Λιο έγραψε:θα ηθελα να ροτισω αν γνοριζει καποιος αν μπορεις να γινεις δεκτος απο τις ειδικες δναμεις αν εχεις κανει tattoo. εχω 3 tattoo θα με παρουν;
Ναι και ναι. Αρκει να μην εχεις σε προσωπο η σε ολο σου το χερι... Για μερικα τατου σε σημεια που δεν φαινονται με καλοκαιρινη αμφιεση δεν υπαρχει προβλημα, να λες και ΠΟΥ τα εχεις για να παρεις την δεουσα απαντηση
ΕΧΩ 2 ΤΑΤΤΟΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ, ΤΟ ΕΝΑ ΣΤΟ ΜΠΡΑΤΣΟ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΠΟ (ΟΥΤΕ ΜΕΓΑΛΑ ΟΥΤΕ ΜΙΚΡΑ) ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΒΑΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΑΜΦΙΕΣΗ.. ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΕ ΚΟΨΟΥΝ; ΕΧΩ ΔΗΛΩΣΕΙ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΑ.
Για σας είμαι νεος στο φορουμ κ μέχρι στιγμής Με εχει κατατοπισει πολύ καλά στο που θέλω Να να πάω θέλω ΛΟΚ το θέμα ειναι ότι έχω σκουλαρίκι Κ καποιος φίλος μου μου είπε ότι δν σε πέρνουνε άμα Φοράς σκουλαρίκι είναι αλήθεια αυτό άμα εχεις τατουάζ Σε πέρνουνε; Εγώ έχω είδη δηλώσει λοκ το θέμα Είναι θα με πάρουνε;
Εγω που διλωσα Ε. Δ τωρα τον νοεμβρη πριν κανουμε τα αθληματα ο αξιοματικος μας ειπε βγαλτε μλπουζες να δω αν εχετε ταττουαζ. ο συγκεκριμενος εκοψε εναν. Αλλα ειναι και αλλοι που ειναι ελαστικοι
geo έγραψε:Εχω 2 ταττοο Στα χερια, το ενα στο μπρατσο απο μεσα και το αλλο κοντα στον καρπο (ουτε μεγαλα ουτε μικρα) τα οποια βασικα φαινονται με καλοκαιρινη αμφιεση... Υπαρχει περιπτωση να με κοψουν; Εχω δηλωσει αλεξιπτωτα.
εφοσον φαινονται με καλοκαιρινη αμφιεση... Θα σε κοψουν! Δεν προκειται περι ελαστικοτητας και σε ποιους θα πεσεις.
nosileutis.NT έγραψε:Καλα... πηγες στρατο και ξερεις καλητερα εσυ...
Δεν πηγα αλλα προτιθεμαι να παω... Θελω να παω! Και επισης δεν μιλησα για μενα... υπαρχουν γυναικες στο forum που ειναι στελεχη και ξερουν, δεν λενε ο. Τι τους κατεβει στο κεφαλι! !
Ουτε προκειται να πας διοτι στο στρατο δεν βγαινει προκυρηξη για γυναικες. Μονο νοσοκομες παιρνει σαν εποπ. Βεντουζα λοιπον πηγαινε καμια αμαραντιο σχολη κομμωτικης και μην το παιζεις αντρας πολλα βαρυς. Σας εφαγε η ανεξαρτησια και ο εγωισμος και θελετε να κανετε και αντρικεσ δουλειες. Αν θες αντρικη δουλεια και ισοτητα των δυο φυλων να πας στην οικοδομη η στα ορυχεια της δεη στην μεγαλοπολη καταλαβες;