλλά που ρωτάς θα απαντηθούνε στο κατάλληλο θέμα εδώ /forum/forum_posts.asp?TID=1918&PN=8
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από dimitris mak »

Μαλλον μονο αν εχεις τελειωσει αστυφυλακων σε αφηνουν οκ ευχαριστω πολυ παντος! Ααα και κατι τελευταιο! Με απολυτηριο 15, λοουερ, διπλωμα για μηχανη αυτοκινητο και αν εχεις υπηρετησει ειδικες δυναμεις αλεξιπτωτα εισαι σιγουρα μεσα ε?
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης